Aegean Bonus Visa

@stefanv:
Η λογική λέει ότι στην πρόσθετη κάρτα, τα μίλια θα αποδίδονται στο λογαριασμό του κυρίως μέλους.
Και στην Πειραιώς έτσι γίνεται με τη Miles & More

Δωρεάν δεν είναι οι πρόσθετες;
Αν σε ενδιαφέρει, δοκίμασε και μας επιβεβαιώνεις
Αν το πρόσθετο μέλος είναι σύζυγος και ταξιδεύετε μαζί, καλύτερα να βγαλει άλλη κάρτα, για να έχετε και τα ετήσια προνόμια x2
Έχει τα προνόμια χ2 αλλά και τη συνδρομή χ2. Κι επίσης για κοινά έξοδα, η επιβράβευση μένει η ίδια. Δηλαδή αν ψωνίζει ένα σπίτι 400 ευρώ το μήνα ΑΒ είτε τα ψωνίσουν απο μια κάρτα είτε απο δύο (από 200), τα μίλια ίδια είναι. Οπότε μετά πρέπει να δεις αν τα προνόμια που ανανεώνονται αξίζουν την έξτρα συνδρομή.

Οι πιστωτικές που δίνουν κουπόνια έκπτωσης -20€ και -25€, μήπως στους όρους έχουν τίποτε περίεργα; (πχ. ελάχιστη τιμή 100€ ή η έκπτωση γίνεται στο ναύλο και όχι στους φόρους κτλ κτλ;)

Όλες οι εκπτώσεις έχουν να κάνουν μόνο με το ναύλο

Να ρωτήσω και εγώ κάτι, τα μίλια καλωσορίσματος μετά από πόσο καιρό μπαίνουν, θυμάται κάνεις?

Εμένα τώρα ως ημερομηνία εμφανίζεται η ημέρα έγκρισης της κάρτας αλλά προφανώς δεν ισχύει. Απ'οσο θυμάμαι περάστηκαν μαζί με τους πόντους του πρώτου μήνα.

Όντως σαν ημ/νια εμφανίζεται η ημέρα έγκρισης της κάρτας, και τα μίλια εμφανιστήκαν μερικές μέρες μετά την ενεργοποίση της φυσικής κάρτας. Τα ΕΛΤΑ έκαναν κανα μήνα να την φέρουν οπότε όσο και αν έκανα συναλλαγές από το google wallet / internet (πριν ενεργοποιήσω την φυσική κάρτα) και δεν έβλεπα κάτι αναρωτιόμουν αν κάτι εχει παει στραβα.
Ευχαριστώ και τους δυο.

Ναι τα ΕΛΤΑ αργούν απελπιστικά. Κι εγώ την χρησιμοποιούσα απο το κινητό και είχα την ίδια απορία. Αν θυμάμαι καλά ξεπέρασε τον μήνα. Μάλιστα η κάρτα ήρθε μαζί με τον πρώτο της λογαριασμό, την ίδια μέρα :rolleyes:

Εμενα έκανε λιγότερο χρόνον έρθει η πιστωτική. Το κακό είναι πως έρχεται κουριερ για υπογραφές κτλ. Πλέον γίνεται μέσω ebanking αλλά της aegean η premium ακόμα όχι.

Η alpha κάνει έρευνα για την aegean premium
Screenshot_20240912_203345_Chrome.jpg