ΥΠΑ,μια διεφθαρμενη υπηρεσια,που πρεπει να "κλεισει"....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Καλυτερα ολα αυτα που ειπε ο φιλαρακος ο seven up παρα καρεκλοκενταυρος και οκνος τεμπελχανας. Καποτε ομως φιλε μου θα τα καταφερουμε να γινουμε σαν και εσας... Δεν θα μας θιγει τιποτα, θα μας φτυνουν και θα ψαχνουμε ψιχαλες....

LOL οφειλω να πω οτι το seven up μου αρεσε!

"Εμας"? Ποιους "εμας"?

Και εξακολουθω να θεωρω την απαντηση/επιθεση σου προς τον GP707 και το forum αδικη. Ναι, το εχουμε ξαναακουσει. Το airliners.gr ειναι φερεφωνο της ΥΠΑ, της Aegean, της Airbus, του ΑΙΑ, του Κομμουνισμου, της Coca-Cola και του Cillit Bang. Οσοι ποτε αντισταθηκαν σε αυτο, εξαφανιστηκαν με ban. Επειδη αντισταθηκαν, ετσι? Οχι επειδη εκραζαν προς καθε κατευθυνση και οποιον παρει ο χαρος, και με λογια που μονο μετρημενα δεν ηταν...

Τζαμπα μανια καταδιωξης εχετε ρε παιδες. Αεροπορικο forum ειναι εδω μεσα. Ρηλαξ.

Φιλε seven4seven αληθεια ειναι ομορφη η συμβουλη σου για ρηλαξ. Θα σε καλεσω ομως στην πολη μου στα Ιωαννινα εσενα και τα υπολοιπα παιδια που θεωρεις οτι αδικησα και να εισαι σιγουρος, οτι θα δικαιολογησεις και την οργη μας και την αγανακτηση. Ακομα και εργαζομενος στην Υ.Π.Α. να εισαι θα σου παρει πολλες μερες να συνελθεις. Και οσο για την προσκληση ισχυει δεν ειναι για να λεμε. Ελατε να δειτε ποσο ασχημο ειναι ενας παραδεισος να ειναι αεροπορικα ακρωτηριασμενος.

Ίσως να είναι καλύτερα να κλείσει αυτή η παρένθεση που άνοιξε για το φόρουμ, την λογοκρισία, τα αφεντικά και δεν συμμαζεύετε. Έχω ακούσει πολλούς χαρακτηρισμούς εδώ και με βάση όσων γράφτηκαν τα τελευταία χρόνια, τώρα θα έπρεπε να έχουν όλοι οι συντονιστές από ένα ιδιωτικό jet και εγώ ένα A380. :shock:

Κάποτε έπαιρνα λεφτά από την Ολυμπιακή, αργότερα από την Aegean, ακολούθησε η Athens και αφού όλες αυτές δεν μπορούν να μου προσφέρουν αυτά που ζητάω τα παίρνω τώρα από την ΥΠΑ. Έχει πλάκα τι νομίζουν μερικοί εδώ. Το ότι όχι μόνο δεν παίρνω λεφτά αλλά ότι βάζω καθημερινά λεφτά από την τσέπη μου σε αυτήν την σελίδα για να υπάρχει χώρος συζήτησης δεν το έχει φανταστεί κανείς ε; :wall: Το κάνω όμως με ευχαρίστηση παρ΄ όλες τις κουταμάρες που έχω διαβάσει δημόσια και off the record.

Πάντως, Π.Α.555, τον αερολιμενάρχη Ιωαννίνων τον γνωρίζεις εσύ καλύτερα από μένα. Εγώ ούτε καν το όνομά του γνωρίζω, αλλά με τιμά που ασχολείται με το φόρουμ μας. Αλλά μάλλον δεν θα με πιστέψεις.

Οπότε ας συνεχίσει η συζήτηση για την ΥΠΑ και όχι για μένα, τους συντονιστές, τα αφεντικά κτλ κτλ κτλ. Ο sokratis_71 θα επανέλθει σε λίγες μέρες, ελπίζω προσφέροντας ενδιαφέρον στην συζήτηση.

