Προς τους Admin...

• Thread starter Thread starter Captain Jack
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Οντως.. Με αλλα λογια δλδ απλα δεν υπηρχε αλλο ποστ στο οποιο αναφερονταν η εν λογω.. :oops: ΘΕΝΚΣ

Ehm..

Καπου καπου βγαζει ακομα και σε ανανεωση της σελιδας

chCounter: MySQL error!
Error number: 1203
User xxxxxx already has more than 'max_user_connections' active connections
Script stopped.

Τι γινεται εκει?...

Script stopped. Αυτό συμβαίνει. Το κάπου-κάπου πόσο συχνά είναι; Και συγκεκριμένα θέλω ημερομηνία και ώρα.

Τις αλλες φορες δεν ειχα δωσει σημασια γιατι νομιζα οτι ηταν virtual RAM η τα κουκις φουλ, επειδη ειχα πολλα παραθυρα ανοιχτα και το ιντερνετ ηταν ωρες σε λειτουργια. Σημερα εγινε με το καλημερα που ειχα ανοιξει το ιντερνετ. Τα κουκις τα σβηνει αυτοματα μετα το περας της συνεδριας. Τελευταια φορα σημερα, 5 λεπτα περιπου πριν το ποστ που το ανεφερα. (συν μειον μια ωρα απο την αναγραφομενη, ξερεις εσυ γιατι :wink: )

Χαιρετώ!
Θα μπορούσα να ξεκινήσω θέμα :"Νοοτροπία Ελλήνων επιβατών&όχι μόνο" με υπότιτλο "Αφου σε είπα,η Νίνα είναι πιο αποδοτικιά";

Προς makedonas(ΑΚΥΡΟ).

Λιγακι περιληπτικα.

Το script "σκαει" γιατι σκαει η βαση πρωτα.

Το σφαλμα που σου βγαινει προερχεται απο τιν βαση δεδομενων(MySql) που αποθηκευει τα data του forum (posts,user etc).
Καθε χρηστης που ειναι connected στο site εχει 1 session( ουστιαστικα 1 connection με τον webserver που κανει host το site)
Με την σειρα του ο webserver(που σου σερβιρει τις σελιδες) (εχει καποια connections με την βαση δεδομενων συνηθως αναλογα με το ποσες σελιδες ειναι ανοιχτες και κανουν retrieve/insert data ταυτοχρονα). Καθε χρηστης εχει εναν maximum(defined as max_user_connections) αριθμο απο τετοια connection. Αν το περασεις αυτο το margin σκαει το connection του webserver με την βαση δεδομενων και γινεται propagate στον χρηστη καπως ετσι.

Μου εχουν φαει την ζωη αυτα τα πραγματα.

Re: Γενικές (αεροπορικές) απορίες !!!

alex96":11jqy21d said:
Και αφού λοιπόν θεωρώ οτι έγραψα σοβαρά τη γνώμη μου θα βάλω και μερικές μπανάνες-χορεύτριες έτσι,χωρίς λόγο.
:banana: :banana: :banana: :banana: :banana:

Αλήθεια, μια που το έφερε και οι κουβέντα (οι μπανάνες δηλαδή), η παρακάτω απορία κατά πάσα πιθανότητα χαρακτηρίζεται αεροπορική και ως εκ τούτου, την μουντάρω σε αυτό το νήμα:
Ο Μακ, που μας έλειψαν οι μπανάνες του, για πόσο καιρό μπαναρίστηκε και για ποιό λόγο; (Διάβασα την άποψη περί τρόλινγκ, αλλά δεν φαίνεται αρκετά πειστική....)
Μέχρι να επιστρέψει, αναλαμβάνω εγώ την σκληρή ευθύνη -έστω μαζί με τον alex96- και τον αντικαθιστώ μπανανίζοντας.... :banana: :banana: :banana:

Re: Γενικές (αεροπορικές) απορίες !!!

Vassdel,συντάσσομαι μαζί σου!
:banana: :banana: :banana: :banana: :banana:
Αγαπητοί Διαχειριστές,παρακαλούμε για την απάντησή σας!

