Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
και εγω εχω στειλει παρα πολλα βιογραφικα παντου αλλα δεν εχει ειδοποιησει κανεις.απ'οτι καταλαβαινω στην ελλαδα δεν υπαρχει μελλον για αυτο τ επαγγελμα.μονο αν πας εξωτερικο.δυστυχως.

Δηλαδή οι εταιρείες θα έπρεπε να προσλαμβάνουν όσους απο μόνοι τους θεωρούν οτι πρέπει να προσλαμβάνονται.
Το ενδεχόμενο να μη κάνουν οι ίδιοι κάτι καλά δεν υφίσταται.Αυτοί ξέρουν.
'Οσο για το αν έχει μέλλον στην Ελλάδα το επάγγελμα αυτό θέλω να κάνω μια ερώτηση:Αν σας προσλαμβάνανε θα μένατε;Εκτός και αν τα ελληνικά αφη πετάνε χωρίς πληρώματα.
Η ορθή διατύπωση είναι:Δεν έχει μέλλον ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.Και αυτό δε σημαίνει οτι αυτοί που ήδη εργάζονται είναι χειρότεροι απο εσάς.
Υ.Γ.:Είναι σαφές για μερικούς οτι μόνο στη ΠΟΑ τα πράματα γινόσαντε όπως έπρεπε.Για'υτο οι επιβάτες ήσαντε ευχαριστημένοι.Όποιος το ακούσει και δε γελάσει,ας επικοινωνήσει μαζί μου και θα κερδίσει μια τούρτα-προφιτερόλ.Εκτός φυσικά αν η γνώμη το επιβατών δεν έχει σημασία.

συγγνωμη αλλα ξερω 3 γλωσσες και εχω κ πτυχιο πανεπιστημιου.και απο εξωτερικη εμφανιση δε παω πισω.μια χαρα ειμαι.δηλαδη τι αλλο θελουν ελεος.

Συμφωνω απολυτα με αδαμαντια22. Και εγω εχω πτυχιο αγγλικης και μεταπτυχιακο απο αγγλια και πτυχιο και αλλης ξενης γλωσσας με επισης εμφανιση κατι παραπανω απο στανταρτ. Μη τρελαθουμε εντελως εδω μεσα....

E,τότε να σας ζητήσουν συγνώμη,να σας προσλάβουν και να σας πληρώσουν αναδρομικά.
Θα με συγχωρέσετε ωστόσο παρά τα προσόντα που αναφέρετε,δε ξέρετε να γράφετε (τουλάχιστον σε Η/Υ).
Επίσης,αφου είστε τόσο σίγουρες οτι αυτά που παραθέτετε είναι τα απαραίτητα προσόντα (που προφανώς άλλοι δε διαθέτουν) τότε όλες οι αεροπορικές εταιρείες που δε σας προσέλαβαν έσφαλλαν και χάνουν πολύτιμα στέλεχη.
Αλήθεια,θέλετε να μας πειτε το πανεπιστημιακά πτυχία σας με ποια αντικείμενα σχετίζονται και γιατί θα έπρεπε να σας προτιμήσουν οι εταιρείες;Αλήθεια,γιατί δε ψάχνετε εργασία σχετική με τα πτυχία αυτά;
Μια συμβουλή:Οι υπάλληλοι που είναι εντεταλμένοι να προσλαμβάνουν εργαζομένους αντιλαμβάνονται το θράσος του χαρακτήρα πολύ εύκολα.

εγώ θα έλεγα το μ έ σ ο ν αντιλαμβάνονται πολύ εύκολα.

