Προς τους Admin...

• Thread starter Thread starter Captain Jack
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Κοιτα, κι εγω πιστευω οτι ο Στεφος ηταν (και ειναι δηλαδη δεν σταματησε!) μια χαρα παιδι. Απο εκει και περα ισως ειναι ο τροπος του ετσι και φανηκε σε πολλους οτι μιλουσε ασχημα (και καποιες φορες μιλουσε, και ο ιδιος πιστευω θα το εχει δει). Πολλοι εχουμε τσακωθει εδω μεσα με καποιον αλλο (κι εγω καποια στιγμη φυσικα :roll: ) για Χ η Ψ λογους. Κι εμενα δε μου αρεσε που εγινε αυτο γιατι , χωρις να τον ξερω προσωπικα, φαινεται οτι ειναι "τρελος" με την αεροπορια και τελος παντων χρειαζεται ενας (ακομα) τετοιος τυπος εδω μεσα...!

Ομως, αν δεν "εδεσε το γλυκο" ειναι ενα θεμα ομως που δεν ειναι σωστο να βγει σε "δημοσια διαβουλευση". Ο Στεφος αν θελει μπορει να μιλησει με το Ακη και να τα βρουνε, η τελος παντων να εξηγησει ο ενας στον αλλο 2-3 πραγματα. Επισης, μπορει και ο ιδιος να μη θελει ρε παιδι μου να ασχολουμαστε με αυτο το θεμα, η να ηρεμησει λιγο και ο ιδιος..! Αρα καλυτερα να το αφησουμε και οτι ειναι αν γινει θα γινει....! Αλλωστε οποιος θελει, ξερει που να τον βρει τον ιδιο...!

Η αποβολή του συγκεκριμένου μέλους ήταν ομαδική απόφαση όλων των Συντονιστών και όχι του Άκη μεμονωμένα. Στον Makedona εδώ και πολλά χρόνια είχαν γίνει επανειλημμένες συστάσεις, τον είχαμε κάνει ban αρκετές φορές, είχε αυτοδιαγραφεί με δική του απόφαση 2 φορές (θυμάστε φαντάζομαι το όλο σκηνικό και τα Posts που είχε παραθέσει για την οριστική αποχώρησή του χωρίς... επιστροφή :roll: ), ξαναγράφτηκε με άλλο ψευδώνυμο κλπ κλπ. Όμως η στάση του παρέμενε η ίδια. Θεωρώ ότι του είχαμε δώσει πάρα πολλές ευκαιρίες να αλλάξει τρόπο και τόνο γραφής, με πμ, με υποδείξεις, με διαγραφή μηνυμάτων του, με επεξεργασίες των posts του κλπ. Από την άλλη όμως δεν μπορούμε να ασχολούμαστε κάθε μέρα με τα posts ενός συγκεκριμένου μέλους που ενώ του κάνεις υποδείξεις (όπως κάνουμε σε όλους) αυτός συνεχίζει, δείχνοντας ότι αγνοεί τους Συντονιστές.

Πάρα πολλές φορές παλαιότερα είχαμε φτάσει στο σημείο να τον διαγράψουμε οριστικά, αλλά πάντα του δίναμε κι άλλη ευκαιρία, την οποία όμως εκμεταλλευόταν. Συμφωνώ ότι έδινε ένα διαφορετικό χρώμα στο φόρουμ, όμως αυτό το χρώμα είχε την... απόχρωση των Συντονιστών, αφού διαγράφαμε πάρα πολλά post του (πριν ακόμα τα δείτε οι περισσότεροι) καθώς επίσης και επεξεργαζόμασταν αρκετά από αυτά που έμεναν στο φόρουμ. Άρα δεν θα μπορούσατε να έχετε μια πλήρη εικόνα για το "χρώμα" που έδινε το οποίο θα ήταν εντελώς διαφορετικό αν τα αφήναμε όλα αυτά.

Ο Στέφανος δεν είναι κακός. Ίσα-ίσα μάλιστα. Απλά όμως, δεν μπορεί να συνεχίσει στο συγκεκριμένο φόρουμ λόγω του ιδιόρρυθμου τρόπου γραφής που αντιμετωπίζει τα υπόλοιπα μέλη, τους Συντονιστές αλλά και το φόρουμ γενικότερα.

