Miles & Bonus

• Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Μήπως δεν είχες εισιτήριο flex σε ναύλο S (ή πιο υψηλό); Γιατί στους φθηνούς ναύλους / στα go light όντως δεν είναι δυνατή η αναβάθμιση με μίλια (σύμφωνα με την ιστοσελίδα).

Ο Ναύλος είναι K, αλλά η δικαιολογία που μου είπαν οτι δεν γίνεται επειδή το εισιτήριο περιλαμβάνει και ένα segment που γίνεται από SAS.
Το Flex με προβληματίζει, Saver είναι, αλλά κατηγορία Κ, που αναφέρει οτι είναι δυνατή η αναβάθμιση.

Τέλως πάντων, με το ζόρι δεν γίνεται, απλά με εντυπωσιάζει η δικαιολογία, και περισσότερο μου φαίνεται σαν φιλτράρισμα παρά σαν κανόνας!

Angel Aviation":q3angcxk said:
Καλημέρα, πριν από πέντε λεπτά έκανα αναβάθμιση θέσης σε business από LHR- ATH-MJT, δεν έιχα ποτέ πρόβλημα λόγω του ότι το ATH-MJT είναι operated by OA. Να πάιζει ρόλο το ότι ξεκινάει από LHR?

Με χρήση κουπουνιού ή με μίλια;

Γιατί με κουπούνι μου είπαν οτι γίνεται, αλλά με μίλια οχι(!)

Η αναβάθμιση έγινε με χρήση κουπονιού...

Πόσο καιρό νωρίτερα από το ταξίδι μπορώ να επικοινωνήσω με το τηλ κέντρο της Aegean για να μου κάνουν αναβάθμιση θέσης με χρήση κουπονιού; :?: (Έκλεισα χθες ένα ταξίδι για Βαρσοβία τον Φλεβάρη με Aegean)

Δεν νομίζω ότι στους όρους έχουν κάποιο σχετικό όριο

Και σήμερα μπορείς

Όντως επικοινώνησα το πρωί και μου είπαν ότι θα προωθήσουν το αίτημα μου στο αρμόδιο τμήμα και θα μου απαντήσουν εντός των προσεχών ημερών. Το ταξίδι είναι SKG-ATH-WAW και ζήτησα να αναβαθμιστώ εγώ και η συνοδός μου στα κομμάτια ATH-WAW και WAW-ATH. Θέλω να ρωτήσω, εφόσον το αίτημα γίνει δεκτό, αν θα δικαιούμαι 2η αποσκευή σε όλο το ταξίδι, παρότι αναβάθμισα μόνο το κομμάτι ATH-WAW-ATH (διευκρινίζω ότι μόνο εγώ είμαι χρυσό μέλος και οι ναύλοι είναι Go light).
Ευχαριστώ.

Δικαιούςτε 2η αποσκευή και οι δύο σε όλα τα σκέλη του ταξιδιού

Τα χρυσα μελη δικαιουνται 3 αποσκευες μεχρι 32 κιλα η καθε μια.

Αναβάθμιση θέσεων τέλος για τους φθηνούς ναύλους

Άσχημα τα νέα που μας έρχονται από την Aegean. Από χθες το πρωί καταργήθηκαν οι αναβαθμίσεις θέσεων των χρυσών και ασημένιων μελών για τους φθηνούς ναύλους Go light (U, P, T). Αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σελίδα των προνομίων των χρυσών και ασημένιων μελών της Aegean: "η αναβάθμιση κατηγορίας θέσης δεν είναι δυνατή για τους ακόλουθους ναύλους: U, P, T. (Ισχύει από 01.10.2016)" :(
https://el.aegeanair.com/milesandbonus/ ... gram/gold/