Είχα κάποιες μέρες να παρακολουθήσω την συζήτηση και ακόμα δεν έχω καταλάβει πως ξέφυγε έτσι...
Αυτές τις μέρες ξεκίνησα να διαβάζω το "1984: Ο Μεγάλος Αδελφός" (όντας άνεργος και τι δεν βρίσκω αυτόν τον καιρό για να περνάνε οι μέρες!!)... Για όσους δεν το έχουν ακουστά μιλάει για μια κοινωνία όπου απαγορεύονται τα πάντα, λογοκρίνονται τα πάντα, εν τούτοις όμως ο πρωταγωνιστής αποφασίζει να γράψει τις σκέψεις του σε ένα τετράδιο, με κίνδυνο της ζωής του, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, άπλα ήθελε να εκφραστεί χωρίς να έχει συγκεκριμένο αποδέκτη...
Το αναφέρω αυτό γιατί κάπως έτσι γράφω και εγώ σε αυτήν την συζήτηση, δεν έχω ελπίδες ότι θα αλλάξει κάτι ή κάποιος, απλά μοιράζομαι εμπειρίες και σκέψεις...

Για να επανέλθουμε λοιπόν στην συζήτηση: μέχρι τώρα λέγαμε τι μπορεί να γίνει με την ΥΠΑ σε συλλογικό επίπεδο, να κλείσει η ΥΠΑ όπως λέει ο τίτλος της συζήτησης, κάτι το οποίο δεν γίνεται, να απολυθούν όσοι δεν κάνουν την δουλειά τους σωστά, κάτι το οποίο απλά δεν θα γίνει κ.α.. Σε προσωπικό επίπεδο όμως πως αντιμετωπίζουμε την ελληνική πραγματικότητα;

Για να γίνω πιο σαφής, θα αναφερθώ ακόμα σε ένα παράδειγμα, το οποίο έχω ακούσει, δεν ξέρω αν είναι αληθινό, θα μπορούσε όμως: είναι για δύο φίλους οι οποίοι είχαν συνεταιρικά ένα αεροπλάνο και έπρεπε να περάσει από ετήσια επιθεώρηση. Αυτοί ήταν κάπου στην επαρχία οπότε περίμεναν επιθεωρητή της ΥΠΑ να έρθει στο τοπικό τους αεροδρόμιο (αυτό μπορεί να πάρει εβδομάδες και όταν τελικά έρχεται, η αμοιβή του πηγαίνει με την ώρα και αρχίζει και "μετράει" από την στιγμή που φεύγει απο το σπίτι ΤΟΥ μέχρι την στιγμή που θα επιστρέψει, όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για ΛΕΦΤΑ, όχι αστεία). Έρχεται λοιπόν ο επιθεωρητής και όπως οι περισσότεροι, ευθυνόφοβος, δεν "περνάει" το αεροπλάνο για κάποιον ασήμαντο λόγο, τους λέει να κάνουν τις απαραίτητες εργασίες και να ξανακλείσουν ραντεβου με επιθεωρητη. Όντως , μετά από αλλές τόσες εβδομάδες, κάνουν τις εργασίες, έρχεται άλλος επιθεωρητής και τους βρίσκει άλλες ελλείψεις! Και ξανά πάλι... Στον τρίτο ή τέταρτο επιθεωρητη, μετά από κάτι μήνες ιστορία και κάτι χιλιάδες ευρώ, δεν αντέχουν άλλο κλείνουν τις πόρτες του υποστέγου τους, τον πιάνουν απο τον λαιμό, τον απειλούν και τα κατάφεραν! Υπέγραψε το αεροπλάνο και ούτε γάτα ούτε ζημιά...

Δεν παίρνω το μέρος κανενός, τώρα τουλάχιστον, το αφήνω σε εσάς... Πραγματικά δεν ξέρω αν η σωστή στάση είναι να υπομένεις όλα αυτά τα "κουλά" της ελληνικής πραγματικότητας, μέχρι να κάνουν κάτι όλοι οι συμπολίτες μας και αλλάξουμε την χώρα όλοι μαζί σαν έθνος ή να μην σηκωνεις μύγα στο σπαθί σου, να μην ανέχεσαι απο κανέναν να σου στερεί αυτά που "υποτίθεται" είναι δικαιώματα σου...

