ΥΠΑ,μια διεφθαρμενη υπηρεσια,που πρεπει να "κλεισει"....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Αγαπητε αγνωστε,δνε ειναι τυχαιο οτι γραφτηκες εδω μολις χτες με σκοπο να μου επιτεθεις και να ριξεις τονους λασπη,οπως οι "κολητοι" σου!!!
Προφανως με συγχεεις με καποιους 'αλλους' αεραθλητες των Ιωαννινων που ανηκουν σε "ιστορικα" σωματεια.Το οτι καποιοι πεταγαν επι χρονια χωρις πτυχια στα Γιαννενα ειναι γεγονος μιας και εχει απαγορευτει στην Αερολεσχη να πεταει εδω και μηνες,και εχουν απαγγελθει 2 μηνυσεις απο την εισαγγελια Ιωαννινων.Ενδιαφερον παρουσιαζει το τι θα καταθεσουν οι 2 αερολιμενικοι υπαλληλοι Κα Ολγα Σκαμνελου και ο συζυγος της Κος Τσαγκαλακης Ν. σχετικα με τον ανυπαρκτο ή επιλεκτικο ελεγχο που ασκουν!!!Δεν καταδικαστηκα,διοτι η δικη δεν εχει τελειωσει ακομη(το ξαναγραψα αλλα δημιουργεις εντυπωσεις για προφανεις λογους).Αλλα και να τιμωρηθω,θα ειναι τιμη μου διοτι εκτελεσα το καθηκον μου ενω καποιοι αδιαφοροι και τεμπεληδες υπαλληλοι του αεροδρομιου κοιτανε το ρολοι για να την κοπανησουν ή "κοπανανε" μπυριτσες και τσιπουρακια εν ωρα εργασιας!!!!
Το αεροπλανο μου το πεταξα στην Ιταλια,δεν ειχα ποτε ατυχημα.Στην Ελλαδα η ΥΠΑ μου απαγορευει να το πεταξω με γελοιες δικαιολογιες.Αν εχεις κατι να καταγγειλεις ,γιατι φοβασαι να το κανεις?Κι οχι εδω μεσα μαγκα μου.Επωνυμα οπως κανω εγω(αν εχεις τα κοτσια βεβαια).Το α/φος μου εχει πλοιμοτητα ,αλλα αυτο δεν σε αφορα,οπως και το που βρισκεται(δε θα σου δωσω και λογαριασμο).Δεν εκβιασα κανενα υπαλληλο του αεροδρομιου,τους ειπα ομως καταμουτρα οτι ειναι ασχετοι,ανευθυνοι και επικινδυνοι κι οτι θα κανω τα παντα(εντος νομιμων πλαισιων)προκειμενου να απαλλαγουμε απο την παρουσια τους!!!
Εαν ηθελες πραγματικα να γραψεις κατι σχετικο με το θεμα,δε θα εριχνες τοση λασπη εναντιον μου,αλλα θα εγραφες κατι ουσιωδες.Αμφισβητεις τις παρανομιες των υπαλληλων που προανεφερα?Αμφισβητεις τις παρανομες πτησεις του ιδιωτικου αεροπλανου του προεδρου της Αερολεσχης?Αμφισβητεις τις παρανομες χρηματοδοτησεις της Νομαρχιας Ιωαννινων στα σωματεια-σφραγιδες?Οταν ξεκινησουν οι δίκες τους,θα σε φωναξω να ερθεις να απολαυσεις....τα χαλια τους.
Μεινε λοιπον εντος θεματος,ή αν εχεις τα κοτσια,ανοιξε ενα θεμα για μενα,και ριξε οση λασπη θελεις.Ετσι κι αλλιως ξερω ποιοι ειστε,αφου με ακολουθειτε σαν σκυλακια οπου γραφω για να συνεχισετε τη λασπολογια σας.
Περαστικα σου και δωσε χαιρετισματα στους "κολητους" σου....... :D
ΥΓ.Συγχαρητηρια ακομη μια φορα στους διαχειριστες,που επιτρεπουν σε τετοια ατομα,να ριχνουν τοσο το επιπεδο,να αποπροσανατολιζουν τον κοσμο απο το θεμα που ανοιχτηκε και να λασπολογουν χυδαια.......Καταφερατε και το θαψατε το θεμα.Μπραβο σας.

