Hunting a Shadow
Business-Class-Member
Αφού επιλέγεις τόσο εύκολα να χαρακτηρίζεις, τότε απωθημένα, κομπλεξισμό, τσάμπα μαγκιά κλπ πρέπει να σου θυμίζουν και άλλες περιπτώσεις μηνυμάτων αυτόκλητων φορουμαρχών/αεροπορολόγων. Το ότι ήταν φάουλ για τους περισσότερους είναι δεδομένο και προς την πλειοψηφία αυτή πρέπει να απολογηθεί αν το θελήσει. Από εκεί και πέρα όμως, ομολογώ πως δεν έπεσα και από τα σύννεφα διαβάζοντας το μήνυμά του, ούτε απόρησα με το στόμα ανοιχτό..
Σαφώς και μου θυμίζουν! Και πολύ συγκεκριμένα μάλιστα! είπα εγώ πως ο minithem είναι ο Εωσφόρος ενός παναγιότατου φόρουμ; Στους χαρακτηρισμούς μου όμως θα μου επιτρέψεις να εμμείνω. Όταν κάποιος βάλει κατά δικαίων και αδίκων, Θεών και δαιμόνων, αυτά τα χαρακτηριστικά μου βγάζει. Στο χέρι του είναι να μου δείξει ότι κάνω λάθος με μελλοντική του συμπεριφορά ή διόρθωση (δε διεκδικώ το αλάθητο), αλλά ως τότε θα υπερασπίζομαι την άποψή μου. Και επίσης ούτε εγώ έπεσα από τα σύννεφα διαβάζοντας το, νομίζω πως έχεις καταλάβει λάθος στο τί αντιδράσεις μου προκάλεσε.
Εντάξει αν αυτά που γράψαμε 3-4 άτομα θεωρούνται πως σηκώσαμε μπαϊράκι τότε είτε αποτύχαμε να εκφράσουμε σωστά τις σκέψεις μας, είτε αυτά που περιγράψαμε είναι εκτός τόπου και χρόνου. Όπως είπες «όλοι εκτίθενται στα μάτια όλων» και αυτό ισχύει χωρίς εξαιρέσεις. Εγώ πάντως διέκρινα ευπρέπεια σε αυτά τα λεγόμενα και δεν σκοπεύω προσωπικά ούτε να κερδίσω κάτι από αυτό, ούτε να το συνεχίσω για να αποδείξω κάτι. Από τη μεριά μου ό,τι είχα να πω, το είπα. Αν μάλιστα οι διαχειριστές πιστεύουν ότι τα λεγόμενα αυτά δεν προσφέρουν το παραμικρό, μπορούν κάλλιστα να τα στείλουν στα σκουπίδια.
Μη το ανάγεις το θέμα σε προσωπικό, και μην κολλάς σε μία λέξη. Έγραψα 5 παραγράφους παραπάνω προσπαθώντας να δώσω μια συγκεκριμένη διάσταση στο θέμα, πως δεν υπάρχουν γνωστικοί και άσχετοι, παλιοί και νέοι, ταξιδιώτες και ζηλιάρηδες και λοιπά ρατσιστικά. Υπάρχουν μόνο άνθρωποι και άνθρωποι. Το μπαϊράκι πήγαινε συγκεκριμένα στο μέλος που υπερέβη τα εσκαμμένα. Είπες κάποια πράγματα τα διάβασα με προσοχή, και ανέπτυξα τη σκέψη μου όσο μπορούσα πιο αναλυτικά για να γίνει κατανοητή. Βγάζεις μια άμυνα σε πράγματα για τα οποία δεν κατηγόρησα ούτε εσένα ούτε κάποιο αλλο μέλος που τα εξέφρασε. Το μόνο σχόλιο που έκανα είχε να κάνει με την χρονική συγκυρία αυτών, με δεδομένο πως αρκετοί φαίνεται να κρατούσαν κάποια παράπονα μέσα τους και έψαχναν αφορμή. Και αν όντως υπήρχαν τα παράπονα, όφειλαν να τα είχαν εκφράσει στο παρελθόν είτε δημοσίως είτε με προσωπικό μήνυμα στους σωστούς αποδέκτες.