ΥΓ: κάθε ιστορία που έχω αναφέρει μέχρι τώρα, αφορά πράγματα που έχουν συμβεί σε εμένα, και είναι απολύτως αληθινά. Έχω πετύχει όμως τέτοιους επιθεωρητές και ξέρω ότι είναι άλλος ένας σάπιος κλάδος της ΥΠΑ. Καλώς ή κακώς εγώ δεν κατέφυγα στην βία. Κάνω αυτό το υστερόγραφο, γιατί αν και είμαι χειριστής, ξέρω πως οι ιστορίες κυρίως των ελλήνων πιλότων, είναι σαν τις ιστορίες των ελλήνων ψαράδων ή κυνηγών, "φουσκώνουν" λιγάκι τις ιστορίες τους δηλαδή!

Γεια σε ολους

Διάβασα το θέμα. Και δεν έμεινα έκπληκτος. :)
και αυτό γιατι 1ον Οπως όλο το ελληνικό δημόσιο , αλλα και οι περισσότεροι έλληνες ιδιώτες λειτουργούν με δικό τους μοναδικό στον ευρωπαϊκό χωρο , τρόπο . Σίγουρα χρειάζεται να αλλάξουν πολλά , αλλά πρώτα από όλα ας αλλάξει η δικιά μας νοοτροπία .
ΕΜΕΙΣ φέραμε την χώρα σε αυτό το χάλι , άλλοι για να στηρίξουν το προσωπικό τους συμφέρον ενάντια στο συνολικό και άλλοι από αδιαφορία στην διαφθορά και στην διαπλοκή και μερικοί επειδη δεν μπορουσαν να κάνουν τίποτα .

Αλλά από αυτό το σημείο μεχρι να " ουρλίαζουμε " ΥΠΑ,μια διεφθαρμενη υπηρεσια,που πρεπει να "κλεισει".... υπάρχει μια απόσταση και τέτοιος τρόπος γραφής κάτι άλλο κρύβει από πίσω .

Ετσι με μια όχι και τόσο γρήγορη ερεύνα στο internet ανακάλυψα οτι ο sokratis_71 ,είναι σχεδόν κάτω από κάθε πέτρα :D
Σε κάθε φόρουμ που έχει σχέση με αέρα , γράφει με τον ιδιο τρόπο .
Είναι φανερό οτι εχει εμπάθεια με την ΥΠΑ και ιδιαίτερα τους υπαλλήλους στα Γιαννενα , την αερολέσχη Ιωαννίνων και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της , και με την ΕΛΑΟ ( ελληνικά αεραθλητική ομοσπονδία ). εδω τάχει με όλους .

Τελικά δεν είναι περίεργο, που σε αυτό το blog ([url=http://epirusgate.blogspot.co...irusgate.blogspot.com/2010/10/ ... _6469.html)[/url] γράφει μεταξύ άλλων
"Σχετικα με τον χαρακτηρισμο του αερολιμεναρχη οτι το αεροδρομιο μοιαζει με εργοταξιο,θα ελεγα οτι το αεροδρομιο μοιαζει με ξεφραγο αμπελι,και οποιος θελει μπαινει οτι ωρα θελει και κλεβει οτι θελει,οπως συνεβει προσφατα(αλλα αποσιωπηθηκε...)με 700 μετρα καλωδιο,τοποθετημενο σε 1 μετρο βαθος,το οποιο κλαπηκε μεσα απο το αεροδρομιο!!"

ενώ πριν από 2-3 βδομάδες καταδικάστηκε από το αεροδικείο σε 2 μήνες φυλάκιση για παράνομη είσοδο σε φυλασσόμενο χώρο
Σε ποιό χώρο λέτε ?
Μα φυσικά στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων

Ο τυπος είναι απερίγραπτος :D

Αν η ΥΠΑ πρέπει να κλείσει επειδή έχει πρόβλημα , αυτός τι πρέπει να κάνει ???

