Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
το καλυτερο πραγμα σαυτη τη φαση είναι να ψαξεις στο παρον φόρουμ,να βρεις μέλη και γνωστούς που έχουν περάσει απο την ίδια διαδικασία και να τους ζητήσεις τις εμπειρίες τους..δεκαδες θέματα έχουν αναλωθεί για τα preparations των συνεντευξεων και τo τi προκειται να σου ζητήσουν..σου εύχομαι καλή επιτυχία και να μας κρατάς ενήμερους για τις εξελίξεις σου

Γεια σας,
Θα ήθελα να παρακαλέσω όποιον ξέρει κάποια εταιρία του εξωτερικού που ζητάει προσωπικό απο Ελλάδα, ισως οχι μόνο, να γράψει.
Ευχαριστώ

Καλησπέρα σε όλους..Δεν εχω σκοπό να επαναλάβω τα ίδια απλά θα ήθελα οποίος ξέρει κάτι η έχει περάσει από συνέντευξη στην α3 να μου στείλει ένα πμ γιατί περνάω από συνέντευξη τη δευτέρα κ θα ήθελα να ξέρω κάποια πράγματα.

Οποιος ξερει ας στειλει και σε μενα πληροφοριες για τη συνεντευξη.
Και κάτι ακόμα: η προθεσμία λέει μέχρι 31/5. Λόγω του ότι μένω εκτός Αθηνών, κι αν με καλέσουν δε θα μπορέσω να πάω μέχρι τις 22/5, να το στείλω τότε το βιογραφικό ή θα είναι πολύ αργά; Γιατί δε θελω να το στειλω τώρα, να μου πουν να πάω την επόμενη εβδομάδα και να πω ότι δεν μπορώ. Οσες στείλατε, ή γνωρίζετε, τι φωτογραφίες στείλατε (εννοώ επαγγελματικές, ολόσωμες κλπ) και πόσες; Τι είναι καλύτερο;

Αδυνατώ να καταλάβω γιατί ζητάτε όλες να σας στείλουν προσωπικά μηνύματα αποτρέποντας έτσι όποιον ενδιαφέρεται να πάρει πιθανές απαντήσεις και αναγκαζοντας τον να ρωτάει ξανά τα ίδια και τα ίδια τα οποία προφανώς δεν απαντωνται δημόσια αλλά στο φακελο εισερχομένων του καθενός. Ένα φόρουμ θεωρώ οτι έχει σκοπό τη δημόσια συζήτηση,ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών και όχι την ανταλλαγη πμ. Αποψη μου τουλάχιστον.

Aς το γράψουν κι εδώ, εγώ το είπα σε περίπτωση που κάποιος δε θελει να δημοσιοποιήσει σε όλους πληροφορίες που τον αφορούν. Εγώ δεν έχω πρόβλημα.

Προφανώς το αίσθημα ανταγωνισμού είναι μεγάλο για όσους γνωρίζουν και ίσως ξαναπεράσουν από συνέντευξη ή για όσους περάσουν για 1η φορά αλλά έχουν πληροφορίες. Τετοιος φοβος μη σας παρουνε τη θεση; Θα πω κακια, αλλά εύχομαι να μη σας πάρουν, δεν αξίζει κάτι τέτοιο σε τετοια άτομα... Λυπάμαι και μόνο που εγινα μελος εδώ γιατί πίστεψα ότι θα βρω άτομα με κοινά ενδιαφέροντα να ανταλλάσουμε απόψεις και πληροφορίες...

marion1":1iwzctcv said:
Θα πω κακια, αλλά εύχομαι να μη σας πάρουν, δεν αξίζει κάτι τέτοιο σε τετοια άτομα...

Με συγχωρείς που επεμβαίνω, αλλά είναι αυτή απάντηση ενήλικου ατόμου ? " Εύχομαι να μη σας πάρουν ...". Αντίδραση παιδιού του δημοτικού που του πήραν τα παιχνίδια του και εύχεται στα άλλα παιδάκια να χαλάσουν τα παιχνίδια τους.

Λυπάμαι και μόνο που εγινα μελος εδώ

Κι εμείς λυπόμαστε που μπήκες στην παρέα μας. Άλλωστε, δε σε προσκαλέσαμε. Μάλλον είδες φως και μπήκες. :rant: :rant: :rant:

Τόσο άξια είσαι κοπέλα μου, που ζητάς "απεγνωσμένα" πληροφορίες για τη συνέντευξη? Ούτε ίχνος αυτοπεποίθησης?

flying Doc":1omk1ave said:
Με συγχωρείς που επεμβαίνω, αλλά είναι αυτή απάντηση ενήλικου ατόμου ? " Εύχομαι να μη σας πάρουν ...". Αντίδραση παιδιού του δημοτικού που του πήραν τα παιχνίδια του και εύχεται στα άλλα παιδάκια να χαλάσουν τα παιχνίδια τους.

Συμφωνώ και επαυξάνω.

marion1":1omk1ave said:
Λυπάμαι και μόνο που εγινα μελος εδώ γιατί πίστεψα ότι θα βρω άτομα με κοινά ενδιαφέροντα να ανταλλάσουμε απόψεις και πληροφορίες...

Στο καλό.

Καλησπέρα,
αυτή τη περίοδο παίρνει κόσμο η aegean..τσεκαρε το παρακάτω λινκ..η προθεσμία είναι μέχρι τέλος του μήνα
http://www.aegeanair.com/jobs.aspx?job=30
Καλως ήρθες στο φόρουμ!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.