Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

δύσκολα δε λέει τίποτα. Αν σέβονται τους πελάτες τους δεν πρέπει να χαθούν. Αν τυχόν χαθούν, θα αρχίσω να μαζεύω στη Lufthansa, kαι δεν θα ξαναασχοληθώ μαζί τους. Θα είναι μεγάλη κοροϊδία και αχαριστία στους πελάτες. Εγώ δεν έχω travelair, έχω miles and bonus..

Συμφωνώ απολύτως. Εδώ θα φανεί αν πράγματι υπάρχει σοβαρότητα απέναντι στον πελάτη. 'Λεπτομέρειες' σαν αυτή είναι δείκτες ποιότητας στην αγορά υπηρεσιών.

Από την άλλη… εδώ χάθηκε ο 14ος μισθός. Στα μίλια θα κολλήσουν; :D

Ο 14ος μισθός όμως χάθηκε ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή σε κρίσιμες στιγμές ήταν ασόβαροι, διαχρονικά ;)

και όχι μόνο χάνεται ο 14ος μισθός, δε νομίζω ότι θα γίνει και καμμία σοβαρή διαμαρτυρία. Αντε κανα δυο εικοσιτετράωρες. Ενώ έπρεπε να βγούμε έξω, να τους αποκλείσουμε στα σπιτια τους και στα υπουργεία τους όλους τους κλέφτες, να λιντσάρουν και κανέναν, μέχρι να επιστρέψουν τα λεφτά. Αλλά αφού τους προτιμάμε, αυτά παθαίνουμε. Αφού τους ψηφίζουμε, καλά μα ς κανουν. Οι αεροπορικές όμως, επειδή το ξερουν ότι θα φάνε σαμποτάζ από όσους χάσουν τα μίλια τους, που στην τελική είναι και οι καλύτεροι πελάτες τους, μπορεί και να το σκεφτούν. Εξαρτάται από το πως θα το δουν το συμφέρον τους εκείνη τη στιγμή της κρίσης.

Χμμμ, της ...Νομικής μου ακούγεσαι zetak, μέσα στο επαναστατικό δίκαιο...

Δεν πιστευω ότι θα μηδενιστούν τα μίλια... Αλλα και να σάς τα μηδενίσουν, είμαι σίγουρος ότι πάαααλι θα τρεχετε να μαζεύετε εκ νέου. Διότι πού είναι η απόδειξη ότι αλλού το χορτάρι είναι πιο πράσινο;;

Εγώ είμαι πάντως από αυτούς που ΔΕΝ κρατάνε μεγάλα αποθέματα μιλίων, σε κανένα από τα προγράμματα που συμμετέχω, για τον απλό λόγο ότι κάθε λίγο και λιγάκι γίνονται ..."enhancements" και τα μίλια χάνουν την αξία τους.

μπήκαν σε κάποιον τα μίλια από τη miliopita?

όχι δεν είμαι της Νομικής!!καμμία σχέση, μηχανικος είμαι. Φυσικά όταν μπορεί κάποιος να ταξιδεύει συνέχεια, τα ξοδεύει τα μίλια, γιατί να τα κρατήσεις άλλωστε? εγώ τα μάζευα όμως για κανενα υπερατλαντικό. Τέλος πάντων, επειδή ότι γίνει θα γίνει από Σεπτέμβρη, προλαβαίνουμε να τα εξαργυρώσουμε. Θα...βγάλω πρόγραμμα το Πάσχα λοιπόν!

Ακριβώς zetak... Αν εχεις το χρόνο και θέλεις να πας διακοπές ετσι κι αλλιώς, καλύτερα να εξαργυρώσεις τώρα. Δεν θα συμβούλευα για "award runs" η βιασυνη και ο πανικός δεν είναι καλοί σύμβουλοι. Αν πραγματικά ΘΕΛΕΙΣ να πάς διακοπές ΤΩΡΑ, βγάλε το εισιτήριό σου με τα μίλια σου και πήγαινε. Διαφορετικά, μπορείς να περιμένεις τη συγχωνευση με την Α3 και να έχεις επιλογή πιο αξιοπρεπών εταιρειών για Αμερική, και όχι μόνο τη μάπα τη Ντέλτα.

Για να σ'το πώ κι αλλιώς, βλέπω πολύ πολύ απίθανο τα μίλια σου να μηδενιστούν η να χαθούν. Οσο για την περίπτωση της παλιάς ΟΑ, η λήξη των μιλίων στα τέλη Σεπτεμβρίου ήταν από αρκετούς μήνες ανακοινωμένη, ασε που εκεί δεν υπήρξε συγχώνευση αλλά κατάργηση εταιρείας. (Κατά τη γνωμη μου, ακόμα και το γεγονός ότι τελικά η νέα ΟΑ έκανε honor το στατους των παλιών μελών του Ικαρους ήταν τελείως καταχρηστικό και στερούμενο λογικής βάσης.)

Τέλος, ολα αυτά περί νέας-νέας ΟΑ (μετα τη συγχωνευση με την Α3) και χρησης του Μ&Μ είναι θλιβερές γραφικότητες και ευσεβείς πόθοι (απίστευτο να ονειρεύεται κάποιος το Μ&Μ ετσι οπως εχει καταντήσει), κι ας με συγχωρούν οι φίλοι μου εδώ πέρα που σπεκουλάρουν σε κάτι τέτοιο και στις ενδεχόμενες συνέπειές του...

Ομοίως—ούτε φωνή ούτε ακρόαση.