Αλέκος Γραμενιάτης

ΡΕ καλως τον Κυρ Αλεκο.Επειδη λες ενα σωρο ανοησιες,ας τα παρουμε απο την αρχη.Γραφεις οτι εχω εμπαθεια με την ΥΠΑ.Μηπως εκανες τον κοπο να διαβασεις τι εχουν γραψει καποιοι αλλοι σε προηγουμενα post?Μηπως κατα τυχη διαβασες για καραμπινατες περιπτωσεις διαφθορας,χρηματισμου,εκβιασμων κλπ?Μηπως καταλαβες οτι ολοι οσοι ασχολουνται με την αεροπορια εχουν προβλημα με την ΥΠΑ?Η δικη που αναφερεις δεν εχει τελειωσει,εχει και συνεχεια αλλα προφανως οι πληροφοριοδοτες σου,δεν ειναι και πολυ ενημερωμενοι.Γνωριζεις μηπως την υποθεση?Εχεις τα κοτσια να αντεξεις την αληθεια?Στον χωρο που γραφεις οτι μπηκα παρανομα,ειχα καθε δικαιωμα να μπω σαν αξιωματικος της μοναδας της ΠΑ που ειχε την ευθυνη φυλαξης ολου του αεροδρομιου.Οσοι απο τους υπαλληλους με ειδανε,δεν εκαναν απολυτως καμια ενεργεια,διοτι γνωριζαν οτι ειχα το δικαιωμα να ειμαι εκει που ημουνα(εν ωρα υπηρεσιας και ενστολος).Γνωριζεις μηπως Αλεκο τους λογους που το εκανα?Γνωριζεις οτι προσπαθησα να επικοινωνηνσω με τους αερολιμενικους υπαλληλους και τον αερολιμεναρχη,αλλα ηταν σπιτακια τους διοτι πιαναν βαρδια στις 12.30 το μεσημερι?Γνωριζεις οτι οι πληροφοριες που απεσπασα απο το ελικοπτερο που ειχε μισθωθει απο την Αλβανικη κυβερνηση με εξοπλισμο που ανιχνευει το υπεδαφος κλπ,διοχετευθηκαν στην ΕΥΠ και απεσπασα συγχαρητηρια επιστολη απο τα κεντρικα για αυτη μου την ενεργεια?Δεν ηθελα να φτασω σε αυτο το σημειο,ομως η ανοησιες καποιων δεν εχουν τελος!!!Επραξα το καθηκον μου σαν αξιωματικος,εκανα τη δουλεια που θα επρεπε να κανουν καποιοι ανευθυνοι υπαλληλοι της ΥΠΑ,και προστατευσα τη μοναδα μου και την χωρα μου οπως εχω ορκιστει να κανω.Η δικη οπως εγραψα δεν εχει τελειωσει,οποτε βιαστηκες φιλαρακο να βγαλεις συμπερασματα.Προσπαθεις να αποπροσανατολισεις οσους διαβαζουν το θεμα(με προφανεις σκοπους)αντι να γραψεις κατι ουσιωδες!!!Αν οιπως γραφεις ο χωρος ηταν φυλασομενος,γιατι οποιος θελει μπαινει οτι ωρα θελει,καθεται οσο θελει και κανει οτι θελει???εχεις να μαθεις πολλα ακομη,εσυ και πολλοι ακομη εδω μεσα.Γιατι δεν αναφερεις τις εγκληματικες ενεργειες των υπαλληλων και του αερολιμεναρχη των Ιωαννινων που επιτρεπουν(χρονια τωρα)να ανεφοδιαζονται α/φη χωρις γειωσεις,να πετανε α/φη χωρις οι χειριστες τους να εχουν πτυχια(!!!!)να μπαινουν στην πιστα ατομα χωρις αδειες εισοδου(κολητοι τους....)και να εκμεταλευονται τη θεση τους δημιουργωντας προβληματα στις πτησεις των ερασιτεχνων,Σχολων,επισκεπτων και ιδιωτων?Καταπιες τη γλωσσα σου μηπως.Γνωριζεις οτι εχουν ασκηθει ηδη 2 μηνυσεις απο την Εισαγγελεια εναντιον της αγαπημενης σου Αερολεσχης για παρανομες πτησεις κλπ?Μηπως γνωριζεις ποσα εκατομυρια δραχμες,δεκαδες χιλιαδες ευρω(δικα σου,δικα μου,δικα μας)εχουν καταχραστει η Αερολεσχη και αλλα "ιστορικα" σωματεια των Ιωαννινων που υπερασπιζεσαι?Θελεις κι αλλα στοιχεια μηπως?Αν αντεχεις,τα βγαζω ολα στη φορα να μαθουν ολοι τι λαμογια υπαρχουν στα Γιαννενα........κι οποιον παρει ο χαρος....!!!!Καποια "ιστορικα" σωματεια,θα βαλουν λουκετο την επομενη χρονια,και τοτε να δουμε τι θα εχεις να πεις.Οταν τελειωσει ηδικη που ανεφερες,ελα να με βρεις να σου πω το αποτελεσμα!!!!
Κλεινοντας,θα ηθελα να ευχαριστησω ιδιαιτερα τους διαχειριστες-συντονιστες,που καταφεραν να "παγωσουν" ενα απο τα πιο ενδιαφεροντα θεματα που εχουν ξεκινησει σε αυτο το χωρο......Διαβασα επισης στους κανονισμους,οτι αιτια αποκλεισμου ειναι και η ανορθογραφια και η μη χρηση τονων!!!!Ελεος πια.Χανετε την ουσια και κυνηγατε τους τυπους.Υπαρχουν πολλες μηνυσεις σε εξελιξη οποτε μην βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα.Εγω δε εχω να φοβηθω τιποτα Κε Αλεκο Γραμενιατη,εσυ ομως δεν ξερω που θα κρυφτεις οταν αποκαλυφθει ολη η αληθεια.....

