Aegean Bonus Visa

Αν διαβάσετε λίγο παραπάνω, έχω ένα θέμα ότι ενώ πληρώνω συνδρομή 40 ευρώ, επειδή έχω παλαιότερη καρτα μου κάνει την μετατροπή 4 προς 3.
Σε επικοινωνία με την Alpha Bank, μου είπαν να κάνω αίτηση για καινούργια, αλλά οι πόντοι που έχω συλλέξει (20000 περίπου) θα μετατραπούν 4 προς 3.
Υπάρχει περίπτωση αν επικοινωνήσω με την Αegean να κάνουν 4 προς 4;

Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση! Αφού οι πόντοι έχουν συλλεχθεί με την παλιά κάρτα (και άρα 4:3) πως θα κάνουν 4:4; Εφόσον πάρεις την νέα κάρτα, ότι συναλλαγές κάνεις με αυτήν θα είναι 4:4.

Αν διαβάσετε λίγο παραπάνω, έχω ένα θέμα ότι ενώ πληρώνω συνδρομή 40 ευρώ, επειδή έχω παλαιότερη καρτα μου κάνει την μετατροπή 4 προς 3.
Σε επικοινωνία με την Alpha Bank, μου είπαν να κάνω αίτηση για καινούργια, αλλά οι πόντοι που έχω συλλέξει (20000 περίπου) θα μετατραπούν 4 προς 3.
Υπάρχει περίπτωση αν επικοινωνήσω με την Αegean να κάνουν 4 προς 4;
Στις 20/1 σου είχα γράψει ότι αν είχες την παλιά θα είχες δωρεάν συνδρομή.
Τι έγινε με αυτό; Μίλησες, το ξεκαθάρισες;
Επίσης, αν πρόκειται να πληρώνεις συνδρομή 40, μήπως σε συμφέρει να πληρώνεις 80 στην Premium και να έχεις τα οφέλη της; (Αν ταξιδέυεις με ένα ακόμα άτομο, αποσβαίνεις τη συνδρομή αμέσως λόγω του δωρεάν εισιτηρίου συνοδού)

Υπήρχε η πρώτη με την δωρεάν συνδρομή, μέρα βγάλαν αυτή που έχω εγώ με συνδρομή 40 ευρώ κ μετατροπή 4 προς 4, και μετά έβγαλαν την καινούργια που εκδίδουν τώρα με 4 προς 4, και εμένα μου μετατρέπουν τα μίλια 4 προς 3.

Οπότε απομένει να σκεφτείς, αν πρόκειται να πληρώνεις συνδρομή 40, μήπως σε συμφέρει να πληρώνεις 80 στην Premium και να έχεις τα οφέλη της

Το θέμα μου είναι ότι αυτά τα μίλια που έχω ήδη δεν μου τα μετατρέπουν 4 προς 4.

Η Aegean μου απάντησε γενικά ότι αυτοί είναι οι όροι και να μιλήσω με την τράπεζα. Μπαλάκι.

Ξεχασέ το για αυτά. Τζάμπα ασχολείσαι.

Promo με νέες αιτήσεις για ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ Aegean Bonus Visa (ετήσια συνδρομή 20 ευρώ)

3.000 μίλια αναβάθμισης
+ promo:
Κάντε αίτηση για να αποκτήσετε χρεωστική κάρτα Aegean Bonus Visa Debit από 15.05.2023 έως και 16.07.2023 και κερδίστε 1+1 δωρεάν εισιτήριο για το επόμενο ταξίδι σας σε οποιονδήποτε προορισμό της AEGEAN ή της Olympic Air. To κουπόνι με την μορφή εκπτωτικού κωδικού για το 1+1 δωρεάν εισιτήριο θα καταχωρηθεί αυτόματα στον Miles+Bonus λογαριασμό σας μετά την ενεργοποίηση της κάρτας σας και ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 31.12.2023 και για πτήσεις από 25.09.2023 έως και 31.03.2024, μέσω του aegeanair.com, του olympicair.com ή του AEGEAN app.

(Πληρώνεις το 1 εισιτήριο και για το 2ο πληρώνεις μόνο τους φόρους)

Δεν προκύπτει απο πουθενά ότι όποιος έχει την πιστωτική, δεν μπορεί να αιτηθεί τώρα με το promo και τη χρεωστική.

Εχω και την aegean debit και την πιστωτική. Δεν μπορείς να βγάλεις και τις 2 πιστωτικες της aegean

Πουθενά δεν έγραψα ότι μπορείς να βγάλεις και τις 2 πιστωτικές της Aegean.
Έγραψα: Δεν προκύπτει απο πουθενά ότι όποιος έχει την πιστωτική, δεν μπορεί να αιτηθεί τώρα με το promo και τη χρεωστική
Άρα επιβεβαιώνεις ότι γίνεται κανονικά να έχει κανείς καί την πιστωτική, και τη χρεωστική.
Δεν διαφωνούμε κάπου.