Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

Τους πήρα τηλέφωνο χτες να δω τι γίνεται (μεταφορά από ICARUS). Αφού έδωσα τα στοιχεία μου με ενημέρωσαν ότι η κάρτα έχει εκτυπωθεί και θα σταλεί με το ταχυδρομείο. Μου δώσανε το νούμερο κάρτας και το PIN οπότε μπόρεσα και εκτύπωσα από το site την πρόχειρη μέχρι να έρθει η κανονική.

Οι κάρτες όλες έχουν ήδη σταλεί αυτή την εβδομάδα. Φυσιολογικά μέσα στις επόμενες ημέρες θα τις παραλάβετε όλοι ταχυδρομικώς.

Ένας φίλος την παρέλαβε σήμερα, οπότε όντως πρέπει οι κάρτες να είναι στο δρόμο τους.

εγω χτες 2 Δεκεμβρίου παρέλαβα οχι μία αλλα 2 κάρτες.
Ναι ναι σωστά ακούσατε, Βασικά δεν πρόκειται για λάθος αλλά είχα κάνει αιτηση απο το site αλλα σε κάποια φάση με το έκοψε ως λάθος και νόμιζα δεν έγινε η αιτηση και μετά στη έκθεση έκανα κι εκει αιτηση.
τελικά και οι δυο αιτήσεις έγινα κανονικά και έτσι έχω δυο κάρτες με 2 λογαριασμούς.

Δεν κατάλαβα πού βρίσκεται η διαφωνία με τον spaceman. Προφανώς Olympic Airlines λέει και η δική του επιστολή, δηλ. η παλιά ΟΑ. Η σημερινή ΟΑ λέγεται Olympic Air.

spaceman":10crfky4 said:
Jet Setter":10crfky4 said:
Το επιστολόχαρτο ήταν της παλαιάς ΟΑ καθώς και ο φάκελος αν και ήταν υπογεγραμμένος απο τη νέα εταιρία.
Αυτό είναι λίγο παράξενο τουλάχιστον λεω εγω για μια εταιρία που δεν θεωρεί τον εαυτό της συνεχιστή της παλαιάς ώστε να απαλλαγεί απο τα εισιτήρια της παλαιάς... ειρωνικό θα ήταν ο σωστότερος χαρακτηρισμός... :evil:

Φιλαράκι μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις η θες να δημιουργήσεις εντυπώσεις
Έκατσα και έψαξα και ξαναβρήκα την επιστολή που μου είχαν στείλει και η επιστολή και ο φάκελος γράφουν Olympic airlines.
Που τα είδες αυτά?
Γιατί δεν το ανεβάζεις να το δούμε και εμείς γιατί σε όλους τους άλλους μόνο Olympic AIRLINES λέει.
Μπορει να είναι συλλεκτικό. :wall: :thx:

@Spaceman...

Όντως είναι υπογεγραμμένο απο τις Ολυμπιακές Αερογραμμές... ζητώ συγγνώμη...

Παρόλα αυτά αποφάσισα να πάρω ενα τηλεφωνάκι στο αριθμό που γράφει πάνω η επιστολή. Βγήκε ενα ηχογραφημένο μνμ που έλεγε οτι η προθεσμία έληξε και αν κάποιος θέλει να γραφτεί στο νεο πρόγραμμα θα πρέπει να επισκεφτεί το site της Olympic Air...

Και προφανώς εχω 2 απορίες...

α) Ποιός έβγαλε τις επιστολές?? Η νΟΑ ή πΟΑ...?? Και δεν αναφέρομαι στο ποιανού είναι ο φάκελος... αλλά οι εργαζόμενοι ποιας εταιρίας το έκαναν...
β) Και φυσικά το μεγαλύτερο ερώτημα-απορία... αφού η νΟΑ δεν είναι συνέχεια της πΟΑ γιατί η πΟΑ έσπευσε να δώσει τους πελάτες της το δικαίωμα να μεταφερθούν την νΟΑ και οχι π.χ στην Aegean?? Ίσως χαζή η ερώτηση αλλά.... η απάντηση της εταιρίας είναι ακόμα πιο χαζή. Ε και αφού η πΟΑ έδειξε αυτή τη πρωτόγνωση ευαισθησία για τους πελάτες της γιατί δεν μετέφερε και τα εισιτήρια???

