Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
soph_fly":390s56rm said:
Kalispera. Mipos gnorizei kapoios pou tha mporousa na steilw to CV gia aeroshnodo; Psahnei kamia etaireia ayti ti periodo; Eyharistw poly.
Καλημερα!Επίσης ζηταει η Hellenic Imperial,εχει την αγγελια στο http://www.skywalker.gr στο θεμα Τουρισμος-Εστιαση,ειναι απο τις πρωτες σε σειρα και ο τιτλος ειναι cabin crew.Καλη επιτυχια!

Σήμερα υπεγράφησαν οι πρώτες συμβάσεις της νέας Ο.Α.Μισθός 850,00 μικτα συν 9,00 την κάθε ώρα πτήσης.

Μεσα σε 2 μηνες θα ειδοποιηθουν για το ποτε θα ξεκινησουν και θα υπογραψουν συμβαση 6μηνης δοκιμαστικης περιοδου και μετα θα γινει αοριστου.Τωρα υπεγραφησαν προσφορες εργασιας,δεν νομιζω οτι ειναι συμβασεις.

καλησπερα.μενω ροδο και ενδιαφερομαι για το επαγγελμα της αεροσυνοδου.θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε καθε ποτε θα μπορω να επιστρεφω σπιτι μου,θα χρειαστει να μετακομισω αθηνα η κατι τετοιο επειδη ειμαι καινουργια?επισης ποσες μερες αδεια εχουν το χρονο?ευχαριστω

Οι ερωτησεις σου δεν μπορουν να απαντηθουν Ναταλια μου γιατι ολα αυτα εξαρτονται απο την εταιρεια που θα σε προσλαβει και τις συνθηκες που επικρατουν σε αυτη.

Γεια σας. Θα ήθελα να μάθω αν αξίζει ο κόπος να εργαστεί κανείς στην Ολυμπιακή ως αεροσυνοδός και γενικότερα αν έχω δεν έχω καταλάβει αν αξιζει μια γυναίκα να την κάνει αυτή την δουλειά. Δηλαδή, το επάγγελμα της αεροσυνοδού είναι κάτι εποχιακό ανάλογα με τισ συμβάσεις ή μπορεί να το κάνει και γυναίκα ως μόνιμη απασχόληση;

Δεν είναι στανταρ τα πραγματα..αναλογα με την εταιρία και τις συνθήκες που επικρατούν..πρεπει να είσαι τυχερός για να καταξιωθείς και να μονιμοποιηθείς σε οποιαδήποτε επάγγελμα που αφορα την αεροπορία και δη αν εισαι ιπτάμενο προσωπικό

γεια σας με πηρανε τηλ. για συνέντευξη απο την hellas-jet υπάρχει κάποιος ή κάποια που να εργαζεται σαν ιπταμενος ιπταμενη στην εταιρεια να μου δώσει ορισμενες πληροφορίες το τι περιλαμβανει η συνεντευξη και αν ειναι η διαδικασια στα αγγλικα ?σας ευχαριστω πολυ

παιρνει προσωπικο αερος η hellas jet αυτη την περιοδο;ή μιλαμε μονο για γυναικες;

natalia":ub34xymc said:
καλησπερα.μενω ροδο και ενδιαφερομαι για το επαγγελμα της αεροσυνοδου.θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε καθε ποτε θα μπορω να επιστρεφω σπιτι μου,θα χρειαστει να μετακομισω αθηνα η κατι τετοιο επειδη ειμαι καινουργια?επισης ποσες μερες αδεια εχουν το χρονο?ευχαριστω
, Αν είσαι από την Ρόδο στείλε βιογραφικό στη skywings airways που ζητάει αυτή την περίοδο άτομα για προσωπικό εδάφους και αέρα και έχει έδρα την ρόδο που σημαίνει ότι θα κοιμάσαι σπίτι σου. Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου μνμ να σου στείλω τa e-mails τους.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.