Ολυμπιακή Αεροπορία το τελος!

• Thread starter Thread starter EGPWS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω την νοοτροπία ότι όποιος διορίζεται εποχιακός ή με σύμβαση, έπρεπε υποχρεωτικά να προσληφθεί και να γίνει δημόσιος υπάλληλος.
Αυτή η νοοτροπία ισχύει μόνο για το Δημόσιο και τα νπδδ.
Κύριοι όσοι προσληφθήκατε ως εποχιακοί, δεν το γνωρίζατε ότι διορισθήκατε ως εποχιακοί και όχι ως μόνιμοι. Αν δεν σας άρεζε γιατί δεχθήκατε να δουλέψετε;;;
Εκτός αν αυτοί που σας προσέλαβαν σας έταξαν ότι θα σας κάνουν μόνιμους. Οπότε δεν μιλάμε για αξιοκρατικές προσλήψεις αλλά για πρασινοφρουρούς και γαλαζοφρουρούς, οπότε αλλάξει η κουβέντα γιατί όλοι σας συμβάλλατε στην καταστροφή αυτή.
Γιατί πρέπει να κλάψω για τους Ολυμπιακάριους, ή τους υπαλλήλους της όποιας άλλης "δημόσιας" εταιαρίας οι οποίοι απολύθηκαν όταν οι εταιρίες έκλεισαν και να μη κλάψω για τους χιλιάδες ιδιωτικούς υπαλλήλους που απολύθηκαν λόγω κλεισίματος ή περιορισμού εταιριών. Και οι τελευταίοι, ούτε μετατάχθηκαν, ούτε διορίσθηκαν προνομιακά στα ΕΛΤΑ και όπου αλλού.
Τέλος πια με αυτή την καραμέλα, σας βαρεθήκαμε κύριοι. Μυξοκλαίτε όλοι επειδή χάσατε τα προνόμιά σας, ενώ αντίστοιχοι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα που την περίοδο των "παχέων αγελάδων" εργαζόντουσαν για 700-800 ευρώ ή και 1.000 ευρώ σε Τράπεζες και λοιπές εταιρίες, κάνοντας υπερωρίες που δεν πληρώνονταν (Κλασσική ατάκα αν δεν σ' αρέσει υπάρχουν πολλοί που περιμένουν για την θέση αυτή), οι οποίοι τώρα είναι άνεργοι. Αυτοί τι να πουν;;;;
Τέλος η αλαζονικές νοοτροπίες, αυτό πρέπει να είναι ο μήνυμα από την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας, αλλά δυστυχώς βλέπω ότι αυτή η νοοτροπία που μας οδήγησε εδώ, δεν φεύγει εύκολα, και είμαι βέβαιος ότι και στο μέλλον, όταν ξαναορθοποδήσει, με τον όποιο τρόπο η ελληνική οικονομία, πάλι τα ίδια θα επαναληφθούν

Κύριοι, (κυρίες & αγαπητά μου παιδιά...)

Η Ολυμπιακή Αεροπορία έκλεισε μετά από απαίτηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η απαίτηση ήταν παλαιότερη από την έναρξη της λειτουργίας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. (Στην ουσία αμέσως μετά την αποπομπή της διοίκησης των "Εγγλέζων" οι οποίοι πίεζαν να αγοράσουν το 50%+1 των μετοχών της ΟΑ αλλά η κυβέρνηση επέμενε στο 20%).
Η Ελληνική κυβέρνηση το τρενάριζε με διάφορες προφάσεις, επειδή φοβόταν αλυσιδωτές επιπτώσεις στην οικονομία της χώρας (αυτό δεν είναι δική μου άποψη, αλλά έχει γραφτεί στις επίσημες εκθέσεις).

Έχουμε λοιπόν και λέμε: Το 2009 κλείνει πλέον οριστικά η Ολυμπιακή και αμέσως μετά η οικονομία της Ελλάδας καταρρέει. Τυχαίο; Δεν το νομίζω!

Τώρα θα με συγχωρέσετε, επιστρέφω στη στάνη μου!

