Flightsim

Χμμμ.... αληθεια, παιζει κανεις fs με το fspassengers?
Χμμμ... δεν ξερω, ισως καποιοι επαγγελματιες του fs το βρισκετε λιγο παιδικο, αλλα για να ειμαι ειλικρινης δεν μου αρεσει να πεταω χωρις αυτο....

Ισα ισα καθολου παιδικο..Αποκταει περισσοτερο ενδιαφερον η πτηση ,περνας ωρες,αγοραζεις εταιρεια ,αεροσκαφος και το κυριοτερο βγαζει flight log κ βλεπεις αναλυτικα τα στοιχεια της πτησης σου.Ασε που ερχεται η αεροσυνοδος κ μου φερνει καφε συνεχεια ;) .Ειναι ενα πολυ ενδιαφερον προγραμμα κ το συνιστω σε ολους τους εικονικους πιλοτους.

χα χα χα....
Εγω εχω προσεξει οτι πιο συχνα μου φερνει ξυδια παντως....
χα χα χα χα
Μας πηρε χαμπαρι και το μηχανημααααααααα

Επισης απολαμβανω τρελα και τις βλαβες....
Συντηρηση πληρωνω αραιαααα και που ωστε να πεταω συνεχεια με την αγωνια της βλαβης...
χα χα χα

Καλησπερα παιδια! Εχω φτιαξει καποια flight plan για Χιο και σε καποια απο αυτα ειναι ενα avro της AEGEAN.Το θεμα ειναι οτι 'αργει' πολυ να προσγειωσει την μπροστινη ροδα με αποτελεσμα να βγαινει εξω απο τον αεροδιαδρομο. :rolleyes: Υπαρχει καποιος τροπος το αλλαξω αυτο στο aircraft.cfg?

Dreamliner-X":3hi20ris said:
να βγαινει εξω απο τον αεροδιαδρομο.
γι αυτό που λες θα σου πει κάποιος άλλος που το γνωρίζει. Εγώ απλά θα σε παραπέμψω στο viewtopic.php?f=9&t=6998 για το λάθος του... αεροδιαδρόμου!

Dreamliner-X δοκιμασες spoilers/stick down? Εαν ναι και δεν διορθωνεται το προβλημα αλλαξε το cfg με καποιο αλλο γιατι το προβλημα ειναι σε ολο το aircraft.cfg και οχι μονο σε καποιο μερος του.

ΥΓ. Δες το τοπικ απο πανω και μαθε το καλα γιατι αλλιως μπορει να σε πατησει κανενα... Seven4Seven :D

Τελικα θελει λιγο 'πειραγμα' το flight tuning και το weight and balance,στα 3/4 του διαδρομου :D εχει σταματησει το Avraki :great: Ευχαριστω για την απαντηση αλλα και τις επισημανσεις στην airliner ορολογια :banana:

Μπερδεμένα άλυτα προβλήματα

Aν και ασχολούμε κάποια χρόνια με την σειρά Flight Simulator (FS9 kai FSX) και θα ήθελα μερικές πληροφορίες σχετικά με κάποια προβλήματα που αντμετωπίζω η δυσκολεύομαι να βρώ λύσεις!

Κατα' ρχην θεωρω πάρα πολύ βαρύ το FSX, (τουλάχιστον για τις προδιαγραφές του υπολογιστή μου) και μου δημιουργούσε πάρα πολλά προβλήματα, πράγμα το οποίο με έκανε να το απεγκαταστήσω και να το αφήσω στην άκρη για μελλοντική χρήση!

Εμ πάση περιπτώση εγκατέστησα το FS9 η αν προτιμάτε το FS 2004! Θα ήθελα όμως να μάθω (εάν γνωρίζει κανείς) πως μπορώ να συμετάσχω σε online πτήσεις (multiplayer)! Δημιούργησα ένα ID απο την VATSIM μα δυσκολεύομαι απο την όλη διαδικάσία! Σκοπός μου είναι να γνωρίζω όλα τα σχετικά με τις virtual αεροπορικές εταιρίες κτλ. Δημιούργησα ένα λογαριασμό στην O.A.V. μα μπερδεύτηκα αρκετά!

Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει την όλη διαδικασία? Πως μπορώ να πετάξω με κάποια εκονική εταιρία? Πως λειτουργεί το multiplayer to FS9? Που βρίσκω τις IP?

Ευχαριστώ!!! :)

Re: Μπερδεμένα άλυτα προβλήματα

Καλημερα
Αν και οι συντονιστες θα μας παραπεμψουν στην ενοτητα flight sim που ηδη υπαρχει .Ειναι απλα τα βηματα κατεβαιζοντας ενα προγραμμα (sq box ,fsinn) μπαινεις on line.Απο κει και περα καθε εικονικη αεροπορικη εταιρεια ζηταει απο τους πιλοτους της ορισμενα πραγματα. π.χ θελει μια πτηση υποχρεωτικα τις 15 μερες με συγκεκεριμενα αεροσκαφη, αποκτας ωρες πτησης και αρκετα αλλα.Σου δινω ενα λινκ το οποιο θα σε βοηθησει αρκετα .http://www.hvacc.org/site/

οτι δηποτε χρειαστεις στειλε μου π.μ..
Φιλικα Βασιλης

Εγώ πάλι έχω το εξής πρόβλημα ... Όταν κάνω taxing, ακόμα και ευθυγράμμιση για απογείωση, το tail γυρνάει από μόνο του στα δεξιά χωρίς να αγγίξω το joy stick ... Φταίει και στη δική μου περίπτωση το calibration ;