Ποιος διαολο ειναι ο rds παλι ρε παιδια? Βρε αερολεσχοπουλα που τα βρισκετε τοσα μαιμου ονοματα? Ας εμφανιστει καποιος να τα πει μπροστα μας. Μια πορτα ειμαστε. Στειλτε τον πιο ΚΑΚΟ ΣΑΣ.

ειναι ο "γνωστος" τυπος που με ακολουθει παντου.Πανω στον πανικο τους για το επερχομενο "λουκετο" δεν ξερουν τι λενε.Υπομονη,οι δικες δεν θα αργησουν.
Οσον αφορα το θεμα μας ομως,να ξερετε οτι ετοιμαζεται ομαδικη μηνυση μεσω οργανωμενων φορεων,εναντιον των υπαλληλων και του αερολιμεναρχη Ιωαννινων για ασυδοσια,επιλεκτικη-ρατσιστικη συμπεριφορα,παρανομες αποφασεις,καταχρηση εξουσιας κλπ.Στην υποθεση εμπλεκονται και διευθυντες καθως και ο Διοικητης,διοτι γνωριζαν,αλλα δεν επραξαν......

Το θέμα αυτό πάει να γίνει ένας καβγάς ορισμένων που μάλλον έχουν προβλήματα μεταξύ τους στην πραγματική τους ζωή. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν θα επιτρέψω να γίνει κάτι τέτοιο. Τα προβλήματά σας να τα λύσετε αλλού! Αν συνεχίσετε με τις προσωπικές σας διαμάχες το θέμα κλειδώνει μαζί με τους λογαριασμούς σας! Η επιλογή είναι στα χέρια σας: ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε!

Αυτο αγαπητοι διαχειριστες-συντονιστες,επρεπε να το ειχατε προβλεψει,αλλα αφησατε το συγκεκριμενο ατομο που εκανε εγγραφη χτες το βραδυ,να γραφει ενα σωρο ανοησιες,ασχετες με το θεμα,με απωτερο σκοπο,να σας οδηγησει στο κλειδωμα του θεματος.....Ετσι λοιπον θα πετυχει το στοχο και το σκοπο που του "ανατεθηκε".....
Τα θερμα μου συγχαρητηρια.....

Αν και ο Akis έκανε τα σχόλιά του, εγώ θα πω μόνο το εξής: Αν θέλετε να συζητήσουμε στο topic πολύ ευχαρίστως, όμως ήμαρτον ρε παιδιά με τα φαντάσματα που βλέπετε συνέχεια! Σε λίγο θα πείτε οτι όλοι οι διαχειριστές του forum είμαστε κατάσκοποι ούτε και εγώ δεν ξέρω για ποιούς! Αυτά τα συζητάμε στον Χαρδαβέλα όχι σε ένα αεροπορικό φόρουμ!

Τελικά το θέμα ποιο είναι;

-Η ΥΠΑ;
για την υπηρεσία αυτή όσοι είχαν την εμπειρία μίλησαν και η γνώμη τους ήταν μάλλον αρνητική όπως είναι και ή δική μου. Φυσικά η σκέψη οτι πρέπει να "κλείσει" είναι παιδαριώδης. Πρέπει να βελτιωθεί αλλά εφ όσον είναι διεθνής υποχρέωση της χώρας να υπάρχει και να λειτουργεί αδιάλειπτα αυτό δεν γίνεται απο την μια μέρα στην άλλη. Θα φτιάξει όταν φτιάξουν και τα υπουργεία, οι εφορίες, το ΙΚΑ, οι πολεοδομίες κλπ, κλπ

-Το οτι κάποιοι "αεραθλητές" και η "υπΕρεσία" έχουν πλακωθεί στα Γιάννενα;
Τις ιστορίες για αγρίους, μπήκες-βγήκες, μου είπες-σου είπα, καλώδια, τσίπουρα, αδήλωτα συμβάντα, "κολλητοί", κατασκοπίες, σκάλες, Αλβανικά ελικόπτερα, ποιός και τι πέταξε νόμιμα και παράνομα με ή χωρίς αεροπλάνο πτυχίο και ασύρματο, ας τις πούν στα δικαστήρια, στις ΕΔΕ, στα αεροδικεία και όπου αλλού νομίζουν και θα βρεθεί η άκρη.
Το φόρουμ είναι τόπος πληροφόρησης και ανταλλαγής απόψεων δεν είναι δικηγορικό ή εισαγγελικό γραφείο ούτε δικαστήριο.

