Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

lewton":3p0ljjk2 said:
Προσπαθώ να κάνω claim τα μίλια από τις πτήσεις που έκανα πριν 2 εβδομάδες, αλλά δεν ξέρω που μπορώ να βρω την κατηγορία της θέσης μου.........
Βοήθεια κανείς;

Nα ευχαριστήσω θερμά τον NFEEFE που με ενημέρωσε με πμ για την κατηγορία της θέσης.
Τα μίλια μόλις καταχωρήθηκαν. Τους πήρε περίπου 4 ώρες (έλαβα e-mail όταν έκανα την αίτηση καταχώρυσης και άλλο ένα μόλις πριν λίγο με την επιβεβαίωση).

Να επανέλθω στο θέμα των καρτών? Έχει λάβει κανείς από αυτούς που είχαν κάρτα Icarus και δικαιούντε κάρτα travelair gold/silver την κάρτα τους (σε φυσική ή ηλεκτρονική μορφή)?
Ευχαριστώ.

Εγώ πάντως δεν έχω λάβει την gold ακόμα. Έχω την αίσθηση ότι έχει πέσει πολλή δουλειά στα γραφεία τους γιατί τις προάλλες που μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο υπονόησαν ότι ίσως αργήσουν.

Η αποστολή των νέων καρτών στους κατόχους πρώην κάρτας Icarus Frequent Flyer Programm θα ξεκινήσει μετά τις 30 Νοεμβρίου. Οι επιβάτες μπορούν (όταν λάβουν τις νέες) να ζητήσουν αναδρομική πίστωση μιλίων κρατώντας τις κάρτες επιβίβασης των πτήσεων.

Για εμάς όμως που κερδίσαμε Travelair στην κλήρωση, πότε θα ξεκινήσει η αποστολή; :?:

Είναι ανάγκη να μας θυμίζετε συνεχώς ότι κερδίσατε;;;Πονάει.... :)
Σίγουρα θα αργήσουν...κ εμένα έτσι μου είπαν..όποιος λάβει πρώτος κάρτα από εδώ,ας το πει να περιμένουμε κ οι υπόλοιποι..

Οι πρώτες κάρτες θα σταλούν αρχές Δεκεμβρίου .

macula":1cdqs3ll said:
Για εμάς όμως που κερδίσαμε Travelair στην κλήρωση, πότε θα ξεκινήσει η αποστολή; :?:
Εσείς μπορείτε να εκτυπώσετε την κάρτα σας. Γιατί παραπονιέστε?
BTW: Το σαλόνι στις Βρυξέλλες ξεχάστε το. Δεν υπάρχει πλέον.

Έκπτωση 10% για μέλη silver από τη Superfast και 15% για gold. Η έκπτωση δεν ισχύει για την υψηλή περίοδο.

Μόλις παρέλαβα την Gold κάρτα μου (μεσω courier χωρίς όμως πρότερη ειδοποίηση )

Πολύ προσεγμένη δουλειά, με "χρυσοφανές" (χαρτονένιο) κουτάκι το οποίο σε ειδικές εσοχές εντός περιλαμβάνει:

-την κάρτα (type credit card - ανάγλυφα εμπρός ονοματεπώνυμο και number - magnetic/electronic tape από πίσω - θέση υπογραφής κατόχου)
-δερμάτινη καρτοθήκη με διαφανή θέση κάρτας
-ίδιου μεγέθους (με την παραπάνω) απλή κάρτα με εγκοπή στο πλάι για σήμανση αποσκευής
-δερμάτινο λουράκι 10cm για το δέσιμο στην αποσκευή
-Συνοδευτικό προσωποποιημένο γράμμα (Αγαπητέ κε μπλα μπλα)
-Βιβλιαράκι οδηγιών, και επεξηγήσεων (πάνω-κάτω όλες οι πληροφορίες του website)

Άντε καλά μου μίλια...

( - 24ωρο δωρεάν πάρκινγκ στο ΕΛΒΕΛ (όλα τα λεφτά) :) )