Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Καλημέρα!! Να κάνω μια ερώτηση κι εγώ...
Τα άτομα που έχουν υπογράψει την προσφορά εργασίας για την MIG-Ολυμπιακή έχουν κάνει ή ειδοποιηθεί για τις ιατρικές εξετάσεις για το medical? Ευχαριστώ

Κορίτσια θέλω να ενημερώσω οτι αν έχετε tattoo σε σημεία που κάνουν μπάμ όπως :αστράγαλος , γάμπα ,ώμος ,λαιμός κτλπ οτι το θέμα δεν είναι να κρυφτούν γιατί ακόμα και να μη τα δούνε στη συνέντευξη θα τα δούνε στην εκπαίδευση σας ή ακόμα χειρότερα στην καμπίνα και πιστέψτε με, μια ιδιωτική εταιρία δεν θα διστάσει να ''κόψει'' μια σύμβαση για τέτοιους λόγους...
Όσο για θέσεις εργασίας μπορώ να σας διαβεβαιώσω για την Αιγαίου οτι ζητάει και θα ζητάει για πολύ ακόμα κόσμο...Οπότε μην διστάσετε να στείλετε βιογραφικά ,ακόμα και αν δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της.... :)

Golden_Princess":1mnhw4ph said:
Όσο για θέσεις εργασίας μπορώ να σας διαβεβαιώσω για την Αιγαίου οτι ζητάει και θα ζητάει για πολύ ακόμα κόσμο...Οπότε μην διστάσετε να στείλετε βιογραφικά ,ακόμα και αν δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της.... :)

Συμφωνώ.ειδικά τωρα που μπήκε στη συμμαχία,θα αυξηθούν τα δρομολόγια και αυτο συνεπάγεται ιπτάμενο προσωπικό..πιστεύω η ζητηση θα κρατήσει για τα επόμενα 2-3 χρόνια μεχρι δηλαδή να αγγίξει κι η αιγαίου την κρίση(αν γίνει αυτό)

δεύτερη ξένη γλώσσα είναι απολύτως απαραίτητη, έτσι δεν είναι;

tespa παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις άντε να δούμε αύριο το μεσημέρι τι θα γίνει :p

Παιδιά εγώ πήγα για συνέντευξη στην α3 πριν απο δέκα ημέρες , και με κόψανε γιατί έχω ένα σημάδι στον αριστερό μου βραχίωνα λόγω του οτι είναι χειρουργημένο το χέρι μου εδω και τέσσερα χρόνια. Το καταλαβαίνω να μην επιθυμούν τα τατουάζ αλλά το χειρουργημένο χέρι μου δεν ήταν δική μου επιλογή και κακά τα ψέμματα είναι κάτι φυσιολογικό . Είναι άδικο να έχεις ό,τι ζητάνε και να σου στερούν την ευκαιρία για δουλειά επειδή έχεις ένα σημάδι στο χέρι σου. Τελικά τι ζητάνε στην α3 ; ανθρώπους ικανούς και καταρτισμένους στο αντικείμενο ή πλαστικές κούκλες;

Πλαστικές κούκλες...ε Αναστασία...?;)
Εγώ που πήγα με το μικρό σκουλαρίκι στη μύτη (είχε κολλήσει κ δε μπορούσα να το βγάλω...)υπάρχει περίπτωση να με κόψανε γι΄αυτό αν τηρούσα τις άλλες προδιαγραφές, (γιατί αυτό πιστεύω μπορούνε να στο ζητήσουνε να το βγάλεις ενώ το tattoo όχι αλλά σε καμία απο τις συνεντεύξεις δεν αναφέρθηκε) ή τελικά αν είναι να σε κόψουν θα σε κόψουν...;;

