Προς τους Admin...

• Thread starter Thread starter Captain Jack
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Από τις παρατηρήσεις των παραπάνω προειδοποιήσεων δεν εφαρμόζεται καμμιά επιλεκτικά και σε κανέναν. Αλλά αφού δεν θέλεις ή δεν μπορείς να καταλάβεις, ο λογαριασμός σου διαγράφτηκε.

Re: Φωτογραφίες στο διαδίκτυο - Ι

DREAMLINER":3j5une4p said:
seven4seven":3j5une4p said:
http://www.airpics.net/photo/F-GTOM-Boeing-747-SP-Corsair/17807/L
Περασμενα μεγαλεια... (οχι, δεν εχει Τζαμπο της ΟΑ η φωτο)

Μα αυτό είναι σαν μίνι-τζάμπο! :lol: :lol: :lol:
Πάρε ένα κανονικό από το Αμστελόδαμο!
http://www.airpics.net/photo/PH-BFE-Boe ... es/17804/L :lol:

Ηλίας

Φίλε Ηλία
Είσαι τυχερός που δεν σε έφαγαν ακόμα(όταν λέω πως με εμένα τα βάλατε). Εγώ παλιότερα είχα δει ένα 747SP και είπα: Αυτό μοιάζει με μίνι747. Φαντάζομαι πως θα είναι και τα μίνι Α380 :lol: . Ε και τότε άρχισαν να λένε να χρησιμοποιείς την αναζήτηση κτλ. Αλλά για να μην φάω κανένα ban( :mrgreen: )το σταματάω εδώ.(sorry για το οφ)

Και για να είμαι ον:
Παλιά καλά μεγαλεία(ναι η φώτο περιέχει 747):
http://www.airliners.net/photo/Pan-American-World/Boeing-747-121/0216690/M/

Jimis":3f1gfbhz said:
Είσαι τυχερός που δεν σε έφαγαν ακόμα(όταν λέω πως με εμένα τα βάλατε). Εγώ παλιότερα είχα δει ένα 747SP και είπα: Αυτό μοιάζει με μίνι747.
Μα η ατάκα του Dreamliner σατιρίζει ακριβώς τη δικιά σου παλαιότερη ατάκα περί "μινι 747". Προφανώς δεν το κατάλαβες... :roll:
Οπότε μην το συνεχίζεις και μην το επαναφέρεις το θέμα γιατί δε σε παίρνει και ξαναεκτίθεσαι :doubt:

υ.γ. Την "Αναζήτηση" να τη χρησιμοποιείς όπως σε είχαμε προτρέψει τότε γιατί αλλιώς θα γράφεις αδίκως.

1)Ατάκα;;; Όπως λέμε"θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο;;; Δηλαδή εσείς στην ηλικία των 13ων τα ξέρατε όλα;;; Κρίμα και νόμιζα πως είχα την υποστήριξή σας αλλά φαίνεται πως για εσάς εδώ μέσα είμαι "Ο Jimis με τις ατάκες του"

2)Δηλαδή επειδή είπα μία φράση εκτίθεμαι;;; :wall:

@Jimis

Δεν μπορείς να έχεις πάντα την τελευταία λέξη. Όσο νωρίτερα το καταλάβεις αυτό, τόσο το καλύτερο για σένα. Μας έχεις κουράσει!

Jimis για να τελειώσει το θέμα αυτό:
Σαφώς και υποστηρίζουμε παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας που θέλουν να ασχοληθούν με την αεροπορία. Αυτά όμως τα παιδιά πρέπει να έχουν και μια αυτοσυγκράτηση αλλά και να αναγνωρίζουν μέχρι που μπορούν να συμμετέχουν σε κάποιες αεροπορικού περιεχομένου συζητήσεις. Σαφώς και εμείς στην ηλικία των 13 δεν τα ξέραμε όλα. Διαβάζαμε όμως και ασχολούμασταν συνέχεια με την αεροπορία. Σε αυτή την ηλικία και σε αυτό το στάδιο είναι καλύτερα να είσαι ακροατής / αναγνώστης παρά ενεργός συνομιλητής.

Τέλος, δεν εκτίθεσαι επειδή είπες μία φράση. Εκτίθεσαι γιατί επανέφερες με ειρωνεία ένα θέμα στο οποίο είχες (και συνεχίζεις να έχεις) λάθος. Λυπάμαι που σε αυτή την ηλικία δεν ξέρεις ακόμα να ακούς κάποιους που ξέρουν αρκετά περισσότερα από εσένα και να παίρνεις στα σοβαρά τις προτροπές τους πιστεύοντας ότι έχουν κάτι εναντίον σου και τα έβαλαν με σένα. Έχεις την αμέριστη συμπαράσταση όλων μας, γιατί όλοι εμείς από κάπου στην ηλικία σου ξεκινήσαμε, όμως έχεις ακόμα καιρό μέχρι να γράφεις με ανάλογο τρόπο.

υ.γ. τα posts μεταφέρθηκαν στο υπάρχον topic μιας και ήταν εκτός θέματος από το αρχικό τίτλο.

Τί έπαθε το φόρουμ ξαφνικά και μου ζήτησε κωδικούς, password και κωδικό επιβεβαίωσης;;;
Μου έγραψε πως έχω υπερβεί τον αριθμό προσπαθειών σύνδεσης κ πως θα πρέπει να πληκτρολογήσω κάτι γράμματα άνω-κάτω για να μπω...
Τσάφαρε το φόρουμ ή κάποιος θέλει να μου χακάρει το λογαριασμό κ να διαβάσει τα άκρως απόρρητα μέιλ μου;;;

vassdel":1qu4szfa said:
κάποιος θέλει να μου χακάρει το λογαριασμό κ να διαβάσει τα άκρως απόρρητα μέιλ μου;;;
Μάλλον κάποιο bot να προσπάθησε να κάνει login και μετά από μερικές προσπάθειες χωρίς επιτυχία το σύστημα μπλοκάρει και ζητάει κωδικό επιβεβαίωσης. :great:

Πολυ καλο που μπηκε το κουμπακι για το Facebook, για εμας τους φακελωμενους εις το φατσο-βιβλιον...!! :great:

Re: Αεροσυνοδός στην Αegean

Αυτό το e-bullying πρέπει να τελειώσει. Μερικοί πρέπει να καταλάβετε πως

Α) δεν είστε οι υπερασπιτές και κλειδοκράτορες της Πίστης (δηλαδή των στάνταρντς ποιότητας του φόρουμ)
Β) δεν είστε μέλη του Associated Press των φόρουμς όπου η κάθε παρεκτροπή από τις νόρμες και τους κανόνες τιμωρείται με «απόλυση» (βλ. Εκδιωγμός μέσω προσβολών)
Γ) δεν είστε κάν οι αρμόδιοι για να βάζετε στην τάξη τους «απείθαρχους» (οι moderators είναι)
Δ) αν είστε τόσο τέλειοι σε όλα πια, όπως φαίνεται, να μπείτε και στην Κυβέρνηση μπας και σωθεί η χώρα

Και τέλος πως

ΣΤ) δεν έχετε το δικαίωμα να δημιουργείτε την εντύπωση στους επισκέπτες ή στα νέα μέλη πως εδώ πέρα είναι ένα μυστικό κλαμπ ανθρώπων, μια μασονία, που είναι αλάθητοι, που τα κάνουν όλα τέλεια όσον αφορά τους κανόνες του φόρουμ, που έχουν πιο υψηλό δείκτη ευφυίας από αυτούς που κάνουν λάθη και για αυτό δικαιούνται, τρόπο τινά, να προσβάλλουν και να κάνουν υποδείξεις «καθαρής και ορθής» συμπεριφοράς στα νέα μέλη.

Και λυπάμαι γιατί και μέλη που όταν πρωτοεγγράφησαν είχαν όλα τα εχέγγυα να είναι πολύ ενεργά και ευχάριστα, έχουν καταντήσει εξυπνάκηδες και βασιλικότεροι του βασιλέως όσον αφορά τους Κανόνες (με Κ κεφαλαίο, γιατί τόσο ιεροί είναι πια). Αλλα πως αλλιώς θα το «παίξουν κάποιοι» βέβαια και θα ασκήσουν paper authority. Πολύ ψηλά είναι η μύτη τους.

Έχετε καταντήσει γελοίοι. Και ένα φόρουμ από όμορφο (στις αρχές) που έζησε μια περίοδο κραυγών από Κυβερνήτες π.χ. που ήταν ΘΕΟΙ και δεν σήκωναν μύγα στο σπαθί τους, το μετατρέψατε μετά απο μια ήρεμη μεταβατική περίοδο, σε ένα τραγικό (sad) μέρος που αν δεν είσαι των στανταρντς ποιότητας των άλλων, θα σε προσβάλλουν, θα σε γελοιοποιήσουν, θα αφήσουν υπονοούμενα για εσένα και στο φινάλε, θα σε διώξουν γιατί κανείς δεν θέλει να νιώθει άσχημα επειδή έκανε ένα λάθος και πρέπει να τον προσβάλλει ο καθένας που θέλει να επιδείξει «εξουσία» και γνώσεις.

Αντίο.