Re: γενικές ερωτήσεις για το fs2004[fs9]
βασικα συνηθως για το scenery, αρκει να μεταφερεις τα περιεχωμενα του scenery στον αντιστοιχο φακελο στον βασικο φακελο του fs και να τα βαλεις σε υψηλη προτεραιοτητα απο τις ρυθμισεις scenery του fs.
Σχετικα με τα αεροπλανα, υπαρχουν δυο ενεδεχωμενα. Ειτε εχουν δικο τους ξεχωριστο setup (οχι τοσο συχνο), ειτε πρεπει να μεταφερεις με το χερι τα αρχεια στον καταλληλο φακελο. Ενα αεροσκαφος χωρις δικο του setup, συνηθως στον φακελο του περιεχει ξεχωριστα τα αρχεια που πρεπει να αντιγραψεις στον φακελο "aircraft" στον φακελο "gauges"και στον φακελο "effects". Καιποιες φορες αρκει να μεταφερεις απλως τον φακελο aircraft στον φακελο τον αεροπλανων στο fs. Συνηθως ωστωσω αναφερεται σαφως η διαδικασια στο readme αρχειο που βαζουν. Παντως η προσθηκη αεροπλανων scenery και addon απαιτει αρκετο πειραματισμο προκειμενου να την καταλαβεις πληρως, και θα βρεθεις αρκετες φορες να εχεις προκαλεσει χαμο στο fs σου. Προσοχη παντα: αν σου βγει μυνημα αντικαταστασης αρχειων κατα την μεταφορα ΠΑΝΤΑ να ξερεις τις κανεις πριν απαντησεις!!! Δεν θα ξεχασω τοτε που κατεστρεψα το αγαπημενο μου atr 42 επειδη προσπαθωντας να εγκαταστησω ενα tupolev μου αντικατεστησε ολα τα gauges και δεν δουλευε τιποτα μετα!!!
Για να κεντραρεις το joystick πας πινακα ελεγχου, μετα ελεκτες παιχνιδιων, υστερα ρυθμισεις, κανεις κλικ στην καρτελα "ρυθμισεις" και μετα μικρορυθμιση (εχω αγγλικα windows και δεν θυμαμαι πως ειναι στα ελληνικα. σε εμενα παντως ειναι callibrate).
Οσων αφορα τη αναβαθμιση, στειλε ενα pm να σου στειλω το αρχειακι αν το θελεις, αλλιως μπορεις να το βρεις και απο το site της microsoft.
Χμμμμ.... ξερω, δεν ημουν ιδιαιτερα σαφης, παντως αν γραψεις το ακριβες σημειο στο οποιο δυδκολευτηκες θα μπορεσω να σε βοηθησω καλυτερα!
Αλλωστε ο πειραματισμος ειναι η πηγη της γνωσης!!!
Παλεψε το λιγο μονος σου, και θα βγαλεις ακρη!!!
Σιγουρα στα αεροπλανα ή στα scenery θα βρεις ενα αρχειακι radme το οποιο θα περιγραφει την διαδικασια!!!