Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Έμαθα ότι ζητάνε πληρώματα καμπίνας στη Skywings για όποιον και όποια ενδιαφέρεται.

Και που ζηταει εγω θα ελεγα να μην παει κανενας. Τετοιο ονομα που εχει αυτη η εταιρια δεν θα πηγαινα ΠΟΤΕ. Μην πατε ρε παιδια, μετα παλι θα παραπονιεστε οτι δεν σας πληρωνουν και δεν σας δινουν δωρα Χριστουγεννων κλπ.. Και αν ψαξετε στο φορουμ θα βρειτε ολα οσα με κανουν να μιλαω ετσι. Ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εταιρια, και για μενα θα επρεπε κατι τετοιες εταιριες να τις κλεισουν για να μη καταληγει ο κοσμος να χανει τα λεφτα του και τη ζωη του.

Απλα δινω μια συμβουλη. Εστω και αν δεν ειμαι Ι/Φ, συμμεριζομαι τη τρελα σας και την αγαπη σας για το αντικειμενο, αλλα μη ξεπουλατε τον εαυτο σας ετσι. Ειναι αμαρτια προς τα εσας.

Και το ξεκαθαριζω παλι. ΔΕΝ εχω κατι εναντιων της εταιριας, εμενα προσωπικα δεν μου εκανε τιποτα, αλλα με ολα αυτα που εχω διαβασει θελω να σας πω να ειστε πολυ πολυ επιφυλακτικοι.

Εκτος απο αυτο,η βαση ειναι στο Ιραν.
Και δεν ειναι και οι καλυτερες συνθηκες εκει.

Καλησπέρα σας,είμαι καινούρια,σας εύχομαι κάθε επιτυχία γιατί κάνετε πολύ καλή προσπάθεια.Για να μην σας κουράζω,περνάω αμέσως στην ερώτησή μου.Πέρασα την τρίτη στις 27/04/2010 στο ελευθέριος βενιζέλος την πρώτη μου συνέντευξη για αεροσυνοδός στην olympic air,μου είπαν να πω κάποια πράγματα για τον εαυτό μου,μου είπαν γιατί θέλω να εργαστώ σαν αεροσυνοδός κ μου έδωσαν να διαβάσω μια αναγγελία στα ελληνικά-αγγλικά-γαλλικά και συμπλήρωσα ένα τεστ ψυχολογικό γραμμένο στα αγγλικά.Από ότι φάνηκε τα πήγα καλά κ με κάλεσαν για μια δεύτερη συνέντευξη την ερχόμενη τρίτη..Σας παρακαλώ υπάρχει κάποιος που γνωρίζει τι περιλαμβάνει,ώστε να προετοιμαστώ καλύτερα.Την έχω πολύ μεγάλη ανάγκη τη συγκεκριμένη δουλειά,αν μπορεί καόποιος/α να βοηθήσει,θα τον/την ευγνωμονούσα..γιατί πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο μπορεί να με ρωτήσουν..Ευχαριστώ,εκ των προτέρων!!!

καλησπερα σε ολους!θα ηθελα να ρωτησω αν αυτη τη στιγμη υπαρχουν αεροπορικες εταιριες στην Αθηνα που να ζητουν ιπτ.συνοδους.υπαρχει καποιος που να ξερει?

diakylie86":3f9h2dru said:
Καλησπέρα σας,είμαι καινούρια,σας εύχομαι κάθε επιτυχία γιατί κάνετε πολύ καλή προσπάθεια.Για να μην σας κουράζω,περνάω αμέσως στην ερώτησή μου.Πέρασα την τρίτη στις 27/04/2010 στο ελευθέριος βενιζέλος την πρώτη μου συνέντευξη για αεροσυνοδός στην olympic air,μου είπαν να πω κάποια πράγματα για τον εαυτό μου,μου είπαν γιατί θέλω να εργαστώ σαν αεροσυνοδός κ μου έδωσαν να διαβάσω μια αναγγελία στα ελληνικά-αγγλικά-γαλλικά και συμπλήρωσα ένα τεστ ψυχολογικό γραμμένο στα αγγλικά.Από ότι φάνηκε τα πήγα καλά κ με κάλεσαν για μια δεύτερη συνέντευξη την ερχόμενη τρίτη..Σας παρακαλώ υπάρχει κάποιος που γνωρίζει τι περιλαμβάνει,ώστε να προετοιμαστώ καλύτερα.Την έχω πολύ μεγάλη ανάγκη τη συγκεκριμένη δουλειά,αν μπορεί καόποιος/α να βοηθήσει,θα τον/την ευγνωμονούσα..γιατί πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο μπορεί να με ρωτήσουν..Ευχαριστώ,εκ των προτέρων!!!

καλησπέρα diakylie86!Θα ήθελα να σε ρωτήσω..η olympic air έβγαλε αγγελία για ιπτάμενους συνοδούς το τελευταιο μήνα, ή είχες στείλει παλαιότερα βιογραφικό και σε καλέσανε τώρα?Στη συνέντευξη είχε αρκετούς ενδιαφερόμενους;..Όπως θα κατάλαβες,δυστύχως δεν μπορώ να βοηθήσω στην ερώτηση σου :( ..εύχομαι καλή επιτυχία!΄
Συγνώμη αν σε κούρασα,έχεις κ την αγωνία σου...φιλικά, Μαρίλια.

γεια σας και πάλι!!όχι δεν με ενοχλείτε καθόλου με τις ερωτήσεις σας..η olympic air δεν είχε βγάλει κάποια ανακοίνωση για πρόσληψη ιπτάμενων συνοδών,είχα στείλει το βιογραφικό μου με e-mail και είχα συμπληρώσει και την αίτηση που μπορείς να βρεις στο site της εταιρείας.Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να με ειδοιποιήσουν μιας και δεν είχαν ανακοινώσει κάτι..Στην συνέντευξη δεν συνάντησα πολλές κοπέλες(γύρω στις 10),αλλά δεν γνωρίζω αν τις προηγούμενες ημέρες έπαιρναν συνεντεύξεις..Σε ευχαριστώ marillia και τα υπόλοιπα κορίτσια για τις ευχές σας..έχω πολύ αγωνία και εύχομαι να πάνε όλα καλά..θα σας στείλω σύντομα τα νέα μου..

ευχαριστούμε πολύ για την άμεση απάντηση!!!...περιμένουμε να μας πεις τι έγινε με την δεύτερη συνέντευξη!..ευελπιστώ να πήγαν όλα καλά :great:

καλημέρα, πριν λίγες ημέρες πέρασα συνέντευξη στην ΟΑ και με δέχτηκαν για αεροσυνοδό. μου είπαν για την εκπαίδευση στην ολλανδία κτλ. εχω ήδη μία δουλειά η οποία μου προσφέρει το βασικό και τιποτα παραπάνω. θα ήθελα να ρωτήσω που περίπου κυμαινεται ο μισθός.????και επισης αυτό που λενε τα εξτρα λεφτα για καθε πτητικη ωρα...ισχυει αυτο που εχω διαβασει οτι καθε μηνα μια αεοροσυνοδος κανει 60-120 ωρες πτησεις?ευχαριστω εκ των προταιρων.

καλησπερα σε ολους!!ξερετε αν αυτο την περιοδο ζηταει καποια αεροπορικη εταιρεια αεροσυνοδους?ευχαριστω πολυ.!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.