Flightsim

χμμμ...
βρε αλεκο, παιζει να ειναι αυτο που γραφει ο φιλος παραπανω...
Πολλα απο τα αεροπλανα τα οποια ειναι καπως πιο σοβαρες προσπαθειες εξομοιωσης, δεν μπορεις απλα να κατεβασεις flaps, να δωσεις πληρη ωση και να φυγεις!!
Οι διαδικασιες ειναι πιο περιπλοκες καποιες φορες!
Σιγουρα το addon αυτο ερχεται με mauals τα οποια θα εχουν συγκεκριμενες checklists για καθε ενεργεια.
Διαβασε τες και ακολουθησε τες κατα γραμμα...

alekoskit":r8l3tp2w said:
Ευχαριστώ και πάλι. Όμως έχω και άλλο πρόβλημα. Με του απελευθερώνω το χειρόφρενο μου σβήνει το Νavigation Display, το οποίο μένει μαύρο σε όλη τη πτήση. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί φαντάζομαι ότι στο πραγματικό αεροπλάνο δεν θα γίνεται κατι τέτοιο.

Οταν κανεις start up η δεν ξερω πως ξεκινας το συγκεκριμενο αεροσκαφος ,φροντισε στο overhead panel τα 2 κουμπακια dc gen 1 -dc gen 2 ,να ΜΗΝ ειναι στη θεση off .Οι μαννετες σε θεση auto.Με το που κανεις release parking brakes θα δεις οτι δεν σβηνει τιποτα.

Ευχαριστώ και πάλι. Το δεύτερο πρόβλημα το έλυσα. Όσο για το πρώτο (GPS) τελικά δεν είναι και τόσο σημαντικό, τα καταφέρνω και χωρίς αυτό. Αφήστε που δοκίμασα για πρώτη φορά να κάνω προσγείωση στο LGVA με χρήση του ILS (αν το λέω σωστά) και παραδόξως πέτυχε. :banana:

Θεμα υπ αριθμον 1
Τι ειναι ειναι το microsoft esp?
Προσθετει σε ρεαλισμο? Αγοραζεται? Ειναι πολυ βαρυ?
Να υποθεσω ειναι addon στο flight simulator και οχι αυτονομο προγραμμα.

Θεμα υπ αριθμον 2
Ειμαι φανατικος, με μποοοοοολικες ωρες πτησης στο fs απο την εκδοση 98 κιολας.
Δεν πιστευα οτι υπαρχει αλλος αξιοπρεπης simulator γι αυτο το ειδος.
Βλεπω πολλους να παιζουν x-plane ομως!
Μια αναζητηση στο youtube μου επεστρεψε χιλιαδες βιντεακια...
Παιζει κανεις σε αυτο?
Ειναι καλο?
Καλυτερο απο το flight simulator?
Αξιζει να ασχοληθει με αυτο καποιος ο οποιος εχει φαει τα χρονια του στο msfs?

Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρώ τις πιό οικονομικές μανέτες τύπου boeing 737 ng για το fsx (windows 7)? Ενοώ μανέτες που να αποτελούν μέρος ενός home cockpit, δηλαδή home cockpit building..... κάτι παρόμοιο σαν και αυτό......http://www.737ng.co.uk/tqfire2.jpg
http://www.737ng.co.uk/tqfire1.jpg

Τωρα τελευταια ξεκινησα να παιζω σοβατα με το FS2004 αλλα εχω 2 βασικα προβληματα. Το πρωτο ειναι οτι οταν κανω καποιους ελιγους μετα δεν μπορω με τιποτα να οριζοντιωσω το αεροπλανο. Το δευτερο και σημαντικοτερο ειναι οτι δεν εχω καταφερει να μαθω πως κανεις προσγειωση με το ΙLS. Εχω δει κατι βιντεο στο youtube αλλα τιποτα. Καθε βοηθεια θα ηταν υπερ-πολυτιμη για μενα :D

hlias*":23a1dnzl said:
...Το δευτερο και σημαντικοτερο ειναι οτι δεν εχω καταφερει να μαθω πως κανεις προσγειωση με το ΙLS....

Για προσγείωση με ILS θα πρέπει
:arrow: Να βάλεις τη συχνότητα του διαδρόμου στο NAV1
:arrow: Το cource του διαδρόμου
:arrow: και όταν σου δώσουν ILS Clearance τότε να ενεργοποιήσεις το APR ή τo LOC

Όλα αυτά όπως κατάλαβες προϋποθέτουν τη χρήση των κατάλληλων χαρτών για το αεροδρόμιο που προσεγγίζεις ;)

Λοιπον ειμαι στη φαση που συντονιζω στη συχνοτητα καποιου αεροδρομιου και δηλωνω ας πουμε touch 'n go. Τη συχνοτητα του διαδρομου και το course πως μου τα δινουν;

οταν κανεις το σχεδιο πτησης και επιλεγεις αεροδρομιο προορισμου, οταν κανεις κλικ στο αεροδρομιο γραφει ολα αυτα τα στοιχεια...
Οσο για την συχνοτητα υποθετω το εχεις στο αυτοματο.
Δηλαδη να μην χρειαζεται να ψαχνεις μονος σου τις συχνοτητες...