Flightsim

ρε παιδια, καμια σοβαρη σελιδα με free αεροπλανα υπαρχει?
Με μια γρηγορη αναζητηση στο οι πιο πολλες που βρισκω ειτε εχουν πεσμενα link ειτε ειναι με συνδρομη.

Παιδια...
εντελως ξαφνικα ανεκυψε ενα προβλημα στο fs2004

Χωρις καμμια επεμβαση,χαθηκαν τα ILS του Βενιζελου,τοσο απο το FS-NAV οσο και απο το FS :(

Δηλαδη για να καταλαβετε,οταν συντονιζω ILS για προσγειωση στον Βενιζελο,δεν μπορω να βρω συχνοτητα και το μονο που μπορω να κανω ειναι visual approach

Εχει ποτε συμβει σε κανενα σας σε καποιο αεροδρομιο ?

Μονο του βενιζελου?
Και μονο το ILS?
Ε?
Τι περιεργο ειναι αυτο τωρα?
Δηλαδη εποικοινωνεις κανονικα με τον πυργο για αδεια κτλ αλλα δεν βρισκει το ILS?
Να υποθεσω οτι εχεις κανει μπολικες προσεγγισεις εκει, συνεπως δεν παιζει να μην κανεις κατι σωστα ε?
Ουτε στο gps στο βγαζει?
Ουτε στους χαρτες οταν κανεις το σχεδιο πτησης?
Ουτε το morse code ακουγεται οταν αρχισει να αλληλεπιδρας με το συστημα?
Χμμμ...
Εχω την εντυπωση οτι ειναι εξωφρενικα παραλογο!!!!
Μηπως εβαλες κανενα addon προσφατα?
Κανενα ελληνικο scenery?
Τιποτα?
Εντελως ξαφνικα?
Αλλο και τουτο παλι!!!

Ναι ρε σου λεω....και δεν ειμαι και κανενας τυχαιος,με πανω απο 13-14.000 ωρες στο FS2004 ! !

Πρωτα πηγα να φτιαξω σχεδιο πτησης LGRP-LGAV στο FSNAV,οποτε δεν βλεπω καθολου ILS και κολωνω ! !
Επειτα,απογειωνομαι απο Διαγορα,φτανω ripli,ο πυργος με στελνει Καρυστο για τον 21L,ξερεις εσυ,και οταν παω ρε παιδι μου να φορμαρω την συχνοτητα στο οργανο,τσακ,ουτε ILS υπαρχει ουτε τπτ,μονο το VOR.
Αλλαζω συχνοτητα ο ανθρωπος,βαζω του 21R και τσακ,παλι τπτ ! !
Επικοινωνω με tower του λεω οτι εχουμε προβλημα και συνεχιζω visual πισω απο ενα 737ρι ! !

Το θεμα λοιπον,δεν ειναι οτι εξαφανιστηκαν οι συχνοτητες απο το FSNAV μονο,αλλα αυτες εξαφανιστηκαν για τα καλα απο το scenery !

Ξαναπερασα λοιπον(αφου το απ-εγκατεστησα το LGAV της HSP),ξανακανω την database του FSNAV απο την αρχη,μπαινω FS παλι.....και παλι τιποτα.
Τι προβλημα ειναι αυτο,δεν εχω καταλαβει ! !

Παιδια,εχω καποια προβληματα με καποια συγκεκριμενα αεροσκαφη που εχω κατεβασει απο το http://www.fsgreece.com/

1.To BOMBARDIER DASH Q400 το εχω βαλει σε διαφορα flight plan(μεσω του ΤΤools)και 9/10 φορες βγαζει καπνους :D και εξαφανιζεται ειτε μολις προσγειωθει ειτε μολις παρει αδεια απο το traffic για taxi. :? (θεσεις parking υπαρχουν αφθονες και η ωρα αναχωρησης ειναι τουλαχιστον 1ωρα μετα την προσγειωση του).

2.Το AIRBUS A320-200 που δεν το δεχεται στα flight plan(κολλαει το παιχνιδι)παρα μονο αν το χρησιμοποιησω εγω για καποιο ταξιδι μονο. :shock:

Εχω το fs2004 αν παιζει καποιο ρολο.(χρησιμοποιοντας βεβαια αεροσκαφη μονο για fs2004).

Αγόρασα το Flight1 ATR 72 - 500 (για FS9). Ξέρει κανείς να μου πει πως θα εμφανίζω το GPS γιατί είναι διαφορετικός ο τρόπος λειτουργίας του Panel από τα υπόλοιπα αεροπλάνα.

Εννοεις αλλο τροπος απο το κομπι-συντομευση που υπαρχει στα περισσοτερα panels και εκτος απο το Views--->Instrument Panel--->GPS?

Δεν υπάρχει εικονίδιο στο panel και στο δεύτερο που είπες δεν υπάρχει επιλογή GPS. Είναι τελείως διαφορετικό από τα υπόλοιπα αεροπλάνα που έχει μέσα το FS9 ή από εκείνα που κατεβάζω από το ιντερνετ.

Υπάρχουν panels τα οποία δεν έχουν GPS. Εγώ προσωπικά, πειράζω το panel.cfg από το φάκελο Panel του αεροσκάφους και αντικαθιστώ το κωδικάκι κάποιου από τα ήδη υπάρχοντα παράθυρα που κάνουν κάτι άλλο και δεν χρειάζομαι τόσο (π.χ. το overhead panel), με το κωδικάκι που αντιστοιχεί στο default GPS (το οποίο μπορείς να βρεις από το panel.cfg κάποιου default αεροσκάφους.