Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Ούσα καινούρια στο forum θα ήθελα να σας καλησπερίσω!Καλησπερα λοιπόν!
Ηθελα να σας ρωτήσω για τις συνεντεύξεις της marfin...μετά απο πόσο καιρό ειδοποιούνε οτι σε δεχτήκανε(κ αν χρειαζεται μια δεύτερη συνέντευξη) για τις ιπτάμενες χωρίς προυπηρεσία και ποια είναι συνήθως τα standards με τα οποία δέχονται πέρα απο εμφάνιση, γλώσσες και ευγένεια...Υποθέτω πως κάθε εταιρία λειτουργεί διαφορετικά...Ευχαριστώ για το χρόνο σας...κάθε πληροφορία πολύτιμη!

Παιδιά γειά σας.Παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό το φόρουμ και έχω πάρει πολλές πληροφορίες από τις απαντήσεις σας.Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε σε μία απορία μου;Με κάλεσε η ολυμπιακή για συνέντευξη αλλά φοβάμαι γιατί ο λόγος που είχα κοπεί απο την aegean ήταν ένα τατουάζ μικρό που έχω στο εσωτερικό του χεριού μου.Γνωρίζετε αν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα και με την ολυμπιακή;ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Blair":1z3xhb0l said:
Παιδιά γειά σας.Παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό το φόρουμ και έχω πάρει πολλές πληροφορίες από τις απαντήσεις σας.Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε σε μία απορία μου;Με κάλεσε η ολυμπιακή για συνέντευξη αλλά φοβάμαι γιατί ο λόγος που είχα κοπεί απο την aegean ήταν ένα τατουάζ μικρό που έχω στο εσωτερικό του χεριού μου.Γνωρίζετε αν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα και με την ολυμπιακή;ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Μπράβο που σε κάλεσαν για την συνέντευξη! Αν επιτρέπεται να ρωτήσω, είχες στείλει το βιογραφικό την πρώτη φορά που είχαν ανακοινωθεί θέσεις ή τώρα με τη δεύτερη αγγελία για cabin attendants με καταληκτική ημερομηνία αποστολής βιογραφικών την 22/5?

Το δεύτερο -αν και δε στοιχηματίζω για το πότε ήταν το φινάλε :p -.Προς το παρόν έχω αγχωθεί πάλι για το τατουάζ και σκέφτομαι να το κρύψω για σιγουριά.Έπειτα αν γίνω η πρόσληψη θα προχωρήσω σε αφαίρεση -κάτι που με στεναχωρεί για να είμαι ειλικρινής.

Blair":20izslq3 said:
Το δεύτερο -αν και δε στοιχηματίζω για το πότε ήταν το φινάλε :p -.Προς το παρόν έχω αγχωθεί πάλι για το τατουάζ και σκέφτομαι να το κρύψω για σιγουριά.Έπειτα αν γίνω η πρόσληψη θα προχωρήσω σε αφαίρεση -κάτι που με στεναχωρεί για να είμαι ειλικρινής.

Οπότε να μην ελπίζω ότι θα τους ενδιέφερα, αφού και γω έστειλα τη δεύτερη φορά, και τηλέφωνο δεν χτύπησε :( Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Μην ανησυχείς είναι πιθανόν απλά να έχουν καθυστερήσει!Μέσα στην εβδομάδα λογικά θα ξέρεις ;)

Καλησπερα blair... πριν περιπου δυο μηνες πηρανε την κολλητη μου για αεροσυνοδο στην aegean...και μου ειπε οτι κοψανε μια κοπελα επειδει ειχε τατουαζ...αρα κρυψτο και οχι να το βγαλεις.... :D

αχ κάπως αργά μου το λές για την aegean :p
τώρα έχω να αναμένω την ολυμπιακή.οπότε μάλλον εκεί θα το κρύψω με το κατάλληλο μέικ απ.

πσ.πάντως ευχαριστώ ;)

Αν δεν είναι σε εμφανές σημείο το τατουάζ πειράζει; Δηλαδή τι κάνουν; Ελέγχουν όλο σου το σώμα για να δουν αν έχεις τατουάζ, τρύπες κτλ ή μόνο τα βλέπουν αν φαίνονται έτσι κι αλλιώς;

Δεν σε ελεγχουν με τετοιο τρόπο..την ώρα που γίνεται η συνέντευξη ,παρατηρούν γενικά τις κινήσεις σου,τον τρόπο που μιλάς και είναι λογικό να προσέχουν και κάποια σημεία του σωματός σου(οχι αυτό πονηρούληδες) οπως τις κινήσεις των χεριων σου, το στομα σου κτλ..καλυτερα κρύψε το τατου γιατι δεν σε βλέπω να πιάνεις δουλειά ούτε στην athens

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.