Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Το να προσπαθεις να βρεις δουλειά κάνοντας συμβιβασμούς,υποχωρήσεις ή "προσαρμοζόμενος στη πραγματικότητα" είναι κάτι κατανοητό.
Το να δικαιολογείς οτι δε χρειάζεται να έχεις συμβατική σχέση με τον εργοδότη σου κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης είναι νοοτροπία λυκείου.Και αν έχεις κάνει αρκετές δουλειές στα 25 σου,άκουσε και τους άλλους που μπορεί να έχουν κάνει και να ξέρουν κάτι περισσότερο απο εσένα.Δε ζητάω να αποδειχθεί η αγένεια των λεγομένων μου.Ρωτάω όμως:Τι προτιμάτε;Να έχετε ή να μην έχετε υπογράψει σύμβαση εργασίας και να αμοίβεστε κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής σας ως μέλη πληρώματος;Τι θεωρείτε δίκαιο;Οι εταιρίες που προσφέρουν σύμβαση και μισθό απο την αρχή τι είναι;Κορόϊδα;Η νομοθεσία τι λέει;
Υ.Γ.1.:Τα επιχειρήματα της OLGA77 και του DLTKIR πως τα βρίσκετε;
Υ.Γ.2:"Το να μην προσπαθω να βγαλω απο τη μυγα ξυγκι ,να ψαξω δηλαδη να βρω αν δικαουμαι να πληρωνομαι το βασικο μισθο κατα τη διαρκεια της εκπαιδευσης......".Δε θέλω να πιστέψω οτι το εννοείς.
Υ.Γ.3:Και κάτι ασήμαντο:Αν υποστείς εργατικό ατύχημα ή ασθένεια εξαιτίας της εκπαίδευσης πως θα καλυφθείς;

καλημερα σε ολους,

μηπως γνωριζει κανεις καποιο τηλ του cabin crew training center των κυπριακων αερογραμμων στη λαρνακα?

ευχαριστω.

Δεν ήθελα να φανώ ειρωνική. Ο αρνητισμός που ίσως να διέκρινες σε αυτά που έγραψα, είναι για τις εταιρείες. Και πραγματικά λυπάμαι πολύ για την ταλαιπωρία που σε έχουν βάλει να περάσεις αυτές τις μέρες, ψυχολογικά και οικονομικά. Θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε από εμάς, το καταλαβαίνω, οπότε σου εύχομαι να έχεις σύντομα μια απάντηση και θετική μάλιστα.

Οτι ειναι απαραδεκτο να δουλευεις (γιατι κι η εκπαιδευση μερος της δουλειας σου ειναι) 1 μηνα χωρις αποδοχες ειναι για να μην πω παρανομο τουλαχιστον ανεπιτρεπτο..Αλλα οι πιο πολλες αεροπορικες ετσι λειτουργουν.
Επειδη ομως υπαρχουν παιδια(συμπεριλαμβανω και τον εαυτο μου)που θελουν απο καρδιας να κανουν αυτο το επαγγελμα και εχουν περασει στο παρελθον αρνητικες καταστασεις προσπαθωντας να δουλεψουν ως πληρωματα καμπινας αλλα δεν εβρισκαν την ευκαιρια,τοτε οταν χτυπησει το τηλεφωνο και σου πουν "ξεκινας αυριο εκπαιδευση αλλα δεν θα την πληρωνεσαι" τοτε εκεινη τη στιγμη ισως ειναι το τελευταιο που σε νοιαζει,ακομα κι αν τα βγαζεις δυσκολα περα οικονομικα.
Ξαναλεω οτι αυτο σε καμια περιπτωση δεν ειναι σωστο εκ μερους της καθε εταιριας,αλλα σου λεει εγω δεν πληρωνω την εκπαιδευση,αν δεν θες μην ερχεσαι.Ακουγεται σαν εκμεταλλευση και ειναι.

και δεν ξερω αν διαβασατε παραπανω, η lili περασε εκπαιδευση στην α3 χωρις να την πληρωνεται κ τελικα δεν την ειδοποιησαν να παει κ για δουλεια! κ γενικως δεν εχει καμια ειδοποιηση!!ελεος!!!τελικα η α3 ειναι οπως τα λενε..σκ..α!!!για γελια!!!(η κ για κλαματα). απ'εξω κουκλα κ απο μεσα πανουκλα!!!μπραβο στην α3 που ταχα θελει να δειχνει κ εταιρια ευρωπαικων προδιαγραγων!!! χαχα!ας γελασω!!! :D

Αρχισε παλι προσληψεις πληρωματος καμπινας η Air New Zealand για τη βαση που εχει εδω και χρονια στο London Heathrow. Οι ιπταμενοι με βαση Λονδινο πετανε τα εξης δρομολογια London-Hong Kong και London-Los Angeles και επιστροφη. 2 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ σε καθε μερος, πολυ καλα λεφτα και 4 πτησεις το μηνα οποτε εχει καποιος τη δυνατοτητα μετα το περας 6 μηνων που παιρνει τα φτηνα εισητηρια να κανει commute απο Ελλαδα...

Περισσοτερες πληροφοριες στο
http://www.airnewzealand.co.uk/aboutus/ ... #positions

οπου απαντωνται ολες οι ερωτησεις και υπαρχει λινκ για εκτυπωση της αιτησης την οποια συμπληρωνετε και στελνετε ταχυδρομικως στη διευθυνση που σας δινουν.

Πολυ καλη περιπτωση γι αυτους που θελουν στα σοβαρα να ασχοληθουν με τα αεροπορικα και να δουν και λιγα μερη...

Α!!!! ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!!!!

εχει λαβει απαντηση κανενα απο τα παιδια που δωσαν συνεντευξη φεβρουαριο απο aegean ?

καλησπερα. εγω περασα συνεντευξη το φεβρουαριο στο ηρακλειο και ειχαν πει οτι θα μας ειδοποιησουν μεσα μαρτη. χθες τηλεφωνησα για να δω αν εχω επιλεγει και μου ειπαν οτι εχουν "παγωσει" οι προσληψεις, οτι δεν εχουν καμια ενημερωση για το ποτε θα μας ειδοποιησουν και οτι μας καταλαβαινουν και λυπουνται για την ταλαιπωρια αλλα δεν εχουν ουτε καποια ατυπη ενημερωση. τη ρωτησα αν ειναι να ξανατηλεφωνησω σε καμια δεκαρια μερες- με την ελπιδα οτι θα μου πει οτι θα ξερει κατι νωριτερα- αλλα μου απαντησε αν θελω ας ξαναπαρω χωρις να μπορει να μου πει κατι πιο σιγουρο. απο οτι μου ειπε ουτε και τα παιδια που περασαν συνεντευξη αθηνα εχουν ειδοποιηθει ακομα. θα δειξει...

Ναι πραγματι στη ιδια φαση ειμαστε ολοι.
Κι εγω Φεβρουαριο ειχα περασει κι ειμαι επισης στην αναμονη χωρις καμια ενημερωση για το αν θα περιμενουμε και καποια στιγμη θα παρουν ή για το αν δεν παρουν κανεναν τελικα.
Να ξερουμε κι εμεις τι θα κανουμε.
Αχ αυτη η αναμονη... :wall:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.