Δεν θα μπω σε ολόκληρη διαδικασία να αναλύσω το θέμα αποβολής τους makedonas, απλά γιατί είναι μεγάλο. Απλά θα πω ότι ο λόγος όπως δημοσιεύτηκε από μένα υφίσταται. Ιδιαίτερα τα "δημιουργήσουν έριδες, αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα". Όποιος είναι της γνώμης ότι ήμαστε λάθος απλά κάνει λάθος και δεν υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός του. Και όποιος επίσης είναι της γνώμης ότι πρέπει να υπάρξει αντικαταστάτης, ας προσέξει μην βρεθεί και αυτός κεκλεισμένων των θυρών. Θα ήταν κρίμα. :roll:

Καμία σχέση με αντικαταστάτες. Έκανα πλάκα με τις μπανάνες, προκειμένου να μην δημιουργήσω έριδες αντιδικίες και τα συναφή. Παρόλα αυτά όμως, πιστεύω πως ο Μακ έδινε έναν δικό του προσωπικό τόνο και χρώμα στο φόρουμ, ένα χρώμα που εμένα προσωπικά μου λείπει. Εσύ σαν διαχειριστής/συντονιστής/ακόμα και ιδιοκτήτης του φόρουμ, βλέπεις το θέμα διαφορετικά και δικαίωμά σου. Όπως επίσης είναι δικαίωμα του κάθε μέλους, να αναρωτιέται τί μπορεί να συνέβη και το φόρουμ αλλάζει χρώμα, έστω και λίγο.
Δεν υπονοώ ότι το φόρουμ γίνεται καλύτερο ή χειρότερο χωρίς κάποιο μέλος - όποιο κι αν είναι το μέλος αυτό. Απλά, γίνεται διαφορετικό. Και ως εκ τούτου, αναρωτήθηκα.
Αν αύριο κάνεις μπαν τον Άλφα, τον Βήτα, ή τον Γάμα, με τα 100,200,300 ποστ, που μπήκε στο φόρουμ 3 βδομάδες πριν, κανένας δεν θα αναρωτηθεί τί συνέβη. Αλλά ένα μέλος, από τα πρώτα που γνωρίζεις μπαίνοντας στο φόρουμ, έναν τύπο που είναι όλη μέρα ονλάιν και έχει άποψη (τις περισσότερες φορές τεκμηριωμένη) επί παντός επιστητού, ένα μέλος με 6000 ποστ (έστω κι αν 3000 εξ αυτών είναι στον κουβά - αλλά όπως λέει και ο jerry: κάτω το trash area), όταν το μπανάρεις, κάνει αίσθηση.
Φυσικά και δεν περιμένω να γυρίσει ο Μακ, όπως και δεν είναι λογικό να αλλάξεις γνώμη εσύ. Αλλά, στο ποστ σου διάβασα:

Re: Μέλη που αποβάλονται από τις συζητήσεις!
Δημοσίευση από Akis την 19 Μαρ 2010, 20:08
Το μέλος makedonas αποβάλλεται από τις συζητήσεις του φόρουμ. Ο λόγος:

Απαγορεύεται: H υποβολή μηνυμάτων ή θεμάτων που σαν στόχο έχουν να δημιουργήσουν έριδες, αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα στην ζωή του forum (trolling).

Δεν αμφιβάλλω, πως το να απαντάς σε κάθε δημοσίευση, ειδικά σε θέματα που δεν χρήζουν απάντησης, είναι trolling. Αλλά έχω δει πολλούς να τρολάρουν. Κανείς δεν νομίζω να είχε την διάθεση να δημιουργήσει έριδες, αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα στην ζωή του forum . Οι περισσότεροι κυνηγάνε το ένα επιπλέον ποστ.... Με ένα warning συμμαζεύονται. Δεν νομίζω πως θα τους μπάναρες έτσι απλά. Τουλάχιστον, όχι αν ήταν μέλη με τέτοιο παρελθόν. Είμαι σχεδόν βέβαιος, πως από τα 100-150 ενεργά (σε σχεδόν καθημερινή βάση) μέλη του φόρουμ, το 90-95% τον γούσταρε τον Στέφο. Με τις τρέλες του και την αργκό του. Με το μπλογκ του και με το τρόλινγκ του. Με το στυλάκι του και το υφάκι του. Και αυτό, σε κάποιους θα λείψει. Γιαυτό και έχωσα τις μπανάνες. Για ξεκάρφωμα.

ΥΓ. Καλά θα ήταν, να μην βρεθούν πολλοί "κεκλεισμένων των θυρών". Θα ήταν κρίμα. Για το φόρουμ κυρίως.