Μα πως μπορεί να γίνεται συζήτηση για "μέσον" σε ιδιωτική επιχείρηση;
Πληρούν δηλαδή,έτσι,επειδή το λένε,τα απαραίτητα κριτήρια όσοι απλά γκρινιάζουν;
Ή έχετε την εντύπωση οτι σε μια ιδιωτική επιχείρηση θα προσλάμβαναν και θα πλήρωναν κάποιον μόνο λόγω γνωριμίας χωρίς είναι κατάλληλος για τη δουλειά;Εκτός βέβαια και αν εξ ορισμού όλοι οι εργαζόμενοι στις ιδιωτικές επιχειρήσεις "είναι βύσματα" και οι υπόλοιποι αδικημένοι.Σε αυτή τη περίπτωση κάθε λογική "πάει περίπατο".Κορίτσια και αγόρια,δε σας έκριναν κατάλληλους για αυτή τη δουλειά ή για αυτό που ήθελαν ή δεν υπήρχαν διαθέσιμες θέσεις.

SX-Petros":2yt9azad said:
Ας ειναι καλα η Μεζιτη με την παλιοπαρεα της που κατεστρεψε τα ονειρα αρκετων ανθροπων εδω μεσα. :rolleyes:
Ειναι κριμα στην Ελλαδα του 2010 να υπαρχει νοοτροπια του σε κανω οτι θελω επειδη το γουσταρω εγω.
Για αυτο τους φευγουνε συνεχεια πληρωματα καμπινας????
Οταν βρεθουνε στον δρομο μακαρι να γευτουνε την ανεργεια οι κυριες της διοικησης της Olympic Air και να παρακαλανε
να τους παρουνε σε αεροπορικη εταιρια επειδη κουβαλανε το ονομα "ειμαι παλιος της Ολυμπιακης"
Α ρε και μετα θελουνε να λεγονται Ολυμπιακη
Τα 30εκ που μπαινει μεσα ο mr Mig μηνιαιος και τα ατομα που χαθηκναε στην Marfin για τιποτα γιατι δεν λεει κανεις τιποτα????
Συγνωμη αν παρεκτρεπομαι αλλα δυστηχως δεν υπαρχει μελλον για ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΥς Κ Φροντιστες στην Ελλαδα του 2010

γεία σας και πάλι!!καταρχάς να πω πόσο πολύ συμφωνώ με τον/την SX-Petros,σε ότι αφορά τα σχόλια για την Μεζίτη..εάν θυμάστε σας είχα αφήσει στη δεύτερη συνέντευξη που θα περνούσα από την olympic air..αυτή λοιπόν η περιβόητη δεύτερη συνέντευξη ήταν να με "κλείσει" για 1 ολόκληρη ώρα στο γραφείο της η Μεζίτη και να μου κάνει ανάκριση τρίτου βαθμού γιατί ενώ πληρώ όλες τις προδιαγραφές κατά την ίδια (όπως μου έλεγε με στόμφο για την 30κοντη εμπειρεία της,κ πως ξέρει αυτή να επιλέγει..)έχω 4 κιλά πάνω από το όριο..φυσικά το δικό της πάντα όριο και ιδανικό..όταν της απάντησα πως έχω κόψει το κάπνισμα και πως έχω πάρει αυτά τα 4 κιλά και πως τώρα που μιλαμε ήδη έχω χάσει 1,5 κιλό..πάει η Μεζίτη και φέρνει ζυγαριά με ζυγίζει και μου λέει ναι ναι έχετε χάσει,αλλά για σηκώστε και το πουκαμισό σας να δω αν έχετε "ψωμάκια",την σηκώνω την μπλούζα και μου λέει όλο ειρωνεία "ναι ναι έχετε 3 κιλά παραπάνω,έλεος..δηλαδή αν μείνετε έγκυος τι θα γίνει???"(σημείωση δεν είμαι ούτε καν αρραβωνιασμένη)..παθαίνω σοκ..δεν μου έκανε καμία ερώτηση για το επάγγελμα,παρά με ρώταγε αν θα ξανάρχιζα το κάπνισμα για να είμαι πάλι 55 κιλά και όχι 57.850..μετά να μου λέει να πιάσω τα μαλλιά μου πίσω για να δει αν μου πετάνε τα αυτιά,να με ρωτάει γιατί έκανα γαλλικό μανικιούρ στα νύχια..εγώ ήδη νιώθω σαν είμαι σε επιλογή του next top model..μετά λοιπόν από 1 ώρα απόλυτης προσωπικής ξεφτίλας μου ανακοινώνει δίχως πολλά πολλά ότι όταν ξαναχάσω τα 3 κιλά να απευθυνθώ σε αυτήν,¨"γιατί κρρρριιιιμμμαααα και είμαι τόσο όμορφη κοπέλα",περιττό να σας πω πως βγήκα έξω και μούντζωνα..δεν το πίστευα αυτό που είχε γίνει..αεροσυνοδός θέλησα να γίνω,όχι μοντέλο..και είμαι 23 χρονών σπουδασμένη,με πτυχία,ξένες γλώσσες..έλεοςςςς!!!πραγματικά σκέφτηκα να κινηθώ νομικά απέναντι στην συγκεκριμένη κυρία,μιας και η μητέρα μου είναι δικηγόρος..αλλά σκέφτηκα πως δεν αξίζει τον κόπο..εδώ η εν λόγω κυρία έκοψε 1 πανέμορφη κοπέλα,με προυπηρεσία,3 γλώσσες και πτυχίο από σχολή αεροσυνοδών..συγνώμη για το μακροσκελές κείμενό μου,αλλά ένιωθα πως θα έσκαγα...

