korfiatis06
Νέο μέλος (Tourist)
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- OAL
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGKR
Re: OA crash το 1972
Θα συμφωνήσω... Ο άνθρωπος ήταν πέρα για πέρα έμπειρος. Αν ήθελε να αυτοκτονήσει και να πάρει και άλλους στο λαιμό του θα είχε μείνει μέσα... Δε θα έβγαινε από το ιπτάμενο αυτό φέρετρο για να νιώθει αυτό τον πόνο μέχρι να φύγει από τη ζωή. Όπως μου ανέφερε η μητέρα μου, αντίκρισε έναν πονεμένο άνθρωπο που το πρόσωπό του φώναζε από τύψεις. Το θέμα είναι όμως ότι ελάχιστοι έμαθαν τι και πώς τελικά έγινε. Και θα συμφωνήσω επίσης ότι τη στιγμή που υπήρχαν άνθρωποι που σώθηκαν, για αυτό πήρε εκτάσεις πολλές το θέμα. Δε θα συμφωνήσω τόσο στο "η κακιά η ώρα" και αυτό βγαίνει ανέκαθεν από τα χείλη μας. Ανθρώπινα λάθη, αυτό έγινε. Τώρα ποιος και γιατί...
AGV":2rb3krms said:Κανένα ατύχημα δεν γίνεται σκόπιμα, εκτός από τις επιθέσεις (και γιαυτό έχουν καταγραφεί σαν "επιθέσεις") της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.
Όσον αφορά τα πορίσματα τώρα, αποκλειστικό σκοπό έχουν την αποφυγή παρόμοιων ατυχημάτων στο μέλλον. Άρα ο σκοπός τους δεν είναι η απόδοση ευθυνών.
Τα δικαστήρια τώρα, αρμοδιότητα έχουν να αποδόσουν ευθύνες, μόνο στην περίπτωση που έχει υπάρξει σοβαρή παράλειψη, ή κάτι μπορούσε εύκολα να προβλεφθεί αλλά δεν προβλέφθηκε.
Η ωμή πραγματικότητα είναι πως τα χειρότερα ατυχήματα συμβαίνουν εξαιτίας παντελώς ηλίθιων λόγων. Όπως επίσης είναι γεγονός ότι ακόμα και οι καλύτεροι, οι πιο έμπειροι και οι πιο ευσυνείδητοι άνθρωποι μπορεί να κάνουν μοιραία λάθη.
Θα συμφωνήσω... Ο άνθρωπος ήταν πέρα για πέρα έμπειρος. Αν ήθελε να αυτοκτονήσει και να πάρει και άλλους στο λαιμό του θα είχε μείνει μέσα... Δε θα έβγαινε από το ιπτάμενο αυτό φέρετρο για να νιώθει αυτό τον πόνο μέχρι να φύγει από τη ζωή. Όπως μου ανέφερε η μητέρα μου, αντίκρισε έναν πονεμένο άνθρωπο που το πρόσωπό του φώναζε από τύψεις. Το θέμα είναι όμως ότι ελάχιστοι έμαθαν τι και πώς τελικά έγινε. Και θα συμφωνήσω επίσης ότι τη στιγμή που υπήρχαν άνθρωποι που σώθηκαν, για αυτό πήρε εκτάσεις πολλές το θέμα. Δε θα συμφωνήσω τόσο στο "η κακιά η ώρα" και αυτό βγαίνει ανέκαθεν από τα χείλη μας. Ανθρώπινα λάθη, αυτό έγινε. Τώρα ποιος και γιατί...