SPY1,από πουθενά δε προκύπτει αναφορά δική μου σε όσα παραθέτεις.Η αναφορά γίνεται σε εντελώς διαφορετικά πράγματα και αφορά μόνο το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις οι "αορίστου χρόνου" κάλυπταν λαμογιές και τεμπελιά πίσω από το βρώμικο συνδικαλισμό και τη νοοτροπία μονιμότητας ενώ οι "εποχιακοί" ήταν αναλώσιμοι.Πολλοί δε από αυτούς ενεπλάκησαν στα γρανάζια του σιχαμερού συστήματος των "μονίμων" και εξασφάλιζαν τη θέση τους.
Πουθενά όμως από τους γραφόντες δε γράφηκαν αυτά που τους προσάπτεις.

Καλο θα ητανε να μην κατηγορεις ολους τους μονιμους οτι υπηρξαν τεμπεληδες και καλυπταν λαμογιες κλπ....
Ενα μεγαλο ποσοστο υπηρχε και θα συμφονω σε αυτο που λες αλλα και υπηρξαν ατομα τα οιποια δουλευανε και με το παραπανω...!!!
Τοσο απο τις υπηρεσιες στο εδαφος οσο και στον αερα...
Τις εχω βιωσει και εγω απο κοντα.....
Γι'αυτο στο μελλον προσπαθησε φιλε μου να σκεφτεσαι και να γραφεις πριν κατηγορησεις οποιαδηποτε κατασταση... :wink:

Και εσύ,φίλε μου,προσπάθησε επίσης να διαβάζεις καλύτερα αυτά που γράφονται.Έγραψα "σε πολλές περιπτώσεις".Δεν είπα "όλοι".Για αυτό έγραψα και (στη προηγούμενη σελίδα) ότι οι συμβασιούχοι ήταν συγκριτικά αδικημένοι.
Ξέχασα όμως.Για αυτό μου "επιτέθηκε" άλλος.
Ενδιαφέρον έχει ότι βρέθηκα στη μέση "μονίμων-συμβασιούχων"...

Aleχ96. Αυτά που έγραψα δεν τα απευθύνω σε αυτά που έγραψες εσύ, αλλά σε αυτά που έχουν γραφτεί παραπάνω που κάνουν διαχωρισμούς συμβασιούχων και την αδικία που δήθεν υπέστησαν, θαρρείς και όταν έμπαιναν στην Ολυμπιακή σαν συμβασιούχοι δεν το γνώριζαν !!!!

Επίσης δεν νομίζω ότι κάποιος εδώ ισχυρίζεται ότι όλοι καθόντουσαν ότι όλοι ήταν τεμπέληδες κτλ. Η εταιρία λειτουργούσε και μάλιστα υπό αντίξοες συνθήκες που σαφέστατα σημαίνει ότι κάποιοι υπερέβαιναν εαυτόν. Αυτό γίνεται σε όλο το Δημόσιο Τομεά. Για ένα τμήμα που απαιτούνται π.χ 10 υπάλληλοι, εργάζονται σκληρά 3 υπάρχουν άλλοι 4 οι οποίοι είτε είναι συνδικαλιστές, είτε "πάλιουρες" και μιλούν αφ υψηλού και ταυτόχρονα σαμποτάρουν και αυτούς που υπερβάλουν εαυτόν γιατί "χαλάνε την πιάτσα" και υπάρχουν όλοι μαζι παραπονούνται ότι η δουλειά δεν βγαίνει μόνο με 7 αφού απαιτούνται 10 και ότι χρειάζονται άλλοι 3 για να λειτουργήσει σωστά το τμήμα, αλλά εν γνώσει ή εν αγνοία τους υπάρχουν άλλοι 5 διορισμένοι για τις 3 αυτές θέσεις, οι οποίοι είναι μονίμως αποσπασμένοι κάπου αλλού και μάλιστα με άσχετες ειδικότητες. Έτσι λειτουργούσε το σύστημα. Αυτό προς το παρόν τελείωσε και σε ορισμένους πονάει

