Jack21
Low-Cost-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- AEE
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- OMDB
Και η Iberia που είναι ευρωπαϊκή προσφέρει άμεσα voucher+10% της αξίας άμεσα ή refund σε χρόνο που δεν προσδιορίζεται. Στο πρόσφατο παρελθόν πτήση της συζύγου μου τον Ιούλιο του 2018 είχε ακυρωθεί και τα χρήματα τα είδα στην κάρτα μου τα Χριστούγεννα. Το πότε θα κάνουν refund με αυτή την κατάσταση νομίζω δεν μπορεί κανείς να το προβλέψει.
Όσο για το άχτι, αναφεόμουν στο συσκεκριμένο άρθρο. Καταλαβαίνω απόλυτα την δυσαρέσκεια όσων πλήρωσαν για μία υπηρεσία, δεν την λαμβάνουν και δεν τους επιστρέφονται άμεσα τα χρηματά τους. Νομίζω παρ' όλα αυτά χρειάζεται ψυχραιμία και καταννόηση. Και γνώση ότι πολλές εταιρίες (αγαπημένες ή όχι των κυβερνήσεων τους) χρησιμοποιούν παρόμοιες λύσεις.
Όσο για το άχτι, αναφεόμουν στο συσκεκριμένο άρθρο. Καταλαβαίνω απόλυτα την δυσαρέσκεια όσων πλήρωσαν για μία υπηρεσία, δεν την λαμβάνουν και δεν τους επιστρέφονται άμεσα τα χρηματά τους. Νομίζω παρ' όλα αυτά χρειάζεται ψυχραιμία και καταννόηση. Και γνώση ότι πολλές εταιρίες (αγαπημένες ή όχι των κυβερνήσεων τους) χρησιμοποιούν παρόμοιες λύσεις.