sokratis_71":2ft3zc6x said:
Γνωριζεις οτι οι πληροφοριες που απεσπασα απο το ελικοπτερο που ειχε μισθωθει απο την Αλβανικη κυβερνηση με εξοπλισμο που ανιχνευει το υπεδαφος κλπ,διοχετευθηκαν στην ΕΥΠ και απεσπασα συγχαρητηρια επιστολη απο τα κεντρικα για αυτη μου την ενεργεια?Δεν ηθελα να φτασω σε αυτο το σημειο,ομως η ανοησιες καποιων δεν εχουν τελος!!!Επραξα το καθηκον μου σαν αξιωματικος,εκανα τη δουλεια που θα επρεπε να κανουν καποιοι ανευθυνοι υπαλληλοι της ΥΠΑ,και προστατευσα τη μοναδα μου και την χωρα μου οπως εχω ορκιστει να κανω.

Συγνώμη,αλλά πόσο συνάδει ο επαγγελματισμός σας (τον οποίο φυσικά δεν αμφισβητώ καθώς δεν σας γνωρίζω προσωπικά) και η θέση σας με τα παραπάνω γραφόμενα; :eek:

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι εννοεις,και τι περιμενεις να σου απαντησω.Νομιζω οτι ημουνα σαφεστατος.Σε τελικη αναλυση,ανοιξα ενα πολυ σοβαρο θεμα,που καποιοι απο την αρχη προσπαθησαν να υποβαθμισουν(ανεπιτυχως),καποιοι τωρα προσπαθουν να το πανε "αλλου".Τι θελετε δηλαδη, να σας δωσω αναφορα για υπηρεσιακα θεματα επιεδη καποιος ανοητος μπαινει και γραφει οτι του σφυριζουν καποια παπαγαλακια?Εχετε να πειτε κατι για το θεμα που ανοιχτηκε?Οποιον δεν τον ενδιαφερει,ας μην γραφει οτι του κατεβει.Υπαρχουν σοβαροτατες καταγγελιες απο ιδιωτες,Σχολες,Λεσχες για τα "οργια" που συμβαινουν στο αεροδρομιο Ιωαννινων αλλα και σε αλλα αεροδρομια.Εκει ειναι το "ζουμι" κυριοι κι οχι στο ποιος ειμαι εγω,τι δουλεια κανω,και ποιοι με εχουν στο στοχαστρο επειδη τους ξεσκεπασα.......Αν θελετε να ασχοληθειτε με την αφεντια μου,ανοιξτε ενα σχετικο θεμα,και ευχαριστως να απαντησω σε οτι θελετε.Εχετε τα κοτσια?Καντε το......

