Άγονες Γραμμές

• Thread starter Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Άγονες Γραμμές - 2012 edition

Επίσης να βάλουμε και τον παράγοντα στο διαγωνισμό και τα πολιτικά παιχνίδια ε ? μην περιμένουμε να δωσουν γραμμες εκεί που πρέπει...
Γνώμη μου, αν και ξέρω οτι οι πιο πολλοι θα διαφωνησουν οι γραμμες θα δωθουν στους 4 ΟΑ/Α3/Α2/SEH.
Aλλά ώς το Φεβρουαριο-Μάρτιο....έχουμε ακομα.

Φιλε Αakunz φυσικα και γνωριζω προσωπα και καταστασειςΓια τα refund που λες εχεις δικιο,ξερω καποια τηλεφωνα που μπορω να σταδωσω αν ισχυουν ακομα.....αν και δεν πιστευω οτι θα βγει κατι,και εννοειται οτι safety comes first.
Nα μην ξεχναμε ομως οτι τεχνικα ,και μαλιστα σοβαρα εχουν ολες οι εταιρειες,οπως και ατυχηματα..Ξερεις ποσες φορες το καλοκαιρι καποια καθυστερηση λογω τεχνικου προβληματος των ΟΑ(τουλαχιστον εδω που ειμαι εγω) βαπτιστηκε καθυστερηση λογω εναεριας κυκλοφοριας,ή καθυστερημενη αφιξη από αλλο αεροδρομιο,ή ενα σωρο αλλες αιτίες.
Ο λογος?
Μια καθυστερηση λογω τεχνικου δεν αναστατωνει τους επιβατες και δεν επισηρει προστιμο για slot violation απο την Υπα,όπως αλλες αιτίες.

ΦιλεΤασο,
Παιζονται πολιτικα παιχνιδια σιγουρα αλλανομιζω οτι η minoan θα παει τουλαχιστον 5 -7γραμμες.
Σκεψου το.......

Ο ιδιος ανθρωπος που ηταν στην ΖF διοικει τωρα την MIN,αρα ννωριζει απο προσφορες,υποβολη φακελων κτλ αφου το απεδειξε με την ZF
Η εταιρεια στηνεται επι ενα σχεδον χρονο με αποκλειστικο σκοπο τις αγονες,δεν νομιζω να μπορει να σταθει σε τακτικα δρομολογια με των ανταγωνισμο των ΟΑ3
Η χρονικη διαρκεια ειναι 04 χρονια τωρα,και οι 2 χρονια οπως τον προηγουμενο διαγωνισμο,αρα τους δινει χρονο εφοσων παρουν καποια αγονα να αναπτυξουν το δικτυο τους........
Ολα αυτα εμενα με προιδεαζουν οτι η ΜΙΝ θα δωσει μηδενικο τιμημα σε αρκετα δρομολογια,και τελικα μπορει να τα παρει αφου η ΟΑ εχει αποδειξει οτι μεχρι τωρα δεν δινει πουθενα μηδενικο τιμημα......Ειδωμεν

VOG":3hcdxbuz said:
Nα μην ξεχναμε ομως οτι τεχνικα ,και μαλιστα σοβαρα εχουν ολες οι εταιρειες,οπως και ατυχηματα..Ξερεις ποσες φορες το καλοκαιρι καποια καθυστερηση λογω τεχνικου προβληματος των ΟΑ(τουλαχιστον εδω που ειμαι εγω) βαπτιστηκε καθυστερηση λογω εναεριας κυκλοφοριας,ή καθυστερημενη αφιξη από αλλο αεροδρομιο,ή ενα σωρο αλλες αιτίες.
Πραγματικα πες μου ποτε εγινε αυτο? Εκτος αν οταν οι ΕΕΚ εκαναν τις κινητοποιησεις τους η ΟΑ ελεγε "δικαιολογιες" κατα τη γνωμη σου. :wall:

NFEEFE
Oχι στην απεργια των ελεκτων,αλλα σε αλλες φορες,και οχι σε πολυ μεγαλες καθυστερησεις,μισαωρα,εως μια ωρα.
Τα σηματα που εβλεπα στελνονταν απο Αθηνα IR41ή ΙR46 ως delay codes(πιστευω να γνωριζεις τους κωδικους) και τα βαπτιζαν IR93/IR81

Οχι παντα βεβαια για να ειμαι ειλικρινης,αλλα γινονταν κατα κορον με την παλια ΟΑ,πιστεψε με...

