ε, βρε bobonera...
Λιγο μακαβριο να εξακολουθουμε να το συζηταμε
Αν και ολοι θα το παθουμε καποια στιγμη...
Ελπιζω να ειμαι και εγω αρκετα τυχερος να το παθω στον αερα
χα χα χα χα ....
Ε, ο ανθρωπος εχει το ενστικτο της επιβιωσης...
Βαριανασαινεις, τραβας τους γυρω σου, φωναζεις (προσπαθεις τουλαχιστον).......
Συμφωνα και με τα λεγωμενα του γιατρου αδερφου μου, πολυ σπανια πεθαινεις εντελως αιφνιδια σταματωντας απλως να αναπνεεις...
Αν και κατι τετοιο πρεπει να ειναι ο πιο υπεροχος θανατος...
Ανωδυνος και πανω απο τα συνεφα...
ΟΚ, μετα πρεπει να συζητησουμε και σχετικα με την φυσιολογια του θανατου, θεμα που ξεφευγει απο ενα αεροπορικο forum.
Αν απο την στιγμη που αναφερεις οτι εχεις προβλημα μεχρι την στιγμη που το αεροσκαφος θα προσγειωθει και θα κανει ντου το ιατρικο επιτελειο στο αεροπλανο περασει κανενα 40λεπτο τουλαχιστον, αν εχεις παθει εμφραγμα ή αν εχεις στραβοκαταπιει ή αν εχεις καταπιει κανενα σακουλακι με ήρωινη (η τελευταια λεξη απευθυνεται στους φιλους του lost χα χα χα) τοτε μαλλον δεν σε προλαβαινουν και θα πεθανεις στον αερα....
Ουφ...
Ρε παιδια, τι θεμα πιασαμε πρωι πρωι....
χα χα χα χα χα χa
Χμμμμ....
και οσον αφορα τα αποπανω ποστ.
Σε περιπτωση που γινεται τετοιο σκηνικο ενημερωνωνται να αεροπλανα να κατεβουν σε υψος ή να ανεβουν?
Να αλλαξουν το επιπεδο πτησης τους τελος παντων?
Χμμμ...
Τα πολεμικα οταν αναχαιτιζουν ακολουθουν σχεδιο πτησης?
Δεν μπορουν να βρεθουν σε οποιοδηποτε υψος ανα πασα στιγμη, και οποιοδηποτε σημειο?
Συνεπως το θεμα θα ηταν να αδειαζε ο συγκεκριμενος χωρος, οχι το συγκεκριμενο υψος!
Βασικα, μπορει καποιος πολεμικος να μας πει οταν γινωνται αναχαιτισεις, ποιες ειναι οι οδηγειες που δινωνται στα πολιτκα που πετανε γυρω απο την περιοχη και πια η συμπεριφορα των πιλοτων τους?