Επίσης στην αναφορά που διάβασα παραπάνω ότι οι ξένοι θέλαν να κλείσουν την Ολυμπιακή, καλά ορισμένοι κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Το γεγονός ότι η εταιρία δεν δημοσίευε , ή δημοσίευε ισολογισμούς με 2 ή 3 χρόνια καθυστέρηση, όταν η οποιαδήποτε άλλη ΑΕ αν δεν δημοσιεύσει ισολογισμό την πήρε ο δ...... δεν σημαίνει τίποτα για ορισμένους.... Τα ξένα συμφέροντα που επιβουλεύονταν την Ολυμπιακή η οποία ήταν ο φόβος και ο τρόπος της παγκόσμιας αεροπορικής αγοράς! Καληνύκτα

Ειρήνη αδέλφια :D :D :D :D
Γράφω γιατί η Ελλάδα πεινάει και κρυώνει και εδω ακούμε ανέκδοτα.
Η ολυμπιακή έκλεισε γιατί έτσι έπρεπε.
Και έχουμε και λέμε:
Οι εποχιακοί σκασμός το ξέρατε οτί είστε εποχιακοί τέλος στο καλό να είστε καλα.
Μόνιμοι πήρατε αποζημιώσαρες και παίρνετε συνταξάρες να είστε καλά και καλά γεράματα καλή σύνταξη και ευτυχία.
Λοιποί μόνιμοι που σας απολύσανε σας αποζημιώσανε και σας ξαναπροσέλαβαν στο Δημόσιο μην μιλάτε επίσης τρόϊκα έχουμε μην λέτε πολλά θα σας μυριστούν αργά ή γρήγορα.

Εγω πάντως το βράδυ κοιμάμαι ήρεμος δίχως να έχω κλέψει το Ελληνικό κράτος το οποίο πληρώνω με τους φόρους μου εδω και χρόνια και υπηρέτησα με πίστη και αφοσίωση ως Έλλην οπλίτης στην θητεία μου.
Αγαπάτε αλλήλους. Και ψάξτε κάποιον καλό οφθαλμίατρο καθώς το Γαλάζιο και το Πράσινο σας έχει τυφλώσει.

Κάποιοι θα έπρεπε να ντρέπονται.

Spy1,ελήφθη.Συγνώμη αν κάτι δε κατάλαβα καλά.

spy1":1q9gwohf said:
Κύριοι όσοι προσληφθήκατε ως εποχιακοί, δεν το γνωρίζατε ότι διορισθήκατε ως εποχιακοί και όχι ως μόνιμοι. Αν δεν σας άρεσε γιατί δεχθήκατε να δουλέψετε;;;
Μήπως θές να απολογηθώ κιόλας;Μού θυμίζεις κάτι επιβάτες πού ήθελαν να απολογούμαστε για όλα.Είχε καιρό στα Ιωάννινα;Φταίγαμε εμείς.Τι κόσμο διακινούσαμε Θεέ μου!Όχι,κανείς δεν μάς υποσχέθηκε ποτέ τίποτα αλλά μάλλον ή εσύ δεν δούλεψες ποτέ,ή η ζωή σού έχει φερθεί γενναιόδωρα και τώρα χαίρεσαι.

Stergio,τη λέξη πού απηύθυνες σέ εποχικούς να τήν πείς αλλού.Αν δεν σού αρέσει αυτή η συζήτηση δεν είσαι υποχρεωμένος να παίρνεις μέρος.Δε λές και τίποτα...αν μία μέρα σε ξετρυπώσουν και σένα,να δώ τί θά πείς!

Δεν κατάλαβα τι κακό λέω;;;;
Εμένα δεν με τρυπωσε κανένας και πουθενά αγαπητέ.
Τις λέξεις τις ζυγιζω καλα πριν τις πω και ειδικά πριν τις γράψω.
Δεν κατάλαβα νταβατζη βάλαμε τον κάθε ολυμπιακαριο στο κράτος και στο φιναλε χειριστής ειμαι εσυ τι είσαι ;

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png