Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Καταλαβαινω ποσο θα θελατε να ακουσετε το αντιθετο αλλα απο πολυ εγκυρη πηγη εμαθα σημερα πως δε προκειται να ξεκινησει κανενα καινουργιο γκρουπ . Και επισης οι εποχιακοι θα παραμεινουν μεχρι τον οκτωβριο. Οποτε πρωτα απ`ολους την πληρωνουν στην προκειμενη οι καινουργιοι και οσοι περασαν απο συνεντευξη. Το λεω αυτο με καθε επιφυλαξη αλλα δυστηχως μαλλον αυτη ειναι η αληθεια,κι εγω στην ιδια μοιρα ειμαι και νομιζω κ χειροτερη γιατι περασα και ολη την εκπαιδευση! Τουλαχιστον δε περασατε αυτη τη διαδικασια..κι ας ηταν ενδιαφερουσα!! Ευχομαι σε ολους τα καλυτερα!!

Νομιζω το αναμενομενο ειναι αυτο.
Αλλα το θεμα ειναι οτι πρεπει να ενημερωσουν.Να πουν οτι δεν θα παρουν κι οχι οτι δεν ξερουν.
Υπαρχουν παιδια που με αυτη την αναβολη πανε πολυ πισω περιμενοντας οτι καποια στιγμη θα τα ειδοποιησει.

γεια σας!ειμαι πολυ νεα εδω,παρ' ολα αυτα διαβασα κ τις 71 προηγουμενες σελιδες γιατι με ενδιαφερει πραγματικα να ενημερωθω για το επαγγελμα της αεροσυνοδου,καθως προκειται για την μεγαλυτερη επιθυμια μου.οι απαντησεις που πηρα ηταν ιδιαιτερα χρησιμες ομως υπαρχει μια απορια που μου εμεινε αλυτη.ειμαι 19 χρονων κ παρολο που το ονειρο μου ειναι να γινω αεροσυνοδος,δινω δευτερη φορα πανελληνιες επιθυμωντας να περασω σε καποια σχολη για να εμπλουτισω τη μορφωση μου κ να αποκτησω ενα πτυχιο αει η τει.θα ηθελα λοιπον να μαθω αν μπορω να δουλεψω ως αεροσυνοδος παραλληλα με τις σπουδες μου,αν ο ελευθερος χρονος που θα μου μενει απο την δουλεια αυτη θα ειναι αρκετος για να ανταπεξελθω κ στη σχολη κ αν σε περιοδους εξεταστικης θα μπορω να διαμορφωνω το ωραριο μου ετσι ωστε να μπορω να δινω κ μαθηματα.κ κυριως αν οι αεροπορικες εταιριες προσλαμβανουν φοιτητες..ελπιζω να μην εγινα κουραστικη.θα χαρω πολυ αν βρεθει καποιος να με βοηθησει. Υ.Γ. :πληρω τις απαραιτητες προυποθεσεις για το επαγγελμα αυτο κ το αγαπω πολυ!

αδυνατο.η δουλεια ειναι εξαιρετικα εξαντλητικη κ οι ωρες που θα εχεις ελευθερο χρονο θα ειναι περιπου 4-5 την ημερα αν δεν εχεις ρεπο ή standby.τις υπολοιπες ή θα κοιμασαι ή θα δουλευεις.δεν θα μπορουν να σου δινουν αδειες για τις εξεταστικες (εκτος αν εισαι κορη του διευθυνοντα συμβουλου) και γενικα δεν νομιζω οτι θα σου ανανεωσουν την συμβαση αν τους το πεις

Ηθελα να ρωτησω πιο ειναι το οριο ηλικιας στις προσληψεις.Βλεπω παντου το κατωτερο οριο αλλα πουθενα το ανωτερο.

Κατά μέσο όρο το ανώτερο όριο ηλικίας είναι 28-30.

Για την Ελλάδα, όντως το όριο ηλικίας είναι γύρω στα 30. Γενικότερα στην Ευρώπη όμως το όριο μπορεί να φτάσει μέχρι τα 60-62.

air dreamer":31txtupa said:
Νομιζω το αναμενομενο ειναι αυτο.
Αλλα το θεμα ειναι οτι πρεπει να ενημερωσουν.Να πουν οτι δεν θα παρουν κι οχι οτι δεν ξερουν.
Υπαρχουν παιδια που με αυτη την αναβολη πανε πολυ πισω περιμενοντας οτι καποια στιγμη θα τα ειδοποιησει.

Τελικά οι ενημερώσεις άρχισαν, έστω και καθηστεριμένα...το γκρουπ που εκπαιδευτηκε τον Ιανουάριο θα υπογράψει συμβαση στις 29 Μαρτίου για τον Απρίλιο. 6μηνη συμβαση ή 3μήνη αγνωστο...
Αν ενημερώθηκαν οι κοπέλες που περασαν συνέντευξη τον Φλεβάρη δεν το γνωριζω!
Φίλια σε όλους...

οντως ξεκινησαν οι ενημερωσεις για το καινουριο γκρουπ που εδωσαν συνεντευξη τον Φεβρουαριο. Με ειδοποίησαν οτι επιλέχτηκα και οτι η εκπαιδευση θα ξεκινησει συντομα. :D

Τα συγχαρητηρια μας Mairyflower...Και ευχομαι όλα να πάνε καλα!
Mairyflower":39e4m81a said:
οντως ξεκινησαν οι ενημερωσεις για το καινουριο γκρουπ που εδωσαν συνεντευξη τον Φεβρουαριο. Με ειδοποίησαν οτι επιλέχτηκα και οτι η εκπαιδευση θα ξεκινησει συντομα. :D

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.