Τους 11 διαγωνισμούς, τις 11 άγονες γραμμές τις πήρε αυτή η εταιρία, που πήρε το χαρτί πέντε λεπτά πριν. Για χτύπησε χαμηλά… Ξέρετε πόσα θα ωφεληθεί η Ελλάδα;
Καθολου γιατι τα λεφτα προερχονται απο την ΕΕ... :wall: :wall:
Τι να περιμενεις απο τον ανθρωπο που ειπε αυτο??? :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=P-elOawuDh8
Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας :wall:

Οχι παντα βεβαια για να ειμαι ειλικρινης,αλλα γινονταν κατα κορον με την παλια ΟΑ,πιστεψε με...
Και ξαναρωταω... ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΠΟΑ?? Εχει κατεβει στο διαγωνισμο και δεν το ξερω?

Οχι φυσικα,η παλια ΟΑ δεν εμπαινε καν στην διαδικασια και το αγχος ενος διαγωνισμου,επαιρνε το πακετο ανετα και χαλαρα.
Οπως ειπα ομως ορισμενες πρακτικες και νοοτροπιες δεν αλλαζουν ευκολα.

Για να ερθω στο σχολιο σου ξερεις ποσο εξυπηρετει εναν manager σταθμου να ρινει την καθυστερηση σε air traffic ή late arrival from another station?

metanastis83":34e72fuj said:
Ο κ. Καρατζαφέρης παραδέχθηκε ανάμιξη στο διαγωνισμό των άγωνων γραμμών. Υπήρχε η καχυποψία για την έκδοση της άδειας την "τελευταία στιγμή", με τη δήλωση αυτή ήρθε και έδεσε το γλυκό.

Εντάξει! Ο άνθρωπος είναι απλά ηλίθιος... :wall:
Παραδέχεται ωμή παρέμβαση στους μηχανισμούς του κράτους μέσω του "Υπουργού τους". Έλεος... :thx:
Ότι γνωρίζει ήδη ότι η ΜΙΝΟΑΝ πήρε και τις 11 γραμμές που ζήτησε...άρα έχουν ανοίξει τις οικονομικές προσφορές :banana:
Και το κορυφαίο είναι αυτό που λέει στο τέλος : "...πείτε μου λοιπόν! Πόσα τέτοια μπορούμε να κάνουμε;..." :great: Άραγε που απευθύνεται...?

VOG έχεις απόλυτο δίκιο. Η ΜΙΝΟΑΝ, που δεν γνωρίζεις τους ιδιοκτήτες της, θα τις πάρει τελικά τις γραμμές. Και κυρίως θα τις πάρει μέσα από κρυστάλλινες διαδικασίες. Όλα στο φως. Όχι όπως γινόταν μέχρι σήμερα με τους άλλους δύο... Τώρα η λαμογιά γίνεται φανερά... Μέσα από το ΛΑΟΣ TV...

Πραγματικά αν δεν είχα εκνευριστεί τόσο πολύ θα μπορούσα μέχρι και να γελάσω με όλα αυτά...

Φιλε απο τα Κυθηρα,
Καπως ετσι ειναι τα πραγματα,παιζονται παιχνιδια χοντρα με τις αγονες αλλα μην νομιζεισ οτι ειναι και καλο αυτο γιατην ΜΙΝ,καθως δημιουργει κακο προηγουμενο και δυσπιστια με επιβατες και ΟΑ3 πριν καν κανει καποιο δρομολογιο οποτε μαλλον θα κυνηγηθει και παλι αγρια οπως η ZF.
Mαλλον ο βγενο και ο Βασιλακης θα χαμογελανε ηδη,αντι να θυμωνουν...

