Re: Άγονες Γραμμές - 2012 edition
Αγαπητέ φίλε VOG
Σαν νέο μέλος εδώ στο forum πραγματικά διάβαζα και συνεχίζω να διαβάζω με ιδιαίτερη προσοχή αυτά που γράφεις.
Είπα να μην δώσω συνέχεια - ασχοληθώ ξανά στο topic αυτό καθώς δεν απορρέει κάτι ουσιαστικό. Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω δυστυχώς αναγκάζομαι να δώσω συνέχεια επί του θέματος.
Πραγματικά εντυπωσιάζομαι από έναν άνθρωπο που κατάφερε μέσα σε λίγες μέρες να εκτινάξει το topic αυτό όχι με τις ουσιαστικές πολυετές αεροπορικές (όπως αναφέρεις) γνώσεις του, αλλά με κάθε είδους πρόχειρη αναφορά.
Μια συμβουλή από έναν μικρότερο σε ηλικία.
Έχοντας και εγώ την εμπειρία μου στον χώρο των αερομεταφορών και του τουρισμού από πολλές πλευρές θέλω να σου γράψω ότι στο επάγγελμα – χώρο αυτό δεν σηκώνει παρωπίδες.
Επειδή είσαι (όπως αναφέρεις) μέσα στα πράγματα σου παραθέτω τις παρακάτω ερωτήσεις :
1 - Έχεις κοιτάξει το θέμα αυτό από πλευρά τουρισμού ;
2 - Έχεις ρωτήσει ποια είναι η γνώμη (του τουρισμού) για τις αεροπορικές εταιρίες που εκτελούν τις άγονες ;
3 - Έχεις ρωτήσει τα ταξιδιωτικά γραφεία των ακριτικών μας περιοχών την αντιμετώπιση και τα σχόλια από τους πελάτες ;
4 - Έχεις ρωτήσει τους τοπικούς εκεί φορείς (των ακριτικών περιοχών) αν είναι ευχαριστημένοι από την αεροπορική τους σύνδεση στο παρελθόν και τι προσδοκούν για τον μέλλον ;
Το θέμα αυτό είναι σημαντικό και να προσέχουμε τι γράφουμε.
Θα σου προτείνω να γίνεις ρεαλιστής της Ελληνικής αεροπορίας , χωρίς παρωπίδες. Κακό δεν είναι να υπερασπίζεσαι τις απόψεις σου, αλλά όλοι εδώ σε αυτό το topic έχουμε τελείως διαφορετικές – αντίθετες απόψεις μαζί σου (τυχαίο
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
) και μην προσπαθείς με την πολυετή εμπειρία σου να μας τις επιβάλεις . Δεν είσαι ο μοναδικός που ασχολείται με την αεροπορία, είμαστε και άλλοι εδώ που κρατάμε χαμηλό προφίλ και απλά καταθέτουμε τις απόψεις μας με ήπιο τρόπο.
Ολοκληρώνοντας θέλω σε παρακαλώ να απαντήσεις σε όλους μας αγαπητέ VOG στις παρακάτω 2 ερωτήσεις έτσι απλά για να ξέρουμε με ποίον ανταλλάσσουμε αεροπορικές απόψεις .
1) Τελικά είσαι 25 η 29 χρόνια στο χώρο ;
2) Τελικά είσαι κάτοικος άγονης γραμμής η της Κρήτης ;
Ο εννοώ εννοείτο …………………
VOG":1d4pz1hg said:
φιλοι μου,
ειμαι καινουργιο μελοσ και γραφω για πρωτη φορα,αλλα ειμαι 25 χρονια στον αεροπορικο χωρο.
Σεβομαι τους εργαζομενους τησ ΟΑ/3γιατι παραλληλα με αυτους εχω πορευτει στη δουλεια μου τοσα χρονια(29 )
alekoskit":1d4pz1hg said:
Αγαπητέ VOG,
επειδή όπως λες ξέρεις τα πράγματα από μέσα, θα σου πρότεινα να βγεις και λίγο να τα δεις απ' έξω γιατί είναι φανερό ότι δεν είσαι κάτοικος άγονης γραμμής
Αγαπητοι φιλοι,και κυριως εσυ απο τα Κυθηρα,Ειμαι κατοικος αγονης γραμμης,αρα επεσες πολυ εξω
Και κατι αλλο φιλε και συντοπιτη Γρηγορη.....
Τελικά τι ισχύει από τα παραπάνω που κατά καιρούς έχεις γράψει ;
Ευχαριστώ
Φίλε VOG χωρίς καμία περαιτέρω διάθεση προσωπικής αντιπαράθεσης .
Φιλικά
Gregorys T.