Aegean Bonus Visa

Θυμάμαι ότι κάποιο μέλος είχε αναφέρει ότι έχασε τα μίλια του με την ακύρωση της κάρτας. Θα βρω τη δημοσίευση που είχε γίνει στο φόρουμ.

EDIT: Μόλις το βρήκα. Για δείτε κι εσείς

Last edited:
@aakunz
Εδω λεει οτι απενεργοποιηθηκε η καρτα μιλιων του λογω του οτι δεν εκανε πτησεις.
Δεν λεει οτι του πηραν πισω τα μιλια επειδη ακυρωσε την πιστωτικη
Λεει οτι επαψε να ισχυει καποιο προνομιο που αναφερει οτι εχωντας την πιστωτικη δεν ληγουν τα μιλια
Μηπως το 2013 που είναι το post η καρτα μιλιων εληγε αν δεν κανεις πτησεις για καιρο;
Τωρα δεν υπαρχει τετοιος περιορισμος
Οπότε το ολο θεμα ειναι αυτη τη στιγμή ανύπαρκτο.

Β. Μίλια Εξαργύρωσης (Award Miles): Τα Μίλια Εξαργύρωσης αφορούν στα Μίλια που κάθε Μέλος συγκεντρώνει, προκειμένου να τα εξαργυρώσει, ανταλλάσσοντάς τα με προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχει το Πρόγραμμα. Τα Μίλια Εξαργύρωσης συγκεντρώνονται από πτήσεις της Aegean, της Olympic Air και από προϊόντα και υπηρεσίες των Συνεργατών του Miles+Bonus και δεν έχουν ημερομηνία λήξης.
Kεφαλαιο 4
Post automatically merged:

Σκέφτομαι σοβαρά να καταργήσω την premium Aegean Bonus Visa.... Οπότε μάλλον δεν υπάρχει λόγος να κρατήσω την premium...

Δεν ταξιδεύεις ποτέ μαζί με κάποιον άλλο;
Το 1+1 αξίζει πολύ περισσότερο από την ετήσια συνδρομή της.
Επίσης η συγκέντρωση μιλίων από τη χρήση της κάρτας δεν σου είναι χρήσιμη;

Last edited:
Δεν ταξιδεύεις ποτέ μαζί με κάποιον άλλο;
Το 1+1 αξίζει πολύ περισσότερο από την ετήσια συνδρομή της.
Επίσης η συγκέντρωση μιλίων από τη χρήση της κάρτας δεν σου είναι χρήσιμη;
Πραγματικά τα αξίζει τα 80 ευρώ και με το παρα πολυ παραπανω. Κλείνεις πχ εντός Ευρώπης το πιο μακρινό business με το 1+1 και παίρνεις κάπου στα 8000 μίλια αναβάθμισης. Το είχα κάνει πέρυσι ath-bod με 1.050 σύνολο και πήγε καπου 250 το άτομο. Φέτος ίσως DUB ή LIS

'Εχετε δίκιο σε αυτό όμως αυτή η ταλαιπωρία με τα κουπόνια καταντάει κοροϊδία...

Εμένα μου ακύρωσαν τα κουπόνια όταν ακύρωσα την πιστωτική κάρτα λόγω κλοπής. Είχα πληρώσει τα 80 το χειμώνα , Αύγουστο την έχασα και τα κουπόνια ακυρωθηκαν.

Θεωρώντας ότι έλαβες αντικατάσταση με νεα κάρτα, επικοινώνησε να στα επαναφέρουν.

Πληροφοριακά όταν κάνεις κράτηση για Aegean Travel Packages, το πληρωτέο ποσόν είναι 1€=1 πόντος και όχι Χ4 όπως όλες οι συναλλαγές με την Aegean. Παρ' όλο που ουσιαστικά κλείνεις μέσα από το site της Aegean και φαίνεται στη χρέωση η Aegean Airlines ως έμπορος, το X4 δεν ισχύει γιατί (όπως μου είπαν στο τηλεφωνικό κέντρο) θεωρείται κράτηση από... πρακτορείο.:rolleyes:

Σε αγορά στο αεροπλάνο στo shop on board, η alpha bank μου είπε ότι δεν δίνει x4 πόντους γιατί αφορά μόνο αγορά εισιτηρίων.

Επίσης στο θέμα που είχα (πλήρωνα συνδρομή 40 ευρώ κ τους πόντους τους μετέτρεπαν 4 προς 3) δεν έβγαλα άκρη με κανέναν, οπότε ακύρωσα την κάρτα και κάποια στιγμή θα βγάλω καινουργια.

Θελει πολύ πρήξιμο για να βγάλεις άκρη με τους πόντους. Πάντως δεν λέει πουθενά για αγορά εισιτηρίων. Στα benefits της πιστωτικής αναφέρει ×4 στην aegean που είναι και μεγάλος συνεργάτης και ο λόγος που δημιουργήθηκε η κάρτα
Post automatically merged:

Screenshot_20240212_130215_Chrome.jpg
Εγώ καταλαβαίνω πως είναι 2 διαφορετικά πράγματα

Σε παλιότερο shop on board μια χαρά μου πίστωσαν Χ4 στο ποσό που ξόδεψα