Olympic leased aircraft 2007

Ελα Αλεκο ποσο ειπες θα νοικιασουν Β737-400 οι Ολυμπιακες Αερογραμμες? Ποσο?
Οι Τουρκικες Αερογραμμες ανακοινοσαν οτι δεν θα αποσειρουν τα 14 Β737-400 (1991-5) που νοικιαζουν γιατι ειναι αξιοπηστα οικονομικα στη χρηση εχουν επαρκεια ανταλακτικων και φθηνο ενοικιο 100000-130000$ το μηνα!

Τα 3 Β737-500 ex Air France που ειταν να νοικιαση η ΟΑ, τα πηρε η Aviaprad απο το Ekaterinenburg της Ρωσσιας.

Ίσως να έπρεπε να γράψω αλλού,αλλά κυκλοφορεί απο σχετικά έγκυρη πηγή:Ανανέωση του στόλου απο το 2007.Ξέρει κάποιος πέριξ της τεχνικής βάσης κάτι;

makari!!prepei epigontos na anaaneothei o stolos tis OA.dn einai sosto na siriknonetai :(

Αλήθεια πως προμηθεύεται αεροσκάφη η Ο.Α. Εννοώ δηλαδή ότι πως καταλήγει από που θα ενοικιάσει. Ως δημόσιος φορέας δεν πρέπει να τελεστεί μειοδοτικός διαγωνισμός κλπ, κλπ? :?:

Elliot,αυτά που ξέρω εγώ είναι:Δημοσιεύεται αγγελία σε δύο ημερήσιες εφημερίδες πανελλήνιας κυκλοφορίας (δε θυμάμαι σε ποιές) και επίσης αγγελία σε σχετική διαδικτυακή τοποθεσία τηνοποία έχουν επικαλεστεί και άλλοι σε συζητήσεις του foroum.

Οπότε αν εγώ ας πούμε βρω μία χαμηλή τιμή αεροσκαφών που καλύπτει τις αναγκες της εταιρίας οφήλουν να τα πάρουν?
Λέμε τώρα, γιατί ψάξαμε και βρήκαμε ATR-72 για λογαριασμό κάποιου.

alex96":267kib0n said:
Elliot,αυτά που ξέρω εγώ είναι:Δημοσιεύεται αγγελία σε δύο ημερήσιες εφημερίδες πανελλήνιας κυκλοφορίας (δε θυμάμαι σε ποιές) και επίσης αγγελία σε σχετική διαδικτυακή τοποθεσία τηνοποία έχουν επικαλεστεί και άλλοι σε συζητήσεις του foroum.

MerNion":21ropqqe said:
Αφιξη σήμερα (7/3):
OA 2489 PMI 2100 B737-400 POSSITION

Καινούριο leasing??

OA 2489 EC-KBO B737-400 Καινουργιο leasing apo Hola αφιξη ξημερωματα 10 Μαρτιου.

History of the aircraft
Delivery Date Operator Registration Remark
31/03/1989 British Midland Airways G-OBMG lsd GPA
30/03/1999 Travel Service OK-TVR
30/10/2000 Jordan Aviation OK-TVR
05/05/2001 Travel Service OK-TVR
01/03/2005 Flyglobespan OK-TVR
01/09/2005 Travel Service OK-TVR
01/04/2006 Air One OK-TVR leased from Travel Service
01/05/2006 Travel Service OK-TVR
19/02/2007 Hola Airlines EC-KBO

Ένα να ευχηθώ!Μακάρι όσα α/φοι νιοκιάσει η ΟΑ να βαφτούν τουλάχιστον στα χρώματά της!Μιλάμε για "πολύ πράμα"! :D

seven4seven":2snxfsou said:
Êáëá, áõôï åéíáé áëëï êáðåëï. Ôïóá îåñïõí, ôïóá ëåíå. Íá èõìçèïõìå ìçðùò ðñéí 15 ðåñéðïõ ÷ñïíéá ðïõ ç ÏÁ áíôéêáôåóôçóå ôá 732 ìå ATR óôç ×éï êáé ïé ôáðåéíïé ê ðñáïé íôïðéïé îõëïöïñôùíáí ôá ðëçñùìáôá ãéáôé ôï èåùñïõóáí õðïâáèìéóç? "Åëéêïöïñï" óïõ ëååé, áñá "óáñáâáëï". Ôåôïéïõò åðéâáôåò äåí ðñåðåé íá ôïõò ëáìâáíåéò õð' ïøéí...

lol
ðïõ íá Þîåñáí ç êáçìÝíïé ïé Üíèñùðïé ôé åóôß 732 óå ó÷Ýóç ìå ôï ÁÔR! (ü÷é üôé äåí èá ìïõ Üñåóå íá ðåôÜîù ìå áõôü, Üëëï åãþ :p k íá ìïõ ëÝãáíå Üìá èÝëù íá ðåôÜîù ìå a340 ç tupolev 174 èá ôïõò Ýëåãá TUPOLEV äáãêùôü :p

íá ñùôÞóù! ôá ðëçñþìáôá ôùí 717 ôé áðÝãéíáí?

P.S èá äïýìå ðïôå êáìéá ãñáììÞ ðñïò âïõäáðÝóôç åßôå ìå A3 åßôå ìå ÏÁ???? ¸ÓÔÙ CHARTER! ôüóïé öïéôçôÝò åäþ k êáôåâáßíïõìå ìå malev ôñïìÜñá ìáò. Aóå ðïõ åßíáé k ùñáßá ðïëç ãéá äéáêïðÝò. ôåëïóðÜíôùí