NFEEFE
V.I.P.-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- OAL
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAT
Κοιτα, κι εγω πιστευω οτι ο Στεφος ηταν (και ειναι δηλαδη δεν σταματησε!) μια χαρα παιδι. Απο εκει και περα ισως ειναι ο τροπος του ετσι και φανηκε σε πολλους οτι μιλουσε ασχημα (και καποιες φορες μιλουσε, και ο ιδιος πιστευω θα το εχει δει). Πολλοι εχουμε τσακωθει εδω μεσα με καποιον αλλο (κι εγω καποια στιγμη φυσικα ) για Χ η Ψ λογους. Κι εμενα δε μου αρεσε που εγινε αυτο γιατι , χωρις να τον ξερω προσωπικα, φαινεται οτι ειναι "τρελος" με την αεροπορια και τελος παντων χρειαζεται ενας (ακομα) τετοιος τυπος εδω μεσα...!
Ομως, αν δεν "εδεσε το γλυκο" ειναι ενα θεμα ομως που δεν ειναι σωστο να βγει σε "δημοσια διαβουλευση". Ο Στεφος αν θελει μπορει να μιλησει με το Ακη και να τα βρουνε, η τελος παντων να εξηγησει ο ενας στον αλλο 2-3 πραγματα. Επισης, μπορει και ο ιδιος να μη θελει ρε παιδι μου να ασχολουμαστε με αυτο το θεμα, η να ηρεμησει λιγο και ο ιδιος..! Αρα καλυτερα να το αφησουμε και οτι ειναι αν γινει θα γινει....! Αλλωστε οποιος θελει, ξερει που να τον βρει τον ιδιο...!
Ομως, αν δεν "εδεσε το γλυκο" ειναι ενα θεμα ομως που δεν ειναι σωστο να βγει σε "δημοσια διαβουλευση". Ο Στεφος αν θελει μπορει να μιλησει με το Ακη και να τα βρουνε, η τελος παντων να εξηγησει ο ενας στον αλλο 2-3 πραγματα. Επισης, μπορει και ο ιδιος να μη θελει ρε παιδι μου να ασχολουμαστε με αυτο το θεμα, η να ηρεμησει λιγο και ο ιδιος..! Αρα καλυτερα να το αφησουμε και οτι ειναι αν γινει θα γινει....! Αλλωστε οποιος θελει, ξερει που να τον βρει τον ιδιο...!