Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Κορίτσια αφού τις συνεντεύξεις τις κάνουν μόνο γυναίκες , ίσως αυτή να είναι η κυριότερη αιτία που σας κόβουν διότι μάλλον δεν θα ενδιαφέρονται να έχετε περισσότερα προσόντα που ενδεχομένως έχουν οι ίδιες γενικώς και τις θέλουν στα μέτρα τους για ευνόητους λόγους !Χάθηκαν οι άνδρες και συγκεκριμένα Κυβερνήτες για τις επιτροπές αξιολόγησης ή έστω μικτές για να είναι τουλάχιστον ουσιαστικότερες !

pwlina":1c8t0jjt said:
Καλημέρα!! Να κάνω μια ερώτηση κι εγώ...
Τα άτομα που έχουν υπογράψει την προσφορά εργασίας για την MIG-Ολυμπιακή έχουν κάνει ή ειδοποιηθεί για τις ιατρικές εξετάσεις για το medical? Ευχαριστώ

Προς το παρών δεν εχει ειδοποιηθεί κανείς, απ' ότι λένε θα πάρουν τηλέφωνο και θα ειδοποιήσουν και για τις εξετάσεις (ιατρικές) και για την υπογραφή της σύμβασης. Μάλλον από Ιούνιο θα ξεκινήσουν...

Νομίζω ότι υπερβάλετε, ας δείτε τα κριτήρια επιλογής ιπτάμενων στο εξωτερικό. Τατού, τρύπες, είναι απολύτως απαγορευτικές και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω δει τομή πάνω σε αεροσυνοδό, ούτε έχω δει συνοδό-αερικό. Μη καταδικάζουμε, ενδεικτικά πηγαίνετε να δείτε BA, Easy Jet, Monarch για να καταλάβετε τι γίνεται, η Α3 δεν ζητάει κάτι υπερβολικό. Σορυ αν είμαι "ξυνή". :D

Συγνώμη , αλλά αν η επέμβαση γινόταν όσο θα δούλευε μια κοπέλα στην α3 , θα την έδιωχναν;

Μπορούν, κατά την γνώμη μου, γιατί τα χέρια δεν είναι μόνο για ομορφιά είναι απολύτως απαραίτητα, μόνο το καρότσι για το σέρβις ζυγίζει ένα σωρό κιλά, και φαντάζομαι ότι και σε περίπτωση εκκένωσης του αεροσκάφους χρειάζεται κάποια δύναμη για να ανοίξει η πόρτα. Πάντως είναι γεγονός ότι στην Swiss ορισμένες συνοδοί ρωτούν αυτούς που κάθονται στις εξόδους κινδύνου αν μπορούν να βοηθήσουν. Δεν λέω ότι οι συνοδοί είναι άχρηστοι, αλλά σίγουρα για κάποιο λόγος υπάρχει. Γνώμη μου είναι ότι η μυική δύναμη είναι απαραίτητη και με ταλαιπωρημένα χέρια δεν μπορείς.

Όπως και όταν μιλάγαμε για άντρες αεροσυνοδούς και ρατσιστικές/σεξιστικές διακρίσεις... deja vu. Η Α3 και κάθε ιδιωτική εταιρία, έχει δικαίωμα να βάζει ότι όρους θέλει για τις προσλήψεις. Ίσως να μην το αναφέρει στις προκυρήξεις, για λόγους αποφυγής διακρίσεων, αλλά σίγουρα το εφαρμόζει στις συνεντεύξεις.
Είτε μας αρέσει, είτε όχι, έτσι είναι.
Προσπαθήστε να δίνετε πληροφορίες για τις συνεντεύξεις και όχι να δικαιολογείτε ή να κατηγορείτε εταιρίες και ανθρώπους για τις αποφάσεις που παίρνουν.
Από την άλλη πάλι, δική σας άποψη είναι, ότι θέλετε μπορείτε να λέτε. Αλλά, ο κόσμος τείνει να μην παίρνει πολύ στα σοβαρά κάποιον που γκρινιάζει γενικώς και αορίστως, ειδικά για θέματα τελείως υποκειμενικά...

καλησπέρα σε όλα τα μέλη και πραγματικά συγχαρητήρια για τη δουλεια που έχετε κάνει!!!
Θα ήθελα να ζητήσω άν υπάρχει κάποια κοπέλα που να εργάζετε στην aegean ως ιπτάμενη αεροσυνοδός να μου στείλει pm να ρωτήσω κάποια πραγματάκια σχετικά με το επάγγελμα. Ευχαριστώ πολυ!!!! :D

Καλήσπερα.Θα ήθελα να ρωτήσω εαν πέρασε καμια κοπέλα interview στην δεύτερη προκύρηξη της mig και εάν την εχούν ειδοποιήσει..Γιατί άρχισα να αγχώνομαι..

καλησπέρα και παλι!!! Ήθελα να ξέρω μιας και εχω στείλει βιογραφικό στην Aegean για αεροσυνοδος και με εχουν καλέσει για interview . . .ποιες ειναι οι πιθανότητες μετα απο την εξάμηνη σύμβαση να προχωρήσουν σε αορίστου??? Μήπως λόγω θερινής περιόδου προσλάβουν προσωπικό και μετα απο Νοέμβρη με τη λήξη της 6μηνης σύμβασης με στείλουν κανονικά??? Απλα επειδή αυτη τη στιγμή εργάζομαι και δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να χάσω την δουλειά μου για μια δουλεια 6μηνών και μετα ξανα παλι να ψαχνομαι. . .αυτα. . .αναμένω απάντηση απ όποιον εχει έστω και την παραμικρή ιδεα για αυτο που ρωτάω.

panti":qarukgmi said:
Μήπως λόγω θερινής περιόδου προσλάβουν προσωπικό και μετα απο Νοέμβρη με τη λήξη της 6μηνης σύμβασης με στείλουν κανονικά???
panti":qarukgmi said:
δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να χάσω την δουλειά μου για μια δουλεια 6μηνών και μετα ξανα παλι να ψαχνομαι.

Αγαπητή panti είναι ένα ρίσκο που ΜΟΝΟ εσύ μπορείς να σταθμίσεις.
Δεν νομίζω πώς οτι απαντήσεις και να πάρεις στο forum θα σε κάνουν να νιώσεις "άνετα" με μία απόφαση που αφορά το μέλλον σου.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.