Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω τι ζητάνε επιτέλους στην α3. Έχω το πτυχίο της ΙΑΤΑ , εμφανισιακά δεν μου λείπει τίποτα , ύψος,βάρος όλα κανονικά , αναλογίες φυσιολογικότατες , δύο χρόνια φοίτηση σε σχολή αεροσυνοδών , αρκετές γνώσεις στο αεροπορικό , τελειοποιημένα αγγλικά και πάνω απο όλα μεγάλη επιθυμία να γίνω επιτέλους αεροσυνοδός. Εννοώ οτι ακολουθώ το επάγγελμα επειδή ειναι αυτό ακριβώς που ήθελα ( γι αυτό άλλωστε πήγα και στη σχολή) . Δεν πήγα σε συνέντευξη της α3 επειδή είναι μια ευκαιρία απλά για δουλειά , επειδή προέκυψε ή επειδή ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου. Είναι το ονειρό μου , το οποίο μάλλον θα μείνει απραγματοποίητο αφού οι κυρίες της α3 που διεξάγουν τις συνεντέυξεις επι δέκα συνεχόμενα λεπτά κοίταζαν το χέρι μου κι εμένα λες και ήμουν λεπρή , μου έκαναν ερωτήσεις για το χειρουργείο , για τους γιατρούς που το έκαναν και δεν μπήκαν στον κόπο να με ρωτήσουν τίποτα σχετικά με τη δουλειά. Βέβαια στο τέλος έβγαλαν και την ιατρική τους γνωμάτευση '' αυτό το χέρι φαίνεται μολυσμένο και όχι χειρουργημένο ''. Και να φανταστείτε είναι ένα σημάδι 10 εκατοστών , ένα απλό σημάδι χειρουργείου. Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά δεν περίμενα ποτέ οτι θα άκουγα αυτά τα λόγια απο μια σοβαρή και αξιόπιστη εταιρία .