Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω!!! :)

Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω αν κανένας γνωρίζει για την Aegean αν και πότε κάνει προσλήψεις εποχιακών αεροσυνοδών και γενικά αν μπορώ να ενημερωθώ από κάπου σχετικά με αυτές τις θέσεις..
Ευχαριστώ :D

Είδα στη Χρυσή Ευκαιρία ότι η Emirates ζητά πληρώματα καμπίνας. Το link είναι (ελπίζω να λειτουργήσει): http://www.xe.gr/pages/BusinessPhotoPla ... 9570.1.gif
Συνοπτικά, γίνεται μια συνάντηση στις 10 Απριλίου στο ξενοδοχείο Metropolitan, 385 Λ. Συγγρού, στις 9 το πρωί ακριβώς. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας ενημερωμένο βιογραφικό, και κοντινές και ολόσωμες φωτογραφίες. Περισσότερες πληροφορίες στο emiratesgroupcareers.com. Καλή επιτυχία!

Το θέμα αμοιβής της εκπαίδευσης ιπταμένων συνοδών έχει δύο όψεις.
1.Να μην είναι αμοιβόμενη.
- Οι εκπαιδευόμενοι γνωρίζουν πως μετά την εκπαίδευσή τους έχουν διασφαλίσει εξάμηνη σύμβαση στην αρχή, με δυνατότητα ανανέωσης, εκτός κι αν δημιουργήσουν προβλήματα. σε αντίθεση με τους νέους που σπουδάζουν χωρίς να γνωρίζουν αν -που- πότε θα εργαστούν.
-Προσωπικά δεν ξέρω κάποια επιχείρηση που να ζητά ειδικότητα(λογιστή, μηχανικό,νοσηλευτικό προσωπικό κλπ.) και να έχει επιβαρυνθεί με τις σπουδές των εργαζομένων.
- Έχεις τη δυνατότητα να φύγεις όποια ώρα θέλεις χωρίς επιβολή ποινικής ρήτρας.
2. Να είναι αμοιβόμενη.
- Η εκπαίδευση είναι όντως εξαντλητική και προκύπτουν έξοδα διακίνησης.
- Οι γνώσεις που αποκτώνται δε χρησιμεύουν για αναζήτηση άλλης εργασίας. Ακόμα και σε άλλη εταιρεία να πας, θα υποστείς εκ νέου εκπαίδευση.
-Θα πρέπει να ορίζεται ελάχιστος χρόνος εξάμηνης τουλάχιστον παραμονής στην εταιρεία, με επιβολή ποινικής ρήτρας για όποιον δε θα υπογράψει τη σύμβαση ή θα τη διακόψει.

Αναρωτιέμαι πραγματικά τι εννοούν όταν λένε ότι "πάγωσαν" τις προσλήψεις...δηλαδή έχουν αποφασίσει ποιες κοπέλες θα προσλάβουν απλά θα γίνει η πρόσληψη τους αργότερα, με μια μικρή καθυστέρηση ή μήπως δεν έχουν σκοπό τελικά να προσλάβουν κοπέλες για την ώρα μέχρι να πραγματοποιηθεί η συγχώνευση?Και τότε ποιος ο λόγος που έκαναν τις συνεντεύξεις?Μου κάνει πραγματικά εντύπωση μια και τέλος Φεβρουαρίου που δόθηκαν οι συνεντεύξεις υπήρχε ήδη η φήμη για την συγχώνευση των δυο εταιρειών και λίγες μέρες αργότερα ανακοινώθηκε επίσημα πλέον και από τα ΜΜΕ.Αφού λοιπόν ήταν κάτι που γνώριζαν ήδη, για πιο λόγο στην πορεία αποφάσισαν να παγώσουν τισ προσλήψεις?Πραγματικά ελπίζω να δοθεί μια απάντηση σύντομα μια και είναι πολλές οι κοπέλες που περιμένουν με αγωνία τι θα γίνει τελικά.

Στο kariera υπαρχει αυτη η αγγελια της Athens airways για Ι/Σ μεχρι τις 30/4:

Στοιχεία αγγελίας
Περιοχή:
Athens, Αττική-Αθήνα

Σχέση απασχόλησης:
Πλήρης Απασχόληση

Κατηγορία:
Αερομεταφορές

Ελάχιστη Απαιτούμενη Εκπαίδευση:
Λύκειο

Ελάχιστη Σχετική Προϋπηρεσία:
Τουλάχιστον 1 έτος/η

Στοιχεία Επικοινωνίας
Κωδικός αγγελίας:
F/A

Φαξ:
210-6026698

Περιγραφή

ATHENS AIRWAYS S.A. is currently seeking to recruit on permanent basis for regional operation.

Καλησπέρα σας!..Αν υπάρχει κάποια αεροσυνοδος εν ενεργεια που θα μπορουσε να ερθει σε επαφη μαζι μου μεσω πμ! Προς αποφυγην παρεξηγησεων, ειμαι δημοσιογραφος, απλα θέλω κάποια ενημέρωση...
Ευχαριστώ!...

(Συγχαρητηρια για τη ιστοσελιδα σας!.. Καλως σας βρηκα, ειμαι καινουργιος :) )

δηλαδη αν δεν εχεις προυπηρεσια δε μπορεις να κανεις αιτηση?????

Δεν το γνωριζω αλλα αν ζηταει προυπηρεσια φανταζομαι το λογικο ειναι να ειδοποιηθουν οσοι εχουν.
Η βαση δεν ειναι στην Αθηνα.Ειναι Αλεξανδρουπολη,Μυτηλινη ,Θεσσαλονικη και Ροδο.

Από τις προσλήψεις στις Viking, Hellenic Imperial και Emirates υπάρχει καμία εξέλιξη?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.