Αν εννοείς στην Α3, δεν διώχνουν κανέναν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης. Η εκπαίδευση όμως, γιατί να πληρώνεται? Μπορούν να διώξουν κάποιον ΄μετά την εκπαίδευση, στον 1ο -και δοκιμαστικό- μήνα εργασίας, ο οποίος όμως πληρώνεται κανονικότατα.
Αλεξ το οτι εισαι αγενης θα το παραβλεψω τελειως,δεν βρισκω το λογο να ερχομαι σε αντιπαραθεση με καποιον/α που ουτε καν γνωριζω. Το να μην προσπαθω να βγαλω απο τη μυγα ξυγκι ,να ψαξω δηλαδη να βρω αν δικαουμαι να πληρωνομαι το βασικο μισθο κατα τη διαρκεια της εκπαιδευσης, συμβαινει οχι γιατι το αντιμετωπιζω σαν λυκειοπαιδο αλλα γιατι θεωρω οτι το να λαβω γνωσεις για ενα επαγγελμα που δε ειναι παρεμφερες με κανενα αλλο ..αρα δε μπορω και να γνωριζω αν μπορω να ανταπεξελθω,αν θα μου αρεσει,αν θα μου ταιριαζει ο τροπος ζωης μου που προφανως αλλαζει... ειναι πολυ πιο σημαντικο απο το να χασω 700ευρω. Ειδικα την περιοδο που διανυουμε θα ηταν αστειο να διεκδικω κατι τετοιο , αντιθετως θα ενιωθα και τυχερη αν εβρισκα μια δουλεια την ωρα που τοσος κοσμος απολυεται. Επαγγελματια θεωρω τον εαυτο μου οταν γνωριζω εστω και θεωρητικα το αντικειμενο με το οποιο θα ασχοληθω ,τοτε να εισαι σιγουρος/η οτι ξερω πολυ καλα να διεκδικω τα δικαιωματα μου και να στεκομαι στα ποδια μου. Δε γνωριζω την ιδιοτητα σου και απο ποια θεση μιλας τοσο απαξιωτικα, να λαμβανεις παντα υποψιν σου ομως την προσπαθεια καποιου νεου ανθρωπου και τις τυχον θυσιες που μπορει να κανει για να σταθει στα ποδια του.. για να προκαλεις συμπαθεια κ οχι αντιπαθεια δειχνοντας τον χαρακτηρα σου.alex96":30jlf5sg said:"Η εκπαίδευση όμως, γιατί να πληρώνεται?". Η άποψη αυτή σε ποια επιχειρήματα στηρίζεται;
Αν αντιμετωπίζεις την εκπαίδευση μέλους πληρώματος σα να πηγαίνεις στο λύκειο είναι εύλογο να θεωρείς λογικό να μη πληρώνεσαι.Αν ωστόσο θεωρείς τον εαυτό σου ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ τότε δεν είναι πιθανό να έχεις αυτή την άποψη.