Aegean Bonus Visa

Να ναι. Ήταν πρόσθετη πληροφορία γενικότερα ότι δεν μπορείς να έχεις και τις 2 πιστωτικες. Προσωπικά δεν είχα πιστωτική και ημουν ασχετος, λόγω της aegean έβγαλα. Οπότε σε όσους δεν γνωρίζουν πηγαίνει

Έχω την ALPHA Enter Bonus με συνδρομή 6ε/χρόνο. Έχω μαζέψει ~25000 πόντους. Αν βγάλω και την χρεωστική AEGEAN Bonus Visa , θα μπορέσω να μεταφέρω; μετατρέψω; τους πόντους απο την ENTER σε μίλια;

Ναι το ξέρω, ήδη μπορώ να κλείσω εισητήριο, καποια στιγμή τους επόμενους μήνες.
Με την χρεωστική AEGEAN Bonus Visa, δεν μετατρέπονται πόντοι σε μίλια;

Last edited by a moderator:
Nαι. Μονο οι πόντοι που συλλέγονται με αυτή.

Ωραία, μάλλον θα εκδώσω και την aegean bonus visa, να συλλέγω με εκεινη ποντους και να τους μετατρέπω σε μίλια.
Θα εξαργυρώσω του υπάρχοντες πόντους σε ενα ταξίδι και μετά θα κανω το switch καταργώντας την enter bonus.

Καλησπέρα! Έχει μετατρέψει κανείς σε μίλια επιπλέον πόντους που έχει αποκτήσει πχ απο αγορές στον Κωτσόβολο; Όπως βγάζει κατα καιρούς 20.000 επιπλέον πόντους με την αγορά του τάδε προϊόντος. Φαντάζομαι πως δεν μετράνε αλλά και πάλι δεν έχω βρει πουθενά στους όρους να διαφοροποιούνται από τους πόντους της ίδιας της συναλλαγής.

Πολλές φορές έχουν μετατραπεί οι έξτρα πόντοι από προσφορές σε μίλια. Εγώ έχω δώσει πάγια εντολή να μετατρέπονται αυτόματα κάθε μήνα οι πόντοι σε μίλια. Και επειδή κυνηγάω τέτοιου είδους προσφορές έχουν μετατραπεί δεκάδες φορές πόντοι από προωθητικές ενέργειες σε μίλια, στο τέλος κάθε μήνα.

Καλό αυτό, εγώ συνήθως τους μεταρέπω πιο πριν αν και έχω και την πάγια. Αν πάω τώρα να τους μεταρέψω δεν μου τους εμφανίζει. Σήμερα μπήκαν 50.000 συγκεκριμένα

Άσε να τραβηχτούν μόνοι τους στο τέλος του μήνα. Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα