Aegean Bonus Visa

• Thread starter Thread starter manos_p
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
@chr04

Μήπως έχεις την παλιά;
Αν είναι η καινούργια, εννοείται ότι το αναφέρεις στην Aegean.

Ή μήπως, παρά την καινούρια κάρτα, αυτά τα μίλια ή κάποιο μέρος τους είναι μαζεμένο με την παλιά...

Είχε έρθει ενημέρωση στους κατόχους της παλιάς ότι αν τη διατηρήσουν, μειώνεται σε 4:3 η αναλογία μετατροπής.
Ωστόσο οι παλιές κάρτες έχουν τη δωρεάν συνδρομή (με ετήσιες συναλλαγές άνω του απαιτούμενου ποσού, αν δεν κάνω λάθος 2.000 ευρώ)

Εγώ έχω παλιά με συνδρομή. Την έβγαλα ένα χρόνο πριν τις αλλαξουν

Επειδή και εγώ την είχα από το 2017, μάλλον δεν κατάλαβες αυτό που έγραψα. Οι όροι της παλιάς σχετικά με τη συνδρομή ήταν:

Συνδρομή Κύριου μέλους: Ευρώ 24
Πρόσθετου μέλους: Ευρώ 0
γ) Η κάρτα προσφέρεται χωρίς χρέωση συνδρομής για το 1ο έτος. Η κάρτα προσφέρεται επίσης χωρίς χρέωση ετήσιας συνδρομής εφόσον: i) το ύψος των ετήσιων αγορών με χρήση κύριας και πρόσθετης κάρτας κατά το προηγούμενο έτος ήταν μεγαλύτερο ή ίσο των Ευρώ 2.000 και ii) ο λογαριασμός της κάρτας είναι ενήμερος.

Παρότι είναι μικρή η συνδρομή της, δεν είναι δύσκολο να μηδενιστεί με τον παραπάνω όρο.

Εγώ συνδρομή 40 ευρώ πληρώνω και σίγουρα καλύπτω τα 2000 επειδή ολές τις αγορές τις κάνω μέσω της κάρτας.
Θα ψάξω να βρω τι όρους υπέγραψα.

Mα 40 ευρώ συνδρομή έχει η καινούργια classic με αναλογία 4:4
Ο μόνος λόγος να κράταγε κάποιος την παλιά ήταν η μηδενική συνδρομή.
Εσύ δεν έχεις κανένα λόγο, ζήτα την καινούργια! Ή σκέψου και την Premium με άλλα 40 αν σε ενδιαφέρουν τα benefits που δίνει (το Δωρεάν εισιτήριο για τον/την συνοδό σας θεωρώ ότι αξίζει από μόνο του το ποσό της συνδρομής)

και μόνο αυτό αξίζει! σίγουρα βγάζεις τα 80 ευρώ!

Δύο παγίδες (και φάουλ κατ εμέ) που αφορούν τα κουπόνια της Premium.
:arrow: Έχω κλείσει award εισιτήριο για Ευρώπη. Η πτήση αναχώρησης γίνεται με Aegean και η επιστροφή με άλλη εταιρία. Μπαίνοντας να χρησιμοποιήσω το κουπόνι της upfront θέσης μου έβγαζε error. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με ενημέρωσαν ότι επειδή η επιστροφή είναι με άλλη εταιρία δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω κουπόνι. Τους εξήγησα ότι το κουπόνι αφορά πάντα μία πτήση και όχι και τις δύο του roundtrip και θέλω να το χρησιμοποιήσω σε αυτή τη μία πτήση που γίνεται με Α3. Παρ' όλα αυτά και παρόλο που η πτήση αναχώρησης γίνεται με Α3, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε κουπόνι σε κανένα σκέλος εφόσον εμπλέκεται άλλη εταιρία σε άλλο σκέλος της ίδιας κράτησης.:doubt:

:arrow: Αφού δεν έκατσε αυτό, δοκίμασα να χρησιμοποιήσω το κουπόνι για upfront σε one way award πτήση εξωτερικού που γίνεται με Aegean. Μπαίνοντας στις θέσεις είχε διαθέσιμες τις κανονικές θέσεις αλλά δεν μου έδινε τη δυνατότητα να επιλέξω upfront ή emergency exit με την σημείωση ότι αυτές θα είναι διαθέσιμες όταν ανοίξει το check in. Βάζω το κουπόνι, το οποίο το δέχεται το σύστημα αλλά και πάλι οι upfront παραμένουν μη επιλέξιμες. Στην τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν στην αρχή ότι τα κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πτήσεις εξαργύρωσης διαβάζοντας μου τον παρακάτω όρο
  • Δεν υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του εκπτωτικού κωδικού κατά την εξαργύρωση μιλίων για την αγορά εισιτηρίου εξαργύρωσης.
Εξήγησα ότι ο όρος αναφέρεται στο ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κουπόνι για την αγορά εισιτηρίου εξαργύρωσης και όχι για την κράτηση θέσης σε ένα υπάρχον award εισιτήριο. Εκεί μπλόκαρε και μου είπε ότι όντως δεν αναφέρεται ευκρινώς ο όρος και θα το δει με το αρμόδιο τμήμα και θα καλέσει πίσω.