ΥΠΑ,μια διεφθαρμενη υπηρεσια,που πρεπει να "κλεισει"....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
sokratis_71":sebmn5za said:
Εκει ειναι το "ζουμι" κυριοι κι οχι στο ποιος ειμαι εγω,τι δουλεια κανω,και ποιοι με εχουν στο στοχαστρο επειδη τους ξεσκεπασα.......

Όταν βρίζεις επωνμύμως, υπαλλήλους που, κατά την άποψή σου, δεν κάνουν τίποτα και είναι άχρηστοι (που μπορεί να είναι, αυτό δε θα το κρίνω εγώ) και πληρώνονται τζάμπα από τον ελληνικό λαό, εννοείται ότι κάποιος, εύλογα, θα αναρωτηθεί τι δουλειά κάνεις εσύ, σε τι προσφέρεις και από ποιόν πληρώνεσαι... Η συζήτηση αυτή πλέον γύρισε σε εντελώς προσωπικό σου ζήτημα, καθώς τα έχεις βάλει με το αεροδρόμιο Ιωαννίνων, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο ποσοστό των δημοσιεύσεών σου. Έχω κουραστεί πραγματικά γιατί επαναλαμβάνεσαι. Απευθύνομαι σε σένα καθώς είσαι ο βασικός μέτοχος του θέματος αυτού...

Και εκφράσεις του τύπου "έχετε τα κότσια" κτλ, μόνο το επίπεδο ρίχνουν...

one more time:Στο θεμα μας κυριοι εχετε κατι σημαντικο να γραψετε,ή θα ασχολειστε με μενα?
ΥΓ.Οσοι ενδιαφερεστε παντως,ευχαριστως να εμφανισω δημοσιως(εδω μεσα)το εκαθαριστικο της εφοριας και την τελευταια μισθοδοσια μου οπως και οτιδηποτε αλλο νομιζετε οτι σας ενδιαφερει.....ή σας "φτιαχνει".(επειδη καποιος εγραψε για "κοτσια").

Π.Α.555":of3jhmsd said:
Ποιος διαολο ειναι ο rds παλι ρε παιδια? Βρε αερολεσχοπουλα που τα βρισκετε τοσα μαιμου ονοματα? Ας εμφανιστει καποιος να τα πει μπροστα μας. Μια πορτα ειμαστε. Στειλτε τον πιο ΚΑΚΟ ΣΑΣ.

Αγαπητέ ( εργαζόμενε στην Πολεμική αεροπορία ?)

Δεν βλέπω εσύ γιατί εκνευρίζεσαι .
Στον sokratis_71 απάντησα.
Μπορεί να γράφτηκα προχθές αλλά παρακολουθώ το φορουμ πολύ καιρό . Μου έκανε εντύπωση το πάθος του sokratis_71 και το έψαξα λίγο παραπάνω στον ελεύθερο χρόνο μου ,
Και τον βρηκα σχεδόν παντού να γράφει με τον ίδιο τρόπο . Ρώτησα κι έμαθα . Οπότε , έπρεπε να γραφτώ για να γράψω αυτά που βρήκα .
Αλήθεια - ψέματα . το μέλλον θα δείξει .

sokratis_71 . όταν κάποιος καταγγέλλει, οι καταγγελίες του κρίνονται και από το ποιος είναι ο καταγγέλλων.

Τι έπρεπε δηλαδή? να δεχτώ όλα όσα γράφεις , σαν αξίωμα ?

Σίγουρα υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτά που γράφεις , αλλά επέτρεψε μου να αμφιβάλλω για τα κίνητρά σου .
και την ακρίβεια των καταγγελιών σου .

ΥΣ. Ζητώ συγνώμη από τους διαχειριστές αν φόρουμ αν δημιούργησα πρόβλημα Αν ήμουν εκτός θέματος ας πράξουν , ότι πρέπει .

Αλέκος Γραμενιάτης

Δεν γίνεται αυτό..."δεν υπάρχει" όπως λέει μια ατάκα της μόδας! Ήμαρτον ρε παιδιά! Ήμαρτον!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.