Γενικές (αεροπορικές) απορίες !!!

• Thread starter Thread starter gioannis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αν δεν κανω λαθος το tolerance ειναι +-2nm.
Ισως ακουγεται αρκετο αλλα αν σκεφτεις οτι σε ενα jet (speed at the arc 200-250 kts) τα 2 μιλια φευγουν αρκετα ευκολα, then sounds correct..
αυτο δεν αναγραφεται σε κανενα chart παντως.....

παιδια επιτρεπεται να βαλω την κιθαρα μου στις χειραποσκευες? γτ οταν παραγγειλα απο την Πολωνια την εφερε ο πατερας μου στην Κρακοβια του ειπαν οτι απαγορευτεται να την παρει πανω.

Ίσως με τους νέους κανονισμούς να απαγορεύονται αποσκευές με τις διαστάσεις μιας κιθάρας. Οπότε τις βάζουν στη κοιλιά.

Μια κιθαρα στη θηκη της ειναι αρκετα ογκωδης. Δεν νομιζω να στη δεχτουν για χειραποσκευη. Και ακομα κ αν τη δεχτουν, σκεψου κ τους αλλους που θα θελουν να τακτοποιησουν τα πραγματα τους, και θα εχουν μια κιθαρα στο οverhead τους. Εγω λεω καλυτερα fragile αυτοκολλητακι, και αμπαρι.

Εξαρτάται αν η θήκη είναι σκληρή ή μαλακή. Αν είναι μαλακή φυσικά και θα την πάρεις ως χειραποσκευή, αλλιώς (ακόμα και fragile) θα την πάρεις στον προορισμό σου σε άλλη μορφή (ξυλαράκια για προσάναμμα κλπ). Έχω πικρή πείρα με μεταφορές μουσικών οργάνων στο αεροπλάνο και πάντα όταν ταξιδεύω έχω το keyboard, σε μαλακή θήκη, ως χειραποσκευή.

του πατερα μου του ειπανε οτι με τις χορδες μπορει να σφαξεια καποιον και να κανει αεροπειρατια

Έχω πάρει τη κιθάρα ως χειραποσκευή χωρίς πολλά σχόλια, απλά επειδή δεν είχα flight case έπρεπε να περάσει απο τα ευαίσθητα (ή υπέρβαρα;). Ένα ξεχωριστό γκισέ τέλος πάντων...Όπου περνάνε και τα παιδικά καροτσάκια, κλπ.

Υποθέτω οτι αν προσπαθήσεις να πνίξεις κάποιον με κάποια χορδή απο τις διαθέσιμες τις κιθάρας, ή θα σπάσει η χορδή ή θα κόψεις τα χέρια σου...

εχει δουλεψει κανεις το προγραμμα migle miglia της alitalia που θελω καποιες διευκρινησεις ? εαν ναι μιλαμε με pm :wink: :thx:

Thanasis_U2":2jj6l9nr said:
του πατερα μου του ειπανε οτι με τις χορδες μπορει να σφαξεια καποιον και να κανει αεροπειρατια

Το πιστεύω ότι συνέβη, αν και με την ίδια λογική μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει τη χειραποσκευή του για να σπάσει το κεφάλι κάποιου για τον ίδιο σκοπό :D

Να μην πω δε πόσους μπορεί κάποιος να αναισθητοποιήσει έτσι και βγάλει τα παπούτσια του :lol:

Hey John it's time to lease a 744

wet lease και dry lease ποια η διαφορά?

Γενικώς τι συμφωνίες γίνονται και με τι κριτήρια (για τις βασικότερες παραμέτρους μιλώ) όσο αναφορά το leasing (το γράφω σωστά?)!

Ότι ξέρει ο καθένας έτσι για να μαθαίνουμε τα βασικά!