Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Ακομα και στα ξενοδοεχια δεν επιτρεπουν να εχεις τατουαζ και πιρσινγκ σε σημεια που ειναι εμφανη... Σχεδον σε ολες τις θεσεις που ερχεσαι σε επαφη με τον πελατη... Πχ σε τραπεζες.. Εχεις δει ποτε καμια κοπελα με σκουλαρηκι στο φρύδι? Υπαρχουν καποια στερεοτυπα που δυστυχως εχουν επικρατησει..

thunder13":3tnwctgu said:
...απο οπου εκδιωχτηκα, ευγενικα μεν, λογω ενος μικρου τατουαζ που καλως ή κακως εχω στο πελμα...

Είσαι σίγουρη ότι εννοείς πέλμα? Γιατί πως στο καλό το είδαν εκεί? Μήπως εννοείς αστράγαλο?

Καλησπέρα σας.. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Σήμερα το μεσημέρι έστειλα το βιογραφικό μου στην Αegean για τις ιπτάμενες αεροσυνοδούς. Στο site της Aegean γράφει πως η λήξη της προθεσμίας για τα βιογραφικά είναι η 30/06/2009. Όπως διαπίστωσα καθώς διαβαζα στο forum καποιες συνεντεύξεις μάλλον έχουν γίνει ή εγώ κατάλαβα λάθος; Δηλαδή αν σε επιλέξουν σε ενημερώνουν τηλεφωνικά έλα για συνέντευξη την ταδε ημερομηνία ας πούμε;

aggeliki24":2uz50j5d said:
. . . έστειλα το βιογραφικό μου στην Αegean για τις ιπτάμενες αεροσυνοδούς. . . .

Διευκρινιση... :?

Για ιπταμενη αεροσυνοδος εστειλες η για ιπταμενη συνοδος εδαφους... (αερο-συνοδος=συνοδος στον αερα) Καπου ζαλιστικαμε δλδ.. Υπηρχε πιθανοτητα να σε παρουνε για ιπταμενη συνοδο εδαφους (αρα υπαλληλο αεροδρομιου), αλλα εστειλες βιογραφικο για ιπταμενη αεροσυνοδος.. Δλδ δεν θελεις να εισαι συνοδος εδαφους, αφου θελεις να πετας! Αρα θες να εισαι αεροσυνοδος! Τωρα εαν πετας και στο εδαφος (ιπταμενη αεροσυνοδος ειναι σιγουρα στον αερα, καποιες κακοβουλες φημες τις θελουν να πετανε και στο εδαφος) ειναι πρωτοτυπο και σου ευχομαι καλη επιτυχια! ;)

Σε ο,τι αφορα την ερωτηση σου τωρα... Ισως επειδη πρεπει να καλυψουν καποιες πολυ αμεσες αναγκες λογω καλοκαιριου, ισως κανανε μερικες συνεντευξεις, για την καλυψη καποιων κενων (αλλο να αρχισουν την εκπαιδευση απο Δευτερα λεμε τωρα, και αλλο απο την πρωτη Δευτερα του Ιουλιου!) Ισως λεω... Δεν το ξερω. Μην αγχωνεσαι.. Δωσε και στην ZF κανενα βιογραφικο, δεν σε χαλαει? ;) Καλως ηρθες στο φορουμ και καλη επιτυχια σε οποια εταιρεια διαλεξεις και επιλεγεις!!! :great:

Φιλικα

καποιες κακοβουλες φημες τις θελουν να πετανε και στο εδαφος

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό, γενικά αλλά και ειδικά - αν μιλάμε για τα Aegean Girls! :great: Δεν μπορώ να επεκταθώ, ίσως υπάρχουν και κάτω των 18 στο φόρουμ, αχμ....

το τατουαζ φαινοταν απο το παπουτσι μου και το ειδαν οταν εγω και μια κυρια απο τους συνεντευξιαζοντες πλησιασαμε την ζυγαρια!!!!!!!
μετρηση βαρους και υψους,κατευθειαν στη σφαγη.
αλλα μιας και το εχει φερει η συζητηση σας,στη aegean εγιναν ολα.νομιζω πως δυσκολα προοσλαμβανεσαι.οι κοπελες που καλεσανε ηταν χωρισμενες σε τρεις ομαδες που θα εξεταζονταν(οπως λενε και οι ιδιοι) και η ιδια διαδικασια εγινε και πριν απο ενα μηνα.

Μπορεί να είναι ηλίθια ερώτηση, αλλά γιατί σε ζυγίζουν; Αν οι αναλογίες του σώματος είναι εντάξει, γιατί πρέπει να ζυγιστείς;

Ακόμα και οι εξεταστές, έχουν ανωτέρους.
Συμπληρώνουν μια φόρμα για κάθε υποψήφιο, που έχει κάποια συγκεκριμένα στοιχεία, ένα εκ των οποίων είναι και το βάρος. Γιαυτό σε ζυγίζουν, ασχέτως αν φαίνεσαι άψογη/ος.

Δεν είμαι εξεταστής, ούτε έχω ιδία γνώση. Απλά, σε όσες περιπτώσεις συνεντεύξεων γνωρίζω, η φόρμα είναι απαραίτητο να συμπληρωθεί προκειμένου να δικαιολογηθεί προς τους ανωτέρους η αποδοχή/απόρριψη του υποψηφίου.

Λοιπόν thunder 13 θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου και δεν σου κρύβω πως κι εγω πέρασα τα ίδια και χειρότερα στην πολυπόθητη συνέντευξη της συγκεκριμένης εταιρίας καθώς μ έκαναν να νιώθω σαν λεπρή. Συγνώμη κυρίες της α3 είναι η πρώτη φορά που βλέπετε σημάδι χειρουργείου σε ένα ανθρώπινο χέρι; Δεν είναι κουλό το χέρι μου ούτε και κομμένο στον αγκώνα , έχει απλά ένα σημαδάκι . Και πείτε μας επιτέλους ποιά είναι τα απαραίτητα προσόντα και ποιά τα κριτήρια επιλογής. Και ανακοινώστε τα και στο επίσημο site , όχι μόνο ξένες γώσσες , ύψος και βάρος. Πείτε μας επιτέλους τι θέλετε . Δεν χρειάζεται να διασχίζουμε όλο τον ελλάδικό χώρο για να μας απορρίψετε στο φινάλε χωρίς ουσιαστικό λόγο.Δεν είμαστε ζώα , άνθρωποι με προσωπικότητα και αξιοπρέπεια και μεγάλη ανάγκη για δουλειά.

Δίκιο έχεις, αλλά ποτέ δεν θα αλλάξουν τα πράγματα. Εξηγούμαι:
Δεν μπορεί να ανακοινωθούν συγκεκριμένα standards. Αν γίνει αυτό, πέρα από το ότι τα κριτήρια π.χ ομορφιάς,κοινωνικότητας, επικοινωνίας κλπ είναι υποκειμενικά, οι εταιρίες θα πρέπει να δικαιολογούν μετά τα αδικαιολόγητα. Μην το βάζεις κάτω, υπάρχουν κι άλλες εταιρίες στην Ελλάδα και πάμπολλες στο εξωτερικό. Αν πραγματικά αγαπάς αυτόν τον τομέα και θες να ακολουθήσεις το επάγγελμα, αν όντως τα πράγματα είναι όπως λες (το σημάδι μικρό, η εξετάστριες της Α3 Κέρβεροι κλπ), σύντομα θα προσληφθείς από κάποια άλλη εταιρία :great: .

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.