Flightsim

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
χμμμ...
ε, βαλε virtual cockpit προβολη και δες αν το χειριστηριο κουνιεται μονο του ή ειναι μονιμα στραμενο προς μια κατευθηνση.
Αν ειναι τοτε εχεις προβλημα caλibration...

Γειά σας παιδιά :)
Έχω αγοράσει το Airbus300 ths Simcheck, και κάθε μα κάθε φορά που το επιλέγο, μία ζωή αντί να φαίνεται το livery της εταιρίας πχ. Air france φαίνεται ένα μαύρο livery!!!!!! Σαν κάτι να μήν πιγαίνει καλά ας πούμε. Βοηθήστε με
Ευχαριστώ

Κοίταξε το [aircraft.cfg]μέσα στο φάκελλο του Α300. Η καταχώρηση [sim=] πρέπει να συμφωνεί με το όνομα του .air μέσα στο φάκελλο του Α300. Επίσης, δές να συμφωνούν η καταχώρηση [model=] με το όνομα του φακέλλου [model.] πάλι μέσα στο φάκελλο του Α300.
Δές αυτά και βλέπουμε παραπέρα...

Έχω κάνει calibration ... Αλλά τίποτα ! Πρέπει να είναι πρόβλημα του joy stick ... Ευχαριστώ πάντως !

δηλαδη και στην virtual cockpit προβολη βλεπεις το εικονικο χειριστηριο να κουνιεται με ασχετες κινησεις?
Δοκιμασε να μειωσεις την ευαισθησια και να αυξησεις λιγο τη null zone.

FSX ADD-ONS

Γειά σας παιδιά
Έχω ένα μικρό πρόβλημα με το FSX που πιστεύω ότι το έχουν και πολλοί εδώ, και θα τους βοηθήσει πολύ……… Λοιπόν έχουμε και λέμε, έχω εγκατεστημένα 150 add-ons στο FSX (liveries,scenery,airport scenery) και θέλω να τα ξεφορτοθώ, βρήκα την λύση λοιπόν ετσι ώστε να μην τα βγάζω όλλα ένα ένα και να κάνω ένα unistall το FSX και στην συνέχεια ένα install έτσι ώστε να φύγουν όλλα με το unistall……. Ε, λοιπόν το κάνω και αφού το ξανακάνω install και τρέξω το FSX το πρώτο πράγμα που βλέπω στα folders του προγράμματος είναι ότι όλλα είναι στην θέση τους, δηλαδή δεν έχει βγεί κανένα, δυστηχώς……….. Ο μόνος τρόπος είναι να τα βγάζω ένα ένα, και σαν να μην έφτανε αυτό, όλλα είναι στα folders αλλά δεν είναι ενεργοποιημένα……..
Σας παρακαλώ βοηθήστε με γιατί είναι λίγο δύσκολο για έναν που δεν ξέρει και τόσα για τα PC…….Ευχαριστώ

Re: FSX ADD-ONS

Καλησπερα
Θα μας μεταφερουν στην ενοτητα flight sim που υπαρχει ηδη.Λοιπον το ιδιο ειχα παθει κ γω καποτε.Η λυση πιο σιγουρη ηταν ενα ενα.Αλλη λυση ειναι φορματ :twisted: !!.Πιστευω αν κατσεις με υπομονη να τα βγαζεις θα γινει καλυτερη δουλεια.Κανε μια εκκαθαριση δισκου και ανασυγκροτηση μετα το σβησιμο των αρχειων και θα εισαι καλα.ΣΥΜΒΟΥΛΗ εκ πειρας ,Κραταμε απο αεροσκαφη αυτα που θελουμε και οσα αεροδρομια χρειαζομαστε.Καλο ξεμπερδεμα

Ναι και εγώ το format σκέφτηκα……… :) Τώρα το να βγάλω όλλα τα add-ons ένα ένα,είναι δουλειά στην οποία χρειάζετε να έχεις γερά νευρα, γιατί μιας και ξέρεις από FS θα καταλάβεις τι παίζει όταν έχω γύρω στα 50 liverieς μόνο για τα default αεροσκάφη!!!!!!
Ξέρεις μήπως μετά από το unistall του FSX, αν κάνω διαγραφή όλλων των folders μήπως και γίνει τίποτα, και φύγουν όλλα?

Αν απεγκαταστησεις οπως λες το fs και κανεις διαγραφη τους φακελους ,κανεις εγκατασταση ξανα ,θα ειναι ολα καλα..Περιπου το ιδιο λεμε. :great:

Πάω να το κάνω σήμερα κιόλλας.......... :)
Θέλω να ξαναπετάξω το αγαπημένω μου airbus 330 ξανά, αλλά και κάποια στιγμή στην πραγματικότητα :great: