Miles & Bonus

• Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Γενικά αξίζει να τα εξαργυρώσεις μονο για business class η First σε μεγάλες πτήσεις.

Προσωπικά υπολογίζω την αξία των μιλίων της Α3 κατά μέσο όρο στο 0.01€/μίλι για economy και 0.021€/μίλι για business.
Σε καλές περιπτώσεις θα βρεις λίγο πάνω από 0.015€/μίλι για economy και μέχρι 0.03€/μίλι για business.
Αυτά με μια προσωπική έρευνα που κάνω κάθε βδομάδα εδώ και κάποιους μήνες (για loyalty programs από αεροπορικές και ξενοδοχεία).

Προσωπικά κλείνω μόνο business ή αν τύχει να θέλω να πάω κάπου με ΠΟΛΥ ακριβή economy (xmas, αύγουστο).
Πάντως με κάτω από 0.01 δεν κλείνω για κανένα λόγο.

Ciao!
Menelaos

Ps. με βάση τα παραπάνω και αν σκοπεύεις να πετάς κυρίως economy, η αξία των 20k miles είναι περίπου 200euro, οπότε καλο είναι να τα χρησιμοποιήσεις σε περίπτωση που το εισιτήριο (εκτός φόρων) είναι κάπου εκέι ή παραπάνω.

Δεν ξέρω αν έχει ερωτηθεί και απαντηθεί ξανά,αλλά έχω μια απορία.Αν συμπληρώσεις τα μίλια για αναβάθμιση και τα χρησιμοποιήσεις,μηδενίζονται ή μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και για εξαργύρωση;Μου ήρθε να το ρωτήσω!

Τα μίλια για αναβάθμιση (tier miles) είναι χωριστά από τα award miles που είναι για εξαργύρωση, επομένως αν ξοδέψεις tier miles για να αναβαθμίσεις την κάρτα σου, τα award miles παραμένουν ανέπαφα.

Καλό αυτό.Δεν το ήξερα.Νόμιζα ότι επειδή κάποια μίλια είναι κοινά,π.χ από πτήση "φεύγουν" με μία κίνηση.

Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω εάν ισχύει τελικά ότι εάν καταφέρει ένα μέλος του M&B να διατηρήσει τη χρυσή βαθμίδα για 5 συνεχόμενα έτη, αποκτά τη χρυσή κάρτα ισόβια.
Ευχαριστώ.

όπως και να έχει ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

Μύθος δεν είναι
Το πρόγραμμα έτσι είχε σχεδιαστεί. Αν διατηρήσεις την κάρτα για 5 χρόνια στην ανανεώνει μετά για άλλα 5.
Μένει να δούμε αν θα το εφαρμόσουν με αυτή τη λογική.

Δέν το γράφει πουθένα αυτό. 'Εχεις διαβάσει τα new terms and conditions? Το Miles & Bonus έγινε επιτέλους ενα κανονικό Star alliance πρόγραμα.