flesland
Concorde-Class-Member
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDDK
lewton δεν έχω καμία αγανάκτηση, ούτε είμαι σε κάποιον ανταγωνισμό επιχειρημάτων μαζί σου, για να ''καθαρίσω'. Δεν είμαι 18. Αλλά ξανάνοιξε τον χάρτη, γιατι το Αμβούργο δεν είναι Βορειοδυτική Γερμανια, είναι Βόρεια Γερμανία.
Ποιος σου είπε ότι δεν μπορεί να τους απολύσει; Σύμφωνα με το από 18.03.2020 Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας (τα bold δικά μου):
Εν τω μεταξύ η Α3 είχε δεσμευτεί από πριν ότι θα διατηρήσει τις θέσεις εργασίας όσο μπορεί.
Τώρα για το άτοκο δάνειο, είναι λίγο αστείο και ισχύει για πάμπολλες περιπτώσεις στην καθημερινή μας ζωή, που κάποιος προπληρώνει μια υπηρεσία, πχ προκαταβολή αυτοκινήτου που θα παραλάβει σε 5 μήνες. Άτοκα είναι και αυτά. Όταν αγοράζεις μια πτήση 6 μήνες πριν, αυτό έχει μια μεγάλη έκπτωση. Η έκπτωση αυτή είναι εκεί όχι επειδή ο Βασιλάκης και ο Ο'λιρι είναι καλοί άνθρωποι, αλλά επειδή τους δίνεις ρευστό in advance. Αυτό βέβαια είναι ένα ρίσκο για σένα, γιατί ενώ έχεις την έκπτωση, πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν, με συχνότερο την αλλαγή πλάνων. Επίσης μπορεί να συμβεί ότι η πτήση είναι στο τέλος άδεια και να έχεις πληρώσει παραπάνω. That's life.
Luz":pnh2m9eb said:Δεν μπορεί να απολύσει γι'αυτό δεν το κάνει.Και μόλις τελειώσει το ρευστό που έχει τι θα κάνει;Μήπως θα "ρίξει" πελάτες και προμηθευτές;Και ο προμηθευτής έχει υπολογίσει τον κίνδυνο στην τιμή του προϊόντος που τους προμηθεύει,εγώ που πλήρωσα 170€ να ταξιδέψω το Μάιο και δε θα μπορέσω γιατί να μην πάρω πίσω τα χρήματά μου να τα διαθέσω όπου θέλω;Θα μπορώ του χρόνου να πάω ταξίδι;Θα θέλω να πάω;Πριν βγει η ΠΝΠ που τους έδινε το δικαίωμα για voucher 18 μηνών,κοίταζα για αλλαγή ημερομηνία.Για Σεπτέμβριο.Η τιμή του εισιτηρίου είναι 290€!Δηλαδή όχι μόνο δεν έφταναν τα 170€ που είχα,αλλά έπρεπε να βάλω και άλλα!!!!Δηλαδή και του χρόνου αν γίνει κάτι τέτοιο,η εταιρεία θα βγει διπλά κερδισμένη.Άτοκο δανεισμό,και έξτρα κέρδος από τη διαφορά των τιμών που θα υπάρχουν τότε.
Ποιος σου είπε ότι δεν μπορεί να τους απολύσει; Σύμφωνα με το από 18.03.2020 Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας (τα bold δικά μου):
Οι εργοδότες δεν πρέπει αναίτια και αδικαιολόγητα να προχωρούν σε απολύσεις και να εκδηλώνουν καταχρηστικές συμπεριφορές. Όλα τα ευνοϊκά μέτρα στήριξης για τις επιχειρήσεις συνδέονται άρρηκτα με ρήτρα διατήρησης θέσεων εργασίας.Συγκεκριμένα, ορίσθηκε ρήτρα διατήρησης θέσεων εργασίας σε όλες τις επιχειρήσεις που δεν ανεστάλη η λειτουργία τους, ως προϋπόθεση για την αναστολή καταβολής ασφαλιστικών και φορολογικών υποχρεώσεων και τη χρήση έκτακτων χρηματοδοτικών εργαλείων στήριξης.
Εν τω μεταξύ η Α3 είχε δεσμευτεί από πριν ότι θα διατηρήσει τις θέσεις εργασίας όσο μπορεί.
Τώρα για το άτοκο δάνειο, είναι λίγο αστείο και ισχύει για πάμπολλες περιπτώσεις στην καθημερινή μας ζωή, που κάποιος προπληρώνει μια υπηρεσία, πχ προκαταβολή αυτοκινήτου που θα παραλάβει σε 5 μήνες. Άτοκα είναι και αυτά. Όταν αγοράζεις μια πτήση 6 μήνες πριν, αυτό έχει μια μεγάλη έκπτωση. Η έκπτωση αυτή είναι εκεί όχι επειδή ο Βασιλάκης και ο Ο'λιρι είναι καλοί άνθρωποι, αλλά επειδή τους δίνεις ρευστό in advance. Αυτό βέβαια είναι ένα ρίσκο για σένα, γιατί ενώ έχεις την έκπτωση, πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν, με συχνότερο την αλλαγή πλάνων. Επίσης μπορεί να συμβεί ότι η πτήση είναι στο τέλος άδεια και να έχεις πληρώσει παραπάνω. That's life.