Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

χμ… γιατί το λες αυτό; Υπάρχει ελάχιστη απαιτούμενη χρήση της… χρυσής για τη διατήρηση των προνομίων; Για να είμαι ειλικρινής δεν διάβασα τους όρους. Ίσως θα έπρεπε πριν υποθέσω υπεραισιόδοξα ότι το βραβείο είναι… εφ' όρου ζωής.
redhell":1q7tsija said:
Ας ελπίσουμε να πάνε και τα οικονομικά μου λίγο καλύτερα και να κάνω κάνα ταξιδάκι, γιατί με βλέπω blue και "βγάλε" πολύ σύντομα...

Νομίζω πως για να την διατηρήσεις την ασημένια και την χρήση είναι να κάνεις μια πτήση με ΟΑ κάθε 3 χρόνια…

Στην Philoxenia που πήγα γινόταν χαμός στην Ολυμπιακή,δίναν κάρτες για Blue member με 2000 μίλια μπόνους για αρχή..καλό δώρο-προμόσιον..επίσης είχε τοιχάκι όπου ο κόσμος έγραφε στα γνωστά αυτοκόλλητα-χαρτάκια που βλέπουμε στο διαφημιστικό, πάνω στα α/φη της ΟΑ, με τις ευχές τους...Αντιθέτως της Α3 ο χώρος ήταν πιο "απρόσιτος" στο κοινό με την έννοια ότι είχαν 4 τοίχους γύρω γύρω και μικρά ανοίγματα για να μπαίνεις..λες και ήταν απομονωμένοι..όχι ανοιχτοί στο ευρύ κοινό..
Φάση στο σταντ της ΟΑ: παέι τύπος και ρωτάει αν η ΟΑ θα συνδέσει την Θεσ/νίκη με την Πάτρα...Και η κοπέλα της ΟΑ, απαντάει.."έχει αεροδρόμιο στην Πάτρα?.."..Επεμβαινω και λέω "έχει στον Άραξο όπου έρχονται τα τσάρτερ"..και γύρισαν και με κοίταξαν και οι 2 με έκπληξη που υπάρχει εκεί αεροδρόμιο και μουπαν "δεν ήξερα ότι υπάρχει αεροδρόμιο στον Άραξο..." και καλά ο πολίτης, η κοπέλα πουναι στην πολιτική αεροπορια;..το συγκεκριμένο δρομολόγιο τοχε δοκιμάσει αν θυμάμαι η Air greece χωρίς επιτυχία,αφού όλοι οι πατρινοί πετάνε μέσω αθηνων..το οποίο ποτε δεν κατάλαβα γιατί δεν προτιμάν να αναπτυχθεί ο Άραξος και πανε Αθηνα..

Kiwi Jumbo":3ute8ua4 said:
Νομίζω πως για να την διατηρήσεις την ασημένια και την χρήση είναι να κάνεις μια πτήση με ΟΑ κάθε 3 χρόνια…

Πράγματι έτσι είναι βάσει των όρων που έχουν δημοσιοποιηθεί στην ιστοσελίδα της Olympic.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι τα μίλια αναβάθμισης ("status") από μπλε σε ασημένια ή από ασημένια σε χρυσή διαγράφονται αν δεν έχει επιτευχθεί η αναβάθμιση εντός ενός έτους από την ημερομηνία του εκάστοτε δρομολογίου.

Δεν είναι και τόσο περίεργο είναι ένας τρόπος για να γίνονται μόνο αυτοί που ταξιδεύουν πολύ…. Την Silver είναι πιο εύκολο να την φτάσεις πάντως…

μιας και όλοι ρωτάτε να κάνω και εγώ την δικιά μου ερώτηση.

πριν κάνα 2 βδομάδες επικοινώνησα με το τηλέφωνο που μου έστειλα με email σαν παλιό μέλος του Ικάρου, για να μου στείλουν την νέα κάρτα. Αντί γιαα την κάρτα μου έστειλαν αυτο. Να ξαναπάρω τηλέφωνο? απλά παρουσιάζω ένα πρόβλημα ότι είμαι εξωτερικό και το κάθε τηλεφώνημα από το κινητό μου, με 'τσούζει' κάθε 30 του μήνα. :?

:7:

Κι εγώ, όπως φαντάζομαι πολλοί άλλοι, έλαβα το γράμμα που παραθέτεις.

Τους τηλεφώνησα, τους έδωσα τα στοιχεία μου και μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου σύντομα για τα περαιτέρω. Νομίζω ότι πρέπει λοιπόν κι εσύ να υποστείς άλλο ένα τηλεφώνημα.

Γιατί τηλεφωνείς από το κινητό σου; Αγόρασε λίγες μονάδες στο Skype και θα μιλάς άνετα μέσω internet.

Προς τους νικητές στον πρόσφατο διαγωνισμό Travelair που τυχαίνει να ήταν και κάτοχοι κάρτας ICARUS:

Οι δύο προσφορές (κάρτα Travelair [gold ή silver] ΣΥΝ 3000 μίλια ως "αποζημίωση" για την ICARUS) συνδυάζονται. Όταν τηλεφώνησα για να διεκδικήσω τα 3000 μίλια που δικαιούμαι ως πρώην μέλος ICARUS, τους διευκρίνισα ότι είμαι και κάτοχος Travelair Gold και δεν θα ήθελα να θυσιάσω την Travelair για 3000 ταπεινά μίλια. Μου απάντησαν ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα και ότι το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

Κάνω αυτή τη διευκρίνηση γιατί ακούστηκε στο forum ότι καλούμαστε να επιλέξουμε ένα από τα δύο προνόμια. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει. Όσοι κερδίσατε Travelair και είχατε μίλια στην ICARUS τηλεφωνήστε στην ΟΑ για να καταγραφούν τα επιπλέον 3000 μίλια στον αναβαθμισμένο (silver ή gold) λογαριασμό σας.

Thanasis_U2":3izb735b said:
πριν κάνα 2 βδομάδες επικοινώνησα με το τηλέφωνο που μου έστειλα με email σαν παλιό μέλος του Ικάρου, για να μου στείλουν την νέα κάρτα. Αντί γιαα την κάρτα μου έστειλαν αυτο.

Την επιστολή αυτή την έστειλαν οι Ολυμπιακές Αερογραμμές όχι η Olympic Air. Θα πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμα για τη νέα κάρτα

Σωστό!… Δεν το είχα προσέξει… Οπότε έτσι εξηγείται η διπλή εγγραφή, μία για το Travelair και μία για τα μίλια από ICARUS.