Και για να επιστρεψουμε στο θεμα μας,μιας κια καποιοι εχουν καταπιει τη γλωσσα τους,θυμηθηκα τις περιπτωσεις στα αεροδρομια Ιωαννινων και Ακτιου οπου σε αιτηματα συμπολιτων μας(αλλα και αλοδαπων τουριστων)οι οποιοι ηταν ΑΜΕΑ(αναπηροι δηλαδη),σχετικα με την ανυπαρξια χωρων σταθμευσης αναπηρικων αυτοκινητων(πριν 3-4 χρονια),μαντεψτε τι απαντησαν οι απαραδεκτοι υπαλληλοι της ΥΠΑ....
ΘΑ κανουμε επιτροπη και θα φτιαξουμε καποια στιγμη,μη μας ενοχλειτε τωρα κλπ (στο Ακτιο).
Δεν ειναι δικη μας αρμοδιοτητα(ενω ηταν),γινονται εργα,οταν τελειωσουν θα δουμε(τα εργα ακομη δεν εχουν τελειωσει...),να απαυθυνθειτε στην αστυνομια(καμια σχεση...),δεν εχουμε χωρο(στα Γιαννενα).
Και στις δυο περιπτωσεις ακολουθησαν καταγγελιες,και ως εκ θαυματος,την επομενη μερα δημιουργηθηκαν parking για ΑΜΕΑ και στους 2 αερολιμενες!!!!!!!
Ειναι γνωστο αλωστε οτι για να σου απαντησουν απο την ΥΠΑ,πρεπει να φτασεις στην παρεμβαση του συνηγορου του πολιτη,προκειμενου να τους αναγκασεις να απαντησουν.
ΝΑ πουμε μηπως για το εξαιρετο ζευγος αερολιμενικων στα Γιαννενα(παλι),που δηλωνουνε εγγραφως οτι οι αναπηροι δεν πρεπει να πετανε?Που επετρεπαν να ανεφοδιαζονται και να πετανε παρανομα επι πολλα χρονια "διαφοροι" αεραθλητες?
Τυχαιο?

sokratis_71
Συνεχίζω να μην μπορώ να καταλαβαίνω μερικά πράγματα .
Γιατί είσαι τόσο επιθετικός ?. Σε αποκάλεσα απερίγραπτο και όχι ανόητο όπως χαρακτηρίζεις όποιον αμφισβητεί την ορθότητα των λόγων σου .
Μάλλον εσυ μας θεωρείς ανόητους γιατί γράφεις ότι πέταγαν χωρίς πτυχία από ελληνικό αεροδρόμιο . Ε αυτό δεν μπορεί να το πιστέψει κανένας λογικά σκεπτόμενος .
Μας λες οτι αλβανικό ελικόπτερο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο με ερευνητικό - κατασκοπευτικό εξοπλισμό ( γιατί προσγειώθηκε ??? για να τα βρεις εσύ ?)
Αν είναι δυνατόν . Δεν είναι περίεργο ότι καταδικάστηκες ,αν έδωσες τέτοιες δικαιολογίες στο αεροδικείο .

Εγώ από αυτά που έμαθα ρωτώντας και ψάχνοντας στο internet είναι ότι είσαι ένας τύπος του στυλ φωνάζει ο " κλέφτης " να φοβηθεί ο νοικοκύρης .

Και μην μου λες για νομιμότητα !
-Γιατί δεν δήλωσες το ατύχημα που είχες με το ιδιωτικό σου αεροπλάνο ?
- Που βρίσκεται τώρα το χτυπημένο σου σκάφος ? ισχύει ακόμα η πλοϊμότητα του ??
- Δεν ανανέωσες το πτυχίο ανεμόπτερου σου με το "Παράνομο" σκάφος της αερολέσχης Ιωαννίνων ?
- Τότε δεν ήταν παράνομοι , έγιναν όταν έφυγες από εκεί ?
_ πως είναι δυνατόν να καταχράστηκαν τόσα χρήματα .? Από πότε οι αερολέσχες διαχειρίζονται λεφτά για να τα καταχραστούν κιόλας ?
-Και αν τα καταχράστηκαν εσύ που ήσουν ? , δεν ήσουν στο ΔΣ της αερολέσχης ?
-Δεν είναι αλήθεια οτι εκβίαζες υπάλληλο στο αεροδρόμιο ότι αν δεν σου επιτρέψουν να βάλεις το αυτοκίνητό σου μέσα , θα έκανες ότι πέφτεις στις σκάλες και θα τους πας στον εισαγγελέα.?

έχει κι άλλα αλλά δεν αξίζει .

Πρώτα πρέπει να είσαι εσύ εντάξει και μετά να κατηγορείς τους πάντες .
¨η μήπως τελικά κάνεις τόσο θόρυβο για να καλύψεις τα δικά σου .

Τέλος δεν ασχολουμαι άλλο μαζι σου . Στην αρχή οταν διάβασα οτι έγραφες μου προκάλεσες την προσοχή και το ενδιαφέρον .
Αλλά τελικά είναι δυνατόν να φταίνε όλοι και μόνο εσύ να είσαι σωστός .
Είναι ??

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.