Και για να μην παρεξηγηθώ και χαρακτηριστώ κακεντρεχής και υπονομευτής.... έχω φάει πολλά χρόνια ψωμί ,όπως και η οικογένεια μου, απο την πΟΑ και οφείλω να πω οτι το είδα σαν θετική εξέλιξη την εξαγορά της απο τον όμιλο της MIG

Jet Setter":2sk6velc said:
β) Και φυσικά το μεγαλύτερο ερώτημα-απορία... αφού η νΟΑ δεν είναι συνέχεια της πΟΑ γιατί η πΟΑ έσπευσε να δώσει τους πελάτες της το δικαίωμα να μεταφερθούν την νΟΑ και οχι π.χ στην Aegean?? Ίσως χαζή η ερώτηση αλλά.... η απάντηση της εταιρίας είναι ακόμα πιο χαζή. Ε και αφού η πΟΑ έδειξε αυτή τη πρωτόγνωση ευαισθησία για τους πελάτες της γιατί δεν μετέφερε και τα εισιτήρια???
Διότι τα μίλια δεν κοστίζουν τίποτα με την έννοια ότι δεν δεσμεύουν το πρόγραμμα πτήσεων και το revenue management της καινούριας εταιρείας, αφού ό,τι τυχόν award bookings είναι υποκείμενα στο availability της νέας εταιρείας. Ας μη γελιόμαστε, η "πρωτόγνωρη ευαισθησία" όπως την περιγράφεις είναι τσάμπα μαγκιά... 3,000 μίλια στην συντριπτική πλειοψηφία των λογαριασμών ex-Icarus είναι αμελητέας σημασίας για τη νέα εταιρεία. Τόσο που είμαι σίγουρος ότι αυτή η κίνηση ήταν sponsored από τη νΟΑ και όχι από την παλιά, ανεξάρτητα τί λέει ο φάκελλος ή δεν ξέρω γω τί... Διότι μια εταιρεία υπό ρευστοποίηση δεν έχει κανένα λόγο να πληρώσει για να κάνει ...marketing στους πελάτες μιας άλλης εταιρείας, ακόμα κι αν αυτή η νέα εταιρεία θέλει κατά μία έννοια να εμφανιστεί συνέχεια της παλιάς. Οπότε φαντάζομαι ότι η νέα εταιρεία "πήρε" τους φακέλους και τα letterheads της παλιάς, και αποφάσισε να δείξει ότι το νέο FFP είναι ευλογημένο από το παλιό καλό Ικαρους ( :rolleyes: ) με μια κίνηση που ουσιαστικά δεν κοστίζει τίποτα, ούτε στη νέα εταιρεία, ούτε στο υπό ρευστοποίηση σχήμα που αποτελεί αυτη τη στιγμή η πΟΑ.

Μια ερωτηση: Οποιος ειχε λογαριασμα στο ικαρος και ανοιξε τωρα λογαριασμο στο travelairclub δικαιουται τα 3000 μιλια?
Αν ναι πως? Ευχαριστω!!

Όχι. Έπρεπε να είχες τηλεφωνήσει στον τηλεφωνικό αριθμό που σου είχε γνωστοποιηθεί με επιστολή ή e-mail μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

Τα μιλια στην καρτα μετα απο ενα ταξιδι ποτε μπαινουν? Δηλωσα τον αριθμο της καρτας μου στο check-in προ εβδομαδος και παρατηρω οτι δεν εχουν πιστωθει μιλια στον λογαριασμο μου..
Οι ναυλοι της προσφορας του ενος ευρω για το εξωτερικο παιρνουν κανονικα τα 500 μιλια των διεθνων πτησεων, 'η μηπως οχι γιαυτο και δεν βλεπω τα μιλια ακομη?