Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

andre1970":2ex4aups said:
2. Το δικαίωμα του παρκινγκ είναι ΠΑΝΤΑ σε συνδυασμό με ΟΑ boarding pass, ή με οποιοδήποτε άλλο BP (η ακόμα καλύτερα, χωρίς ΒΡ);

3. Lounge access, με την επίδειξη κάρτας επιβίβασης της OA και της ίδιας μέρας, με ΒΡ άλλης εταιρείας, ή χωρίς, κατ' ανάγκη, κάρτα επιβίβασης;

2. Για την ώρα (πήρα τηλέφωνο και έμαθα) με voucher από check-in desk ΧΩΡΙΣ απαίτηση εισητηρίου. Σύντομα (απροσδιόριστο το τι σημαίνει "σύντομα") με χρήση της κάρτας στο μηχανάκι κατά την είσοδο στο Parking. (Έξοχα δηλαδή).
3. BP για να περάσεις στην περιοχή που είναι το lounge, επίδειξη της κάρτας (απλά) για να μπεις μέσα στο lounge. Νομίζω είναι το πιο λογικό.

Πρόσφατα ήρθε ωραιότατη επιστολή στο πατέρα μου ο οποίος ήταν στο πρόγραμμα μιλιών της πΟΑ.
Η ωραιότατη επιστολή του πρόσφερε τη δυνατότητα να γίνει μέλος στο πρόγραμμα μιλίων της νΟΑ με κάποια μίλια ως startup...

ΑΛΛΑ..............

Το επιστολόχαρτο ήταν της παλαιάς ΟΑ καθώς και ο φάκελος αν και ήταν υπογεγραμμένος απο τη νέα εταιρία.
Αυτό είναι λίγο παράξενο τουλάχιστον λεω εγω για μια εταιρία που δεν θεωρεί τον εαυτό της συνεχιστή της παλαιάς ώστε να απαλλαγεί απο τα εισιτήρια της παλαιάς... ειρωνικό θα ήταν ο σωστότερος χαρακτηρισμός... :evil:

Γιατί απορείς? Δεν έχεις ακούσει για ανακύκλοση?
Μα που ζείται τέλος πάντων.

Σ'ευχαριστώ redhell.

Ενα πραγματάκι μόνο: Ας προσέχουμε να μην πολυ "ανοίγουμε τα μάτια" στην εταιρεία διότι έτσι θα κλείσουν ό,τι loopholes (βολικές για μάς) μπορεί να υπάρχουν. Θα μορούσα να πάρω κι εγώ τηλέφωνο, απλά έλεγα μήπως ήξερε κάποιος εδώ ;)

Μην με παρεξηγείτε... Είμαι πολύ νέος σ' αυτό το φόρουμ αλλά πολύ παλιότερος σε άλλο (πασίγνωστο) ξενόγλωσσο φόρουμ (ιδιαίτερα γνωστός στο υποφόρουμ της Lufthansa με το ίδιο nick) και εχουν δει πολλά τα ματάκια μου. Παραδείγματος χάριν, σ'εκείνο το φόρουμ συμμετέχει με δημόσια γνωστό εκπρόσωπό της η Lufthansa, σε άλλα subfora εκπρόσωποι της Continental, Delta, Starwood κλπ. Και παρηκολουθούντο πολύ πρίν οι εταιρείες διορίσουν εμφανείς εκπρόσωπους.

Γιατί τα λέω όλα αυτά: Μέχρι πρότινος, μπορούσε κάποιος να χρησιμοποιεί τη χρυσή κάρτα της Λουφτχάνσα στα lounges της LH χωρίς την επίδειξη ΒΡ κάποιας εταιρείας. Αυτό ήταν σπουδαίο benefit αλλά η εταιρεία κατάλαβε ότι δεν χρειάζεται να "επιδοτεί" τους πελάτες άλλων, ενδεχομένως φθηνότερων εταιρειών που τυγχάνει να είναι και κάτοχοι χρυσής κάρτας με την Λουφτχάνσα, οπότε και το κατάργησε (όπως έχει καταργήσει τα τελευταία 6 χρόνια πολλά από τα benefits του Miles & More).

Οπότε αγαπητέ μου redhell (και πάλι σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου) το σενάριο στο οποίο αφορούσε η ερώτησή μου ήταν για κάποιον που πετάει, πχ, με Λουφτχάνσα, περνάει στα B Gates (Σένγκεν) και να θέλει να χρησιμοποιήσει το Μελίνα Μερκούρη. Αυτό ήταν το ερώτημά μου. Αν είναι μόνο με επίδειξη κάρτας τότε είναιπολύ καλά. Απλά, ας το κρατήσουμε μεταξύ μας.

chania27":1c560lap said:
Γιατί απορείς? Δεν έχεις ακούσει για ανακύκλοση?
Μα που ζείται τέλος πάντων.

Άλλο η ανακύκλωση... και άλλο η επιλεκτική μνήμη...!!

Ε και αφού είναι green think εταιρία γιατί δεν κάνουν και αποδοχή των εισιτηρίων της παλίας??? Γιατί να χρειάζεται να παίρνεις ξανά τηλέφωνα, να χρησιμοποιείς και άλλες ηλεκτρικές συσκευές?? :rant:

Jet Setter":3pcimgrt said:
Πρόσφατα ήρθε ωραιότατη επιστολή στο πατέρα μου ο οποίος ήταν στο πρόγραμμα μιλιών της πΟΑ.
Η ωραιότατη επιστολή του πρόσφερε τη δυνατότητα να γίνει μέλος στο πρόγραμμα μιλίων της νΟΑ με κάποια μίλια ως startup...

ΑΛΛΑ..............

Το επιστολόχαρτο ήταν της παλαιάς ΟΑ καθώς και ο φάκελος αν και ήταν υπογεγραμμένος απο τη νέα εταιρία.
Αυτό είναι λίγο παράξενο τουλάχιστον λεω εγω για μια εταιρία που δεν θεωρεί τον εαυτό της συνεχιστή της παλαιάς ώστε να απαλλαγεί απο τα εισιτήρια της παλαιάς... ειρωνικό θα ήταν ο σωστότερος χαρακτηρισμός... :evil:

Φιλαράκι μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις η θες να δημιουργήσεις εντυπώσεις
Έκατσα και έψαξα και ξαναβρήκα την επιστολή που μου είχαν στείλει και η επιστολή και ο φάκελος γράφουν Olympic airlines.
Που τα είδες αυτά?
Γιατί δεν το ανεβάζεις να το δούμε και εμείς γιατί σε όλους τους άλλους μόνο Olympic AIRLINES λέει.
Μπορει να είναι συλλεκτικό. :wall: :thx:

καλημέρα,

έχει παραλάβει κανείς από όσους ήταν στο icarus τη καινούρια κάρτα μέλους???

Ευχαριστώ

Εγώ δεν την έχω παραλάβει και μάλιστα χθες έστειλα Mail για να τους ενημερώσω πως δεν την παρέλαβα! Τελικά νόμιζα οτι με ξέχασαν αλλά απ ότι βλέπω υπάρχουν και άλλοι :mrgreen: Μόλις μου απαντήσουν στο Mail θα σας ενημερώσω

Είχε ειπωθεί πάντως πως η αποστολή καρτών θα γίνει μετά την 1/12. Οπότε υπάρχει ακόμα ένα (μικρό) περιθώριο.

Πάντως μου έρχεται κανονικά το newsletter του προγράμματος..