αναστασία":2rur1ohu said:
Παιδιά εγώ πήγα για συνέντευξη στην α3 πριν απο δέκα ημέρες , και με κόψανε γιατί έχω ένα σημάδι στον αριστερό μου βραχίωνα λόγω του οτι είναι χειρουργημένο το χέρι μου εδω και τέσσερα χρόνια. Το καταλαβαίνω να μην επιθυμούν τα τατουάζ αλλά το χειρουργημένο χέρι μου δεν ήταν δική μου επιλογή και κακά τα ψέμματα είναι κάτι φυσιολογικό . Είναι άδικο να έχεις ό,τι ζητάνε και να σου στερούν την ευκαιρία για δουλειά επειδή έχεις ένα σημάδι στο χέρι σου. Τελικά τι ζητάνε στην α3 ; ανθρώπους ικανούς και καταρτισμένους στο αντικείμενο ή πλαστικές κούκλες;

Ας πούμε ότι καταλαβαίνω ότι δε θέλουν τα τατού, αλλά κι αυτό; ΟΚ, δεν είπαμε να εισαι και παραμορφωμένος, αλλά και το σημάδι από εγχείριση τους ενοχλεί; Μια γνωστή μου που πήγε είπε ότι την κόψανε επειδή μάλλον είναι πολύ αδύνατη, γιατί τη ρωτούσαν αστειευόμενοι αν και τι τρώει και διατηρείται έτσι. Που η κοπέλα, αν ήταν αυτός ο λόγος, φαίνεται μια χαρά. Δε θελουν ουτε χοντρές ούτε αδύνατες λοιπόν. Ας βάλουν στην αγγελία τι ακριβώς διαστάσεις θέλουν, μην το περιοριζουν μονο στο ύψος και το βαρος γιατι μαλλον δε σχηματιζουν σωστη εικονα και χανουν και το χρονο τους. Απο αυτα που εχω ακουσει, εχω χασει το ενδιαφερον μου

Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω τι ζητάνε επιτέλους στην α3. Έχω το πτυχίο της ΙΑΤΑ , εμφανισιακά δεν μου λείπει τίποτα , ύψος,βάρος όλα κανονικά , αναλογίες φυσιολογικότατες , δύο χρόνια φοίτηση σε σχολή αεροσυνοδών , αρκετές γνώσεις στο αεροπορικό , τελειοποιημένα αγγλικά και πάνω απο όλα μεγάλη επιθυμία να γίνω επιτέλους αεροσυνοδός. Εννοώ οτι ακολουθώ το επάγγελμα επειδή ειναι αυτό ακριβώς που ήθελα ( γι αυτό άλλωστε πήγα και στη σχολή) . Δεν πήγα σε συνέντευξη της α3 επειδή είναι μια ευκαιρία απλά για δουλειά , επειδή προέκυψε ή επειδή ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου. Είναι το ονειρό μου , το οποίο μάλλον θα μείνει απραγματοποίητο αφού οι κυρίες της α3 που διεξάγουν τις συνεντέυξεις επι δέκα συνεχόμενα λεπτά κοίταζαν το χέρι μου κι εμένα λες και ήμουν λεπρή , μου έκαναν ερωτήσεις για το χειρουργείο , για τους γιατρούς που το έκαναν και δεν μπήκαν στον κόπο να με ρωτήσουν τίποτα σχετικά με τη δουλειά. Βέβαια στο τέλος έβγαλαν και την ιατρική τους γνωμάτευση '' αυτό το χέρι φαίνεται μολυσμένο και όχι χειρουργημένο ''. Και να φανταστείτε είναι ένα σημάδι 10 εκατοστών , ένα απλό σημάδι χειρουργείου. Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά δεν περίμενα ποτέ οτι θα άκουγα αυτά τα λόγια απο μια σοβαρή και αξιόπιστη εταιρία .

marilita":37gtapmc said:
Πλαστικές κούκλες...ε Αναστασία...?;)
Εγώ που πήγα με το μικρό σκουλαρίκι στη μύτη (είχε κολλήσει κ δε μπορούσα να το βγάλω...)υπάρχει περίπτωση να με κόψανε γι΄αυτό αν τηρούσα τις άλλες προδιαγραφές, (γιατί αυτό πιστεύω μπορούνε να στο ζητήσουνε να το βγάλεις ενώ το tattoo όχι αλλά σε καμία απο τις συνεντεύξεις δεν αναφέρθηκε) ή τελικά αν είναι να σε κόψουν θα σε κόψουν...;;
Αυτές σε κόβουν για οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς , στο σκουλαρίκι θα κολλήσουν;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.