Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

Oταν κανεις την κρατηση του εισητηριου υπαρχει ειδικη θεση (Τακτικός επιβάτης) να συμπληρωσεις τον προσωπικο κωδικο της Travelair Club καρτας και τα μιλια μπαινουν αυτοματα την επομενη του ταξιδιου

Εμένα η μιλιοπιτα δε μου δουλεύει. γραφω τα ονοματα ε-μαιλς. Πατάω κοψε τη μιλιοπιτα αλλα δε γινεται τιποτα :bash:

Εμένα οι πίτες δουλεύουν κανονικά, το πρόβλημα είναι άλλο, έχω κάνει αίτηση από 26/12/2009 να μου πιστώσουν μίλια και ακόμη τίποτα, έχω στείλει 2 φόρες αίτημα τον Ιανουάριο και πάλι τίποτα. Ξέρεις κανείς κανένα τηλ επικοινωνίας??

xkgr, εγώ είχα κάνει αίτηση πίστωσης κάποιων μιλίων από τις 15/12 περίπου, και περάστηκαν τις προηγούμενες μέρες. Οπότε θέλει το χρόνο του :rant:

Μπορείς να μπεις στην σελίδα τις ΟΑ να το δεις αλλά είναι αυτό: 8018010101 ή 2103550500

Τα τηλ αυτά είναι από τις κρατήσεις αλλά θα δοκιμάσω και εκεί. Δεν καταλαβαίνω τόσο δύσκολο είναι να τα πιστώσουν. Η πΟΑ ήταν γρηγορότερη σε αυτό το θέμα, το ίδιο και η Aegean

Αν κάνεις τον κόπο να πάρεις τηλέφωνο θα δεις ότι η επιλογή 3 είναι για το πρόγραμμα τακτικών επιβατών.

αν έχω καταλάβει καλά από τις μιλιόπιτες, παίρνουμε 100 μίλια για κάθε κομμάτι που στέλνουμε. ετσι δεν είναι; Εγώ έχω ''κόψει'' 2 πίτες. οπότε θα έπρεπε να κερδίσω 2*10*100=2000 μίλια. όμως όταν πάτησα "δες τα μίλια σου" (το εμφανίζει όταν μπείς στη σελίδα απο το μαιλ που σου λέει αν κέρδισες το φλουρί) μου λέει ότι τα μίλια που κερδίζω είναι 400. :cry:

Πρέπει πρώτα να ανοίξουν το e-mail αυτοί οι 10 που τους έστειλες για να πάρεις 100 πόντους από τον κάθε ένα

ε δίνει ο καθένας μας το email του μπας και μαζέψουμε κάνα μίλι?
ελάχιστα άτομα απο τους γνώστους μου θα ανοίξουν το mail τους