:deadthread:

Επαναλαμβανω τελευταια φορα.Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο ποιος ξεκινησε το θεμα αυτης της συζητησης.Οταν εγραψα οτι η ΥΠΑ πρεπει να "κλεισει",εβαλα αυτη τη λεξη σε ομοιοματικα,που για τους γνωστες της ελληνικης ερμηνευεται ποικιλοτροπως!!!
δεν ζητησαμε ποτε ευνοικη μεταχειριση,ουτε καταργηση.Ριζικη αναδιαρθρωση και συμπλευση με Ευρωπαικα-λογικα-ανθρωπινα προτυπα!!!!Ειναι υπερβολη να ζηταμε ιση μεταχειριση δηλαδη?
Τελος για τον εξευτελισμο της συζητησης στα τελευταια μηνυματα,ενα θα πω.
Ποιοι επετρεψαν στο μελος rds4500 που γραφτηκε προχτες με μοναδικο σκοπο να "χαλασει" τη συζητηση,να το κανει?
ΥΓ.Για τον συνονοματο μου Socrates(που γιορταζαμε προχτες),θα σε προσκαλεσω να ερθεις μια μερα,πετωντας απο Κοζανη(παρε το Προδρομο αν θες κι ελατε)και θα διαπιστωσεις απο πρωτο χερι την φιλοξενια του Κρατικου μας αερολιμενα και των υπαλληλων του.Μετα ισως αναθεωρησεις πολλα.....

Χρόνια πολλά κατ'αρχάς.

Καταλάβαμε το πνεύμα σου sokratis_71, ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δεν είναι δυνατή προληπτική λογοκρισία για νέα μέλη και ο καθένας μπορεί να γραφτεί για την άποψη του.Γιατί είναι απλά ένα φόρουμ και ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει σε λογικά πλαίσια. Πιθανότατα υπάρχει πρόβλημα με την ΥΠΑ, αλλά ας μην χρειαστούμε διαχειριστή Makis για να το αποδείξουμε.

Ειχα την εντυπωση οτι ενας απο τους βασικους κανονες εδω μεσα,ειναι να γραφονται αποψεις εντος θεματος και οχι ανυποστατες κατηγοριες απο τον καθε τυχαρπαστο και ασχετο.Τι σχεση εχει το θεμα που ξεκινησα,με την λασπη εναντιον μου απο τον rds4500 γνωριζει κανενας να μας πει?Οποιος θελει να καταγγειλει ατυχηματα και παρανομες πτησεις κλπ υπαρχει το αρμοδιο τμημα στην ΥΠΑ και η ανεξαρτητη αρχη διερευνησης ατυχηματων.εμπρος λοιπον,οποιος τολμηρος ας το κανει!!!!Υπαρχουν πολυ σοβαρες αποψεις πολλων σοβαρων μελων που ξεκινησαν να γραφουν,αλλα ξενερωσαν με κατι συμπεριφορες καποιων που πασχιζουν να υποτιμησουν τη σοβαροτητα των καταγγελιων.Γνωριζω οτι ασκουνται πιεσεις απο την ΥΠΑ και υπαλληλους,προκειμενου να "φιμωθει" αυτη η συζητηση που τοσο τους εκθετει.Λογικο ειναι.Με παραξενευει ομως η αποψη των υπευθυνων,που εφαρμοζουν 2 μετρα και 2 σταθμα.Κριμα παντως,γιατι πιστευω οτι το θεμα αυτο,ειναι απο τα σημαντικοτερα που εχουν γινει ποτε σε αεροπορικο forum,και ειχα την εντυπωση οτι θα το αφηνατε να εξελιχθει και να φτασει καπου.Φαινεται ομωςς,λογαριαζα χωρις τον "ξενοδοχο".....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.