NFEEFE, απόλυτα σωστό αυτό που λες. ΔΕΝ πρέπει ένα τέτοιο θέμα να βγει σε δημόσια διαβούλευση, αλλά όπως προανέφερα, η εξήγηση που είχε δώσει ο Άκης, έδινε τροφή για περαιτέρω συζήτηση (δεν χρειάζεται να επαναλάβω, πως δεν επιθυμώ να κάνω τη δουλειά των συντονιστών, ούτε έχω σκοπό να τους κάνω υποδείξεις, αλλά μιλάμε για κάποιον πολύ ιδιαίτερο τύπο, που χρήζει και ιδιαίτερης μεταχείρισης).

Από την πλευρά μου, η απάντηση του Γιώργου, αν και με θλίβει, με καλύπτει απόλυτα. Ποτέ δεν πίστεψα ότι ο Στέφος "εκδιώχθηκε" χωρίς συστάσεις ή προειδοποιήσεις, αλλά πιστεύω πως το ban του πρέπει να δικαιολογηθεί στα υπόλοιπα μέλη, κάτι που μόλις έγινε από τον Γιώργο. Έχω την προσωπική μου άποψη για το όλο θέμα, η οποία δεν επηρρεάζει κανέναν και δεν αφορά και κανέναν. Είμαι ικανοποιημένος από την απάντηση και πιστεύω πως τα περισσότερα μέλη πλέον είναι. Για μένα το θέμα θεωρείται λήξαν.

Δε τυχαίνει να γνωρίζω κάποιον απο το forum προσωπικά.Ωστόσο θεωρώ οτι υπάρχει πιθανότητα να μην ήταν ακριβώς ο σκοπός του mak να δημιουργήσει έριδες.Ίσως το ύφος του να είναι οξύ αλλά παρείχε και σπάνιες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες και απόψεις με εγκυρότητα.Δεν είμαι σε καμμιά περίπτωση ύπερ της διαφορετικής μεταχείρισης κάθε μέλους.Οι συντονιστές σίγουρα ξέρετε καλύτερα.Η (ειλικρινής) ερώτησή μου είναι:Ακόμα και αν κάποιος θέλει να δημιουργήσει έριδες και αντιδικίες δε θα χρειαστεί και κάποιον συνομιλητή για αυτό;Ο καλύτερος τρόπος δε θα ήταν (εφ'οσον δεν υφίστανται προσωπικές προσβολές ή ύβρεις) τον να αγνοείται το ενδεχόμενα εριστικό ύφος και να απαντάται με επιχειρήματα και με πραότητα;
Επίσης,Akis,δε προκαλείς όταν "προειδοποιείς" να μη πάρει κάποιος τη θέση του;Αυτό κατάλαβες;Οτι θέλουμε να δημιουργήσουμε έριδες,καυγάδες και αντιδικίες;Αυτό ακριβώς δε κάνεις με τη προειδοποίηση;Δε δημιουργείς άσχημο κλίμα;

Εγω ενα πραγμα δεν καταλαβαινω. Γιατι πρεπει να απανταμε ειρωνικα σε καποιον. Ειναι πολιτικη του φορουμ, ειναι μαγκια? Τι ειναι? Μπαινει καποιος λεει τη γνωμη του, αμεσως να τον φαμε. Και μιλαω και για Argo και για αλλα τοπικ. Στη τελικη κι εγω πριν γραφτω εδω ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟ τον ηξερα, ασχετο που προλαβα και το καταλαβα πριν τυχει ποτε και το γραψω. Ετσι το μαθαινει ο κοσμος εξω, ετσι το λεει. Γενικα ρε παιδια, ριξτε λιγο τους τονους, εχω βαρεθει να μπαινω να διαβασω κανενα νεο και το μονο που βλεπω ειναι κοντρες.... :thx:

Παρακαλώ την διαγραφή του λογαρισμού μου. Το φόρουμ πήρε έναν δρόμο τον οποιο με τον οποιο δεν είμαι καθόλου σύμφωνος...

Tο πιο μεγάλο αστείο ήταν η διαγραφή ενός post μου στην σελίδα του a.gr στο facebook...
Το a.gr έγινε δικτατορία λίγων με περίεργα ενδιαφέροντα.
Στους περισσοτερους εύχομαι καλο δρόμο ότι και να κάνουν. Σε μερικούς άλλους όχι...