προς alex96.εισαι πολυ θρασης.και τον αν ξερω να γραφω σε pc το ξερω μονο εγω.οταν καποιον δε τον καλεις καν για συνεντευξη δε μπορεις να πεις τιποτα αν ειναι καταλληλος για αυτο τ επαγγελμα.και ξερεις κατι?εχω μια φιλη που η μητερα της ξερει εναν βουλευτη.εκεινη μπηκε ξερωντας μονο αγγλικα δηλαδη ξερει να λεει το καλημερα στα αγγλικα και τ καληνυχτα.και αποφοιτη γυμνασιου παρακαλω.απλως ηταν ευπαρουσιαστη.γι'αυτο μη κανεις τον ξερολα και να ξερεις οτι με μεσον βουλευτη η κατι παρομοιο μπαινεις παντου.στην ελλαδα ζεις.οχι στην αγγλια.

Ρε παιδια ειμαστε σοβαροι? τι ξεφτιλικια ειναι αυτα? Πλακα κανετε οτι παιρνουν ζυγαριες και ελεγχουν βαρος κλπ? χαχα! Ωραιο αυτο!!! Την εν λογω κυρια που κατονομαζετε δεν την ξερω φυσικα αλλα αν απ οτι καταλαβα ειναι στο χερι της ποιες κοπελες θα περασουν και με τοση αυστηροτητα (και καλα) , τοτε πως εξηγουνται κατι ατημελητες, και καπως βαρεμενες ανα φασεις κοπελες που εχω κατα καιρους πετυχει σε πτησεις ??? Προς θεου δεν γενικευω και δε θελω να προσβαλλω κανεναν κ καμια, απλως δε γινεται να διαβαζω για τοσο αυστηρα κριτηρια και τελικα αυτο που εχω δει χρονια τωρα ως επιβατης να ειναι το αλλο ακρο!!!!
Αυτα σχετικα με ΟΑ, γιατι στην aegean οι περισσοτερες αν οχι ολες ειναι μια και μια κουκλες. Ξεκαθαριζω οτι το σχολιο μου αυτο βασιζεται στα θεματα περι εμφανισης γιατι αν πιασουμε τα αλλα προσοντα οπως ειπωθηκε και παραπανω ακρη δε βγαινει!!! Τωρα οσοι κακοπροαιρετοι μιλανε εκ του ασφαλους και υποννοουν πως οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια, δυστυχως δε μπορουμε να κανουμε τιποτα, ελλαδα ειναι εδω και η αδικια παει συννεφο... Τυχαινει κ εγω να εχω γνωστη η οποια μπηκε στην ολυμπιακη με μεσον κ με τα κιλακια της, τα ψωμακια της και ολα τα συναφη!!!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.