Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Για ρίξτε μια ματια κοριτσια ίσως σας ενδιαφέρει..μαλλον δεν τους εφτασαν οι αεροσυνοδοι που πήραν εκει στην αιγαίου
http://www.aegeanair.com/jobs.aspx?job=33

ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙ με έδρα την Αθήνα ή το Ηράκλειο Κρήτης

Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.

Προκειμένου να καλύψει τις επιχειρησιακές ανάγκες της, ζητά:

Ιπτάμενες Συνοδούς
με έδρα την Αθήνα ή το Ηράκλειο Κρήτης

Τυπικά προσόντα:
• Απολυτήριο Λυκείου
• Άριστη γνώση Αγγλικών
• Καλή γνώση Γαλλικών ή Γερμανικών ή Ιταλικών
• Ηλικία έως 30 ετών
• Πτυχία ανωτέρων ή ανωτάτων Σχολών θα θεωρηθούν προσόν

Στα βιογραφικά είναι απαραίτητα τα ακόλουθα:
1. Η αναφορά του ύψους και του βάρους
2. Η επισύναψη προσφάτων φωτογραφιών
Αποστολή βιογραφικών έως 30/06/2009:
E-mail: hr@aegeanair.com, Fax: 210-6261904

Απλα επειδη περασα τη συνεντευξη και ξεκιναω εκπαιδευση αυριο και δεν μου το εχουν ανεφερει νομιζα οτι γινεται στο τελος ή κατα τη διαρκεια..Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! :great:

καλησπέρα σε όλους!!Θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω κάτι.......Στο χώρο οπου γίνονται οι συνεντεύξεις και η εκπαίδευση μου είπαν οτι είναι στο 2ο χιλιόμετρο Μαρκοπούλου-Παιανίας...Γνωρίζετε αν εκεί κάνει στάση ο προαστικός ή ποιά έξοδος της αττικής οδού είναι??
Sonia86 τη πέρασες τη συνέντευξη ε?Αν επιτρέπεται τί σε ρώτησαν? :)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων......

Οχι στη Α3,στην hellas jet με πηραν..Καλυτερ να πας μς αυτοκινητο,γιατι δεν παει προαστιακος και θα ταλαιπωρηθεις..

Αχ σ'ευχαριστώ!!Με το αυτοκίνητο θα το βρώ εύκολα?Είναι πάνω στον δρόμο ή σε στενά?Δεν ξέρω καθόλου απ'αυτή τη περιοχή!!

Δεν θα δυσκολευτεις..Δεν ειναι σε στενα..Και για την συνεντευξη που με ρωτησες ειναι μιση στα ελληνικα-μιση στα αγγλικα και σε οποια αλλη γλωσσα εχεις δηλωσει.. :great:

Σ'ευχαριστώ παρα πολύ.......είναι απαραίτητη η γνώση δεύτερης γλώσσας για την Α3?Δηλαδή αν δεν την έχεις, μπορεί να μη προσληφθείς γι'αυτό το λόγο??? :)

εξαρταται...Συνηθως ειναι απαραιτητη κι η Α3 τη αναφερει στην προκηρυξη οτι θελει και δευτερη..Αλλες ομως την εχουν ως 'επιπλεον προσον' κι οχι απαραιτητο..

Πήγα για συνέντευξη στην α3, μια χαρα ήταν οι άνθρωποι, καμία σχεση με οτι διαβασα εδώ. Δε θα με επιλεξουν ωστοσο γιατι δε γνωριζω δεύτερη ξένη γλώσσα. Δεν το ειχα δηλώσει ομως οτι ξερω αλλά με κάλεσαν. Πάντως στην αναμονη άκουγα κουτσομπολιά από χθες κι από σήμερα, μια κοπελα πχ δεν τους αρεσε γιατι είχε τατου κι ας μη φαινόταν και δεν καταλαβα τι τους πειραζε αν εχει τατου κάπου που δε φαίνεται, μία αλλη ήταν πολύ αδύνατη, που την ειδα και ήταν μια χαρα κοπέλα και μαλιστα τη ρωτησαν αν εχει ανορεξια (!), κι ας φαινοταν φυσιολογική, και άλλα άκυρα ρωτούσαν, όπως γιατι εγκατελειψες τις σπουδες σου χωρις να τις τελειωσεις, πώς ειναι δυνατο να σπουδασες στη Γερμανια και να μην ξερεις Γερμανικά, έδειξαν αρκετο ενδιαφερον για μία κοπέλα λίγο παχουλούλα, αν και εγω ποτε δεν ειδε αεροσυνοδό παχουλή. Γενικα είναι ό,τι να ναι, και το κλιμα ήταν φιλικό, άδικα με τρομάξατε. Σήμερα είπαν ότι θα ειδοποιησουν μεχρι τη Δευτέρα και ξεκινανε την επόμενη εβομαδα εκπαίδευση

Marion1 στο είπαν οτι δεν θα σε επιλέξουν λόγω έλλειψης δεύτερης γλώσσας??Γιατί εμένα δεν μου φάνηκε να τους απασχολεί ιδιαίτερα!!!Πάντως κοιτούσαν πολύ την εμφάνιση και αν υπήρχαν tatoo!!!!!! :)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.