και μαλλον δεν ειναι το μονο παιχνιδι που παιζει αυτη την εποχη καθως ακομα τρεχει και ο διαγωνισμος για το handling οπου ειναι και τα χοντρα λεφτα.
Εκει να δεις.......Νοεμβριο ειχαν πει οτι θα τελειωνε,και πηγε Ιανουαριος και ακομα τιποτα.Ειδωμεν

alekoskit":3t1ncbbl said:
metanastis83":3t1ncbbl said:
Ο κ. Καρατζαφέρης παραδέχθηκε ανάμιξη στο διαγωνισμό των άγωνων γραμμών. Υπήρχε η καχυποψία για την έκδοση της άδειας την "τελευταία στιγμή", με τη δήλωση αυτή ήρθε και έδεσε το γλυκό.

Εντάξει! Ο άνθρωπος είναι απλά ηλίθιος... :wall:
Παραδέχεται ωμή παρέμβαση στους μηχανισμούς του κράτους μέσω του "Υπουργού τους". Έλεος... :thx:
Ότι γνωρίζει ήδη ότι η ΜΙΝΟΑΝ πήρε και τις 11 γραμμές που ζήτησε...άρα έχουν ανοίξει τις οικονομικές προσφορές :banana:
Και το κορυφαίο είναι αυτό που λέει στο τέλος : "...πείτε μου λοιπόν! Πόσα τέτοια μπορούμε να κάνουμε;..." :great: Άραγε που απευθύνεται...?

VOG έχεις απόλυτο δίκιο. Η ΜΙΝΟΑΝ, που δεν γνωρίζεις τους ιδιοκτήτες της, θα τις πάρει τελικά τις γραμμές. Και κυρίως θα τις πάρει μέσα από κρυστάλλινες διαδικασίες. Όλα στο φως. Όχι όπως γινόταν μέχρι σήμερα με τους άλλους δύο... Τώρα η λαμογιά γίνεται φανερά... Μέσα από το ΛΑΟΣ TV...

Πραγματικά αν δεν είχα εκνευριστεί τόσο πολύ θα μπορούσα μέχρι και να γελάσω με όλα αυτά...

Για μισο λεπτο...Εδω 2 πραγματα μπορει να συμβαινουν: Η ο Καρατζαφερης ειναι οντως ηλιθιος η κατι ηξερε πριν την ληξη υποβολης του διαγωνισμου και μιλαει εκ του ασφαλους. Στη πρωτη περιπτωση αυτο που κανει ειναι να δινει οχι μονο τον <<Υπουργο>> του αλλα και τον ιδιο καθως επισης τΙς Μινωικες και οσους αλλους εμπλεχτηκαν στο στησιμο καθοτι απαξ και ανοιχτουν οι οικονομικες και εστω ενας κανει μια ενσταση για αυτο το λογο αμεσως ολοι ξεσκεπαζονται!. Στη δευτερη περιπτωση υπαρχει η πιθανοτητα να ειχε μαθει ο Καρατζαφερης οτι οι των Μινωικων θα προλαβουν να ειναι ετοιμοι για τον διαγωνισμο (κατι που οι υπολοιποι ανταγωνιστες ναι μεν ηξεραν για τις προσπαθειες των Μινωικων να παρουν AOC αλλα δεν πιστευαν ουτε μια στο εκατομμυριο οτι θα προλαβαιναν και τωρα να εφαγαν τα μουτρα τους) και βαζοντας τα κατω να ειδε οτι εφοσον ΟΑ και Αιγαιου θα τα εκαναν πλακακια αλλη μια φορα μεταξυ τους και δεν θα χτυπιοντουσαν αρα θα επαιρναν γραμμες στις τιμες που θελανε αυτοι τωρα με τις Μινωικες αποκλειετε να εχουν δωσει μικροτερες τιμες απο τις Μινωικες!
Οπως και να εχει το πραγμα ομως ειναι πολυ χοντρο με αυτο που βγηκε και ειπε καθοτι θα πρεπει να μπορει να υποστηριξει αλλα και να αποδειξει τα λογια του αυτα!. Και για να κανω λιγο και το δικηγορο του διαβολου τωρα: Αν καποιος απο ΟΑ,Αιγαιου κτλ κανει επισημη καταγγελια για τα οσα ειπε ο Καρατζαφερης και ζητηση διερευνηση αυτων ποια θα ειναι η τροπη του διαγωνισμου, ποιος θα ωφεληθει απο μια πιθανη ακυρωση του;