Olympic leased aircraft 2007

• Thread starter Thread starter thanosp
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γνωρίζει κανείς πως κι έχει η Ηola τόσα 737 για νοίκιασμα, ειδικά εν όψει καλοκαιριού? Εκτός κι αν δε μιλάμε για Hola Airlines αλλά για εταιρεία leasing Hola και μου διαφεύγει. Οι ΟΑ, με το EC-KBO, έχουν 3 αεροσκάφη της hola στο στόλο τους, σωστά? Hasta luego.

PS:
Ένα να ευχηθώ!Μακάρι όσα α/φοι νιοκιάσει η ΟΑ να βαφτούν τουλάχιστον στα χρώματά της!Μιλάμε για "πολύ πράμα"

History of the aircraft
Delivery Date Operator Registration Remark
31/03/1989 British Midland Airways G-OBMG lsd GPA
30/03/1999 Travel Service OK-TVR
30/10/2000 Jordan Aviation OK-TVR
05/05/2001 Travel Service OK-TVR
01/03/2005 Flyglobespan OK-TVR
01/09/2005 Travel Service OK-TVR
01/04/2006 Air One OK-TVR leased from Travel Service
01/05/2006 Travel Service OK-TVR
19/02/2007 Hola Airlines EC-KBO

alex96 και να έχουν στο νου τους να το βάψουν, μετά από τόσους χρήστες δε νομίζω οτι θα πιάνει η μπογια...

StarGeo":3d753ex7 said:
Γνωρίζει κανείς πως κι έχει η Ηola τόσα 737 για νοίκιασμα, ειδικά εν όψει καλοκαιριού? Εκτός κι αν δε μιλάμε για Hola Airlines αλλά για εταιρεία leasing Hola και μου διαφεύγει. Οι ΟΑ, με το EC-KBO, έχουν 3 αεροσκάφη της hola στο στόλο τους, σωστά? Hasta luego.

Η Hola ανήκει στο είδος εταιρειών που εκτελούν πτήσεις για λογαριασμό άλλων αεροπορικών εταιρειών ή ταξιδιωτικών οργανισμών/πρακτορείων κτλ.

Στόλος 2006: όλο κι όλο 3 x 733 και 2 x 752

Το ΚΒΟ πεταξε σημερα για Ροδο. Λευκο με τιτλους κ σημα μονο.

ppl":1qn9dwls said:
Ena pragma tha tous swsei. H katargisi twn swmatiwn ta opoia tosa xrwnia exoun kanei diko tous to magazaki kai eidika oi tis EXPA oi poioi itan tuxairoi otan mpikan kai vrethikan stin OA anti stin AEROPLOIA.
Alla mia zwi ta hthelan ola.Ta dika mou dika mou kai ta dika sou dika mou. Mexri pou kapote thelane na ginoun kai sunidioktites tis etairias...........

"Κοψε κατι"!!!Υπαρχουν και καποιοι που ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ απο την αεροπλοιια, αν και ηταν κ1 εκει, εδωσαν εξετασεις (με κινδυνο αν αποτυχουν να βρεθουν απ'εξω), και μπηκαν στην ΟΑ. Ας "ρισκαριζαν" και οι υπολοιποι!
Τι σχεση εχει η ΕΧΠΑ, με την ΕΕΧΑ? Η μια αφορουσε την ΟΑ, και η αλλη την OAV. Και το καθε σωματειο λειτουργουσε για το συμφερον των μελων του.
Να καταργηθουν ΟΛΑ τα σωματεια, οπως και η ΓΣΕΕ, το ΕΚΑ, η IFALPA, το ECA. Μα που ζεις φιλτατε? Σε "μπανανια"?

Edit: Λογω του "δαιμονα του adsl", ειχα και εχω καποια προβληματα με τις "σελιδες"....Και απ'οτι ειδα τωρα, εχω απαντησει σχετικα, σε προηγουμενο κειμενο μου. Μην πυροβολειτε!!

Kala pou to katalaves oti eixes apantisei alli fora.
Tha ithela omws na se plirwfwrisw kai na sou thimisw oti KANENAS den paretithike apo ti Aeroploia gia na dwsei exetaseis xwris na exei exasfalisei ti eisodo tou stin mama etairia(gnwrimies,kivernites,oikogeneies,ypourgoi,vouleutes,EGES..!!!,kai oti allo mporei kapoios na fantastei.
Oso gia ta swmatia tha xreiastoume oxi allo topic alla alo forum gia na grapsoume gia mbananies.!!!!

ppl":2qc7vwyd said:
Kala pou to katalaves oti eixes apantisei alli fora.
Tha ithela omws na se plirwfwrisw kai na sou thimisw oti KANENAS den paretithike apo ti Aeroploia gia na dwsei exetaseis xwris na exei exasfalisei ti eisodo tou stin mama etairia(gnwrimies,kivernites,oikogeneies,ypourgoi,vouleutes,EGES..!!!,kai oti allo mporei kapoios na fantastei.
Oso gia ta swmatia tha xreiastoume oxi allo topic alla alo forum gia na grapsoume gia mbananies.!!!!

Για μια ακομη φορα εισαι "φαουλ"!
Εγω παραιτηθηκα απο την Αεροπλοιια, και εδωσα εξετασεις στην ΟΑ. Και δεν ειχα "εξασφαλισμενο το lesez pase", καθ'οσον ουτε στο ΠΑΣΟΚ ημουν γραμμενος, ουτε "υιος" ημουν!

ρε παιδιά, δεν γίνατε λιγουλάκι off topic ??γιατί δεν ανοίγετε "για τα δικά σας" ένα καινούριο θέμα ?? σίγουρα ενδιαφέρον θα είναι

pos 8a fainotan h idea h oa na kanei kapoia kapoia yperatlantika dromologia se neous proorismous me noikiasmena a/c kata thn kalokairini periodo gia thn proselkisi touriston kathn thn periodo auti?

px dromologio sanghai-beijing :)

Σε όλους μας φαίνεται πολύ καλή η SHA και το PEK απλά αγνοείς το γεγονός πως εδώ ψάχνουμε 733 και 734 για να βγει το υπάρχον πρόγραμμα... Οπότε χλωμό το βλέπω για νοικιασμένα και δη μεγαλύτερα των 737

Το πρώτο νοικιασμένο είναι εδώ.
Άφιξη 320 από HER το βράδυ 01.15.

Θα εκτελέσει τη Δευτέρα τις
:arrow: ΟΑ163 ATH-SKG-TXL-SKG-ATH
:arrow: OA207 ATH-CDG-ATH

:7: