Olympic leased aircraft 2007

Υπήρχαν φήμες ότι η ΟΑ θα χρησιμοποιήσει το SX-BVD για όσο καιρό μπορέσει (μέχρι την έναρξη δρομολογίων της Hellas Jet). Μάλλον, επιβεβαιώνεται... :rolleyes:

Να ρωτησω μια ηλιθια ερωτηση? Υπαρχει περιπτωση να παρει τα χρωματα της ΟΑ? :D

SkyHawk":38s2b6zv said:
Να ρωτησω μια ηλιθια ερωτηση? Υπαρχει περιπτωση να παρει τα χρωματα της ΟΑ? :D

Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοια περίπτωση μιας και η μίσθωση (wet-lease φαντάζομαι) είναι βραχυχρόνια και μάλλον προορίζεται για συγκεκριμένες πτήσεις.

Popo...

Posa aeroskafi exei kiolas kanei leased oi OA? Exoume kiolas to EC-JTV, EC-JQX, SX-BLC, etc....

Ean tora tixi kai ektelei ena apo afta mia ptisi, pistevete oti se ola afta ta aeroskafoi leased einai ta pliromata Ellinika? Enoo tis OA?

Exo di merikes fotografies tis kabinas ton EC-JTV kai EC-JQX, kai den exoune
ta kathismata ton OA, kai oi tabeles grafoune ksena, etc... Pistevo xalaei teleios tin omoiomorfia tis etairias, ... :oops:

Eseis ti pistevete?

Johan V":z5uw7irf said:
Popo...

Posa aeroskafi exei kiolas kanei leased oi OA? Exoume kiolas to EC-JTV, EC-JQX, SX-BLC, etc....

Ean tora tixi kai ektelei ena apo afta mia ptisi, pistevete oti se ola afta ta aeroskafoi leased einai ta pliromata Ellinika? Enoo tis OA?

Exo di merikes fotografies tis kabinas ton EC-JTV kai EC-JQX, kai den exoune
ta kathismata ton OA, kai oi tabeles grafoune ksena, etc... Pistevo xalaei teleios tin omoiomorfia tis etairias, ... :oops:

Eseis ti pistevete?

To -BLC είναι "κανονικά" leased και πετάει με τις ΟΑ, όπως τα leased 734άρια (BKH-BKN,BMC).

Το 733άρι EC-JQX ήξερα πως έπειτα από τεχνική βλάβη θα αποχωρούσε από το στόλο.ο ΜerNion το είδε σήμερα να προσγειώνεται (ίσως σε test flight?)... Θα δούμε

Εκτός από αυτό, νοικιασμένα από Hola, είναι το 733άρι ECJTV και το 734άρι ECKBO. Επίσης, πετάνε με ελληνικά πληρώματα.

Δεν ξέρω για τα άλλα, αλλά το EC-JQX το είδα να απογειώνεται περίπου κατά τις 16:20 από τον Βενιζέλο σήμερα.

oaicarus":2s1ef5s8 said:
Δεν ξέρω για τα άλλα, αλλά το EC-JQX το είδα να απογειώνεται περίπου κατά τις 16:20 από τον Βενιζέλο σήμερα.

Βάσει του σημερινού real-time των ΟΑ πετάνε μόνο 2 733, ενώ στις 1620 (και εκεί γύρω) δεν υπήρχε κάποια απογείωση 733.

attach.gif
OA_real_time_dep_0204.jpg (181.74 KB)

Ίσως ήταν κάποιο test flight πριν την αποχώρηση ή η ίδια η αποχώρηση. Η κάτι άλλο :rolleyes:

Το Α320 παραμένει και σήμερα Τρίτη και θα εκτελέσει

ΟΑ325|6 ATH-CAI-ATH
OA165|6 ATH-FRA-SKG-ATH
OA207|8 ATH-CDG-ATH

(Το CAI Θα φύγει με 2 ώρες καθυστέρηση μιας και έχει αργήσει να έρθει το α/φος από Παρίσι οπότε φαντάζεστε ότι η καθυστέρηση αυτή θα "τραβήξει" και στις επόμενες πτήσεις).

GP707":2oxn48dh said:
Υπήρχαν φήμες ότι η ΟΑ θα χρησιμοποιήσει το SX-BVD για όσο καιρό μπορέσει (μέχρι την έναρξη δρομολογίων της Hellas Jet). Μάλλον, επιβεβαιώνεται... :rolleyes:

Ναι, να επιβεβαιώσω ότι χθες η 164 ήρθε στην Θεσσαλονίκη με το SX-BVD.

jerry":18wqboyw said:
oaicarus":18wqboyw said:

Βάσει του σημερινού real-time των ΟΑ πετάνε μόνο 2 733, ενώ στις 1620 (και εκεί γύρω) δεν υπήρχε κάποια απογείωση 733.

attach.gif
OA_real_time_dep_0204.jpg (181.74 KB)

Ίσως ήταν κάποιο test flight πριν την αποχώρηση ή η ίδια η αποχώρηση. Η κάτι άλλο :rolleyes:

Έχεις απόλυτο δίκιο. Ήταν στις 17:20, απλά έχω ξεχάσει να αλλάξω την ώρα στην μηχανή. Sorry!