Καλησπέρα! Ακόμα εδώ είμαι Δημήτρη και μέχρι τα 65 που θα βγω σε σύνταξη ( αυτή τη λέξη δεν την ξέρουν στην emirates) , εδώ θα είμαι. ΒΑ είναι αυτή, δεν είναι ούτε emirates ούτε etihad...
Πρόσφατα αυξήθηκαν οι μισθοί των cabin crew και έχω δει payslips που φτάνουν μέχρι και 1600 λίρες.( με πολύ busy rosters) Tο ότι η ζωή στο Λονδίνο είναι ακριβή αποτελεί πλέον μύθο, μιας και η ελλαδα έχει γίνει πλέον απλησιαστη. Το μόνο ακριβότερο εδώ, είναι τα ενοίκια και τα εισιτήρια μετρό η λεωφορείου. Η βενζίνη φτηνότερα εδώ όπως και τα ρούχα παπούτσια ψώνια super market διασκεδαση, φαγητο εξω κτλ κτλ.
Τζελλα, να μου στείλεις πμ με το όνομα του φίλου/ φίλης σου να πάω να τους βρω. Έχουμε αρκετούς νέοφερμενους εξ´ελλαδος.
Όλα αυτά περί συνθηκών στην ΕΚ είναι αλήθεια, ρωτήστε τους γνωστούς σας να σας περιγράψουν πτήση για Dhaka, Delhi, Bombay κτλ...όπως και αυτό που λέει η Τζελλα περι εμφάνισης.. Νούμερο ένα, μετά το μέσον.γι αυτο και πετσοκοβουν με το καλημέρα. Και δε μιλάω για χαρακτηριστικά. Μπορεί πχ να μην έκανε την πρέπουσα εντύπωση στη γνωστή πλέον super recruiter η γραβάτα σας.
Και τέλος και ζητώ συγνώμη που θα φανώ σκληρός, αν πραγματικά θέλετε να δουλεύετε ως ιπταμενοι, επιτέλους κάντε κάτι και κουνηθειτε λίγο ρε παιδιά.. Έχει καταντήσει λίγο βαρετό αυτό το νήμα..με προβλέψιμη πλοκή.. Ανακοίνωση open day, και μετά μαυρίλα γιατί δε σας πήρανε.. Δε σας πήρε η ΕΚ? Πηγαίνετε κάπου αλλού..