alex2":60t5hkln said:
Tο πιο μεγάλο αστείο ήταν η διαγραφή ενός post μου στην σελίδα του a.gr στο facebook...
Το a.gr έγινε δικτατορία λίγων με περίεργα ενδιαφέροντα.
Δεν υπάρχει σελίδα ή έστω group του airliners.gr στο facebook. Αυτό που υπάρχει είναι ένα group που έχει δημιουργηθεί από κάποιον εκεί και αφορά το airliners.gr. Μιας και δεν έχω λογαριασμό στο facebook (ναι ξέρω έχω μείνει πίσω), δεν γνωρίζω πολλά περισσότερα. Πριν λίγες μέρες έμαθα όμως, ότι εκεί υπάρχουν άτομα που γράφουν ορισμένα πράγματα για την σελίδα αυτήν αλλά και για μένα προσωπικά. Δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι αυτά που έγραψες είναι σωστά, αλλά ίσως θα ήταν σωστότερο να τα γράψεις εδώ και όχι στο facebook, στο twitter, στο buzz ή δεν ξέρω εγώ πού αλλού. Πόσο μάλιστα όταν γράφουμε κάτι στο internet για κάποιο άλλο άτομο (αυτό το τελευταίο δεν ισχύει για σένα).

Για να ξεκαθαρίσω την θέση μου: Όποιος νομίζει ότι θέλει να κατηγορήσει εμένα ή αυτό που κάνουμε εδώ, είναι ελεύθερος να το κάνει. Εύχομαι όμως να το κάνει εδώ για να μας δώσει την ευκαιρία να απαντήσουμε κιόλας. Αλλά μην μου γράφεται αηδίες του στυλ "Ισως καποιοι αναρωτηθουν τι παιζεται στο a.gr και ποιων συμφεροντα εξυπηρετει." Είμαστε σοβαροί τώρα; Μα τα συμφέροντα της Turkish Airlines εξυπηρετεί το airliners.gr και μετά από τα logojet των Barcelona και United θα βγει και logojet της THY με την επιγραφή "airliners.GR // WE FLY GREECE". Αν είναι δυνατόν δηλαδή. :wall:

A! Τον λογαριασμό σου δεν τον σβήνω. Πιστεύω ότι η απόφαση αυτοδιαγραφής σου έγινε εν θερμώ. Αν δεν θέλεις πλέον να είσαι μέλος, απλά μην κάνεις login όταν έρχεσαι στο airliners.gr. Ελπίζω ειλικρινά να αλλάξεις γνώμη και να δεις και τα θετικά αυτής της σελίδας.

NFEEFE":30n3essr said:
Εγω ενα πραγμα δεν καταλαβαινω. Γιατι πρεπει να απανταμε ειρωνικα σε καποιον. Ειναι πολιτικη του φορουμ, ειναι μαγκια? Τι ειναι? Μπαινει καποιος λεει τη γνωμη του, αμεσως να τον φαμε. Και μιλαω και για Argo και για αλλα τοπικ. Στη τελικη κι εγω πριν γραφτω εδω ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟ τον ηξερα, ασχετο που προλαβα και το καταλαβα πριν τυχει ποτε και το γραψω. Ετσι το μαθαινει ο κοσμος εξω, ετσι το λεει. Γενικα ρε παιδια, ριξτε λιγο τους τονους, εχω βαρεθει να μπαινω να διαβασω κανενα νεο και το μονο που βλεπω ειναι κοντρες.... :thx:
+1111111

Θα σου δώσω απάντηση φιλε Ακη... πάντως να ξέρεις ότι αυτό δεν είναι ενάντιος σου προσωπικά αλλα το πως άλλαξε το φόρουμ τα τελευταία χρονια. Και για αυτό δεν ευθύνεσαι μονο εσύ.

Το ξέρω ότι δεν το γράφεις προσωπικά για μένα. Το έγραψα και στην πρώτη μου απάντηση. Δυστυχώς άλλοι το κάνουν και είναι κρίμα. Επίσης συμφωνώ μαζί σου, ότι το φόρουμ έχει αλλάξει. Και είναι φυσιολογικό αυτό.

Όταν φτιάχτηκε το φόρουμ αυτό, οι καθημερινοί επισκέπτες δεν ξεπερνούσαν τους 100. Σήμερα, μόνο την τελευταία ώρα επισκέφτηκαν αυτήν την σελίδα σχεδόν 300 μοναδικοί επισκέπτες! Λογικό είναι να αλλάξει και το φόρουμ με την έλευση περισσοτέρων μελών. Δεν μπορώ να πω όμως ότι η κατάσταση έχει χειροτερέψει. Σίγουρα ο καθένας βλέπει το φόρουμ από άλλη οπτική γωνία, αλλά κατά την άποψή μου το φόρουμ οδεύει στον σωστό δρόμο. Ποτέ όλο το σύνολο των ατόμων που επισκέπτονται μια σελίδα δεν θα έχει την ίδια άποψη για την σελίδα. Και αυτό μόνο